Vyvolání fotek přes Fotolab, máte zkušenost?

Ahoj, máte někdo zkušenost s vyvoláváním fotek přes internet - Fotolab??? Jste spokojeni? Stále váhám nad tím, kde nechat vyvolat své svatební fotografie... ;-( děkuji za příspěvky... :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojda, s vyvoláváním přes internet mám nejčerstvější zkušenost u Fotostaru, kde jsme si fotky nechávali před týdnem vyvolat my. Teď právě mají akci 100 plus 100 zdarma na fotky 10x15 v prémiové kvalitě. Chtěli jsme je v té kvalitě premium, protože jsme 100 fotek potřebovali jako poděkování a ten papír je na to prý nějaký lepší, tak jsme si v té lepší kvalitě nechali udělat ještě 100 do alba. V šíři a kvalitě, jakou jsme chtěli, to u Fotostaru vyšlo levně. Fotky máme už doma a jsme spokojeni. Jsou "normální" (nejsme žádní profíci, takže nějaké detaily asi neodhalíme ..:) ), líbí se náma jdeme tam dneska nebo zítra večer nechat vyvolat druhou várku pro babičky :P. S Fotolabem mám jenom zkušenosti s vyvoláním fotoknihy přes internet před 2 roky a byla jsem s ní (taky) spokojená.
Odpovědět
@beruska1889 My si necháváme vyvolávat VŠECHNY fotky jen u FOTOLABU a jsme nad míru spokojeni :-) Jen doporučuji!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky vyvoláváme fotky JEN u fotolabu, maximální spokojenost :-)
Odpovědět
@stastnanevesta @glock @miskav moc děkuji holky, teď jste mě vážně potěšily, už jsem se pomalu vzdávala myšlenky na vyvolání fotek, protože se prostě nedokážu rozhodnout, každý říká něco jiného, jeden chválí, druhý nadává, znáte to... :-( a když jde o tak důležité fotky, chci mít jistotu nejlepší kvality.... :-) fakt moc díky...
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky jsem si přes Fotolab nechávala dělat několikrát a vždycky jsem byla spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také objednáváme fotky jedině u Fotolabu a jsme spokojení. Ted mám u nich objednanou fotoknihu, tak se těším až dorazí :-)
Odpovědět
jo jediné co mě ještě děsí je, jak všude píšou o té různé velikosti fotek, nechci mít každou fotku jinak velkou nebo aby tam někomu chyběla třeba půlka hlavy... :-(
Odpovědět
@hami84 @misulinka44 děkuji, ani nevíte jak mě těší, že mi někdo konečně odpovídá, myslím že to nebude taková tragédie a že to nakonec dobře dopadne i s našima fotkama :)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska1889 Neboj, určitě fotky budou pěkný. Objednáváme u fotolabu celá rodina a nikdy se nestalo, že by fotky byly špatný :-)
Odpovědět
@misulinka44 dobrá, tak já to teda zkusím... děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já objednávala u fotolabu koláže naší malé a naprostá spokojenost. Teď jsem pro změnu zkusila happy photo - svatební fotky a fotoknihy. Ve středu odpoledne jsem objednala a dnes už je mám doma a taky max. spokojenost. Takže budu asi pendlovat mezi nima podle toho, jaký budou mít akce na to, co budu potřebovat.
Odpovědět
@ivulem děkuji, no já přemýšlela taky o Happy fotu ale pochopila jsem správně, že fotky dělají jen v lesku??? já mám raději matné provedení...
Odpovědět
Článek se načítá
@ivulem to mě trochu odradilo....
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska1889 jo, to máš pravdu, fotky jsou od happy photo jen v lesku. A to mě zas nevadí a řekla bych, že ty svatební jsou v lesku zrovna hezčí. Jinak třeba na normální fotky ze života je lepší mat, to je pravda. To musíš už zvážit sama, jak se ti budou svatební fotky líbit víc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, u Fotolabu objednávám už asi 5 let (a že já vyvolávám hodně fotek!) a zatím vždycky spokojenost ;) Mám s nimi i jiné zkušenosti - hrníčky, fotokoláže, kalendáře (všechno úžasné!!!) a teď jsem si nechala udělat za cca 2 tis. obraz - foto za akrylovým sklem ;) Mělo by mi to přijít teď do pátku, tak jsem zvědavá ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme svatební fotky od Fotolabu - kvalita premium a spokojenost. Odborník by možná něco našel, nám se líbí. Ještě jsme si objednávali fotoobraz na plátně a ten má při spodní hraně kaz, ale nechali jsme to být, zdálky to není hned poznat
Odpovědět
@jipe děkuji :-)
Odpovědět
Ještě jsem na netu našla stránku Fotopak? ceny vypadají velmi dobře, zkoušel někdo vyvolat fotky přes ně???
Odpovědět
@ivulem právě že já moc fotek v lesku neviděla, všichni co znám je mají v matu a v naší rodině se fotky tiskly jen v matu, tak pokračuju v tradici :-D nevim no, budu o tom muset popřemýšlet... ;-) děkuji
Odpovědět
@hladikovapeta děkuji, to mě těší, že je fotolab tak oblíbený... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám velmi dobrou zkušenost s Fotolabem co se týče fotoobrazů na plátno a fotoknih ve vysokém lesku, pro tisk fotografií dávám přednost jinému labu z důvodu viditelně lepší kvality barev (více případně mailem). Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska1889 u nás se dřív taky tisklo v matu, ale ten lesk mi připadá lepší, jakoby byl ten obrázek kvalitnější, takže jsem přešla na lesk a snažím se po fotkách moc nematlat
Odpovědět
Profilova fotka
@hladikovapeta fotoobraz chci taky,tak pak napiš zkušenost my dnes vyzvedli svatební fotky pro babičky a spokojenost :-) nechali jsme si u nich dělat fotoknihu, bude snad do konce týdne,tak se na to těším a doufám,že to nebude zklamání
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Obrázek už je doma ;o) Máme 80 x 60 cm, 6 fotek za akrylovým sklem a vypadá to báááječně!! Už se těšímm,až si ho o víkendu pověsíme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@hladikovapeta hoď pak foto,jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to zkusila vyfotit, upřímně řečeno - na fotce to není tak pěkné jako v reálu......ale alespoň pro představu ;) Škoda, že nejde zachytit to sklo - je to prostě silná vrstva akrylového skla na té desce s fotkami, vypadá to moc pěkně ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@hladikovapeta je to úžasné,fakt super :-) a to jste vybrali ty fotky a pak řekli,že z toho chcete fotoobraz?na kolik Vás to vyšlo?taky chci něco takovýho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé děkujeme!! No,mám v pc přímo stažený program Fotolab, tam jsou přímo Fota za akrylovým sklem, vstoupíš - chce to po tobě rozměry - my máme 60 x 40 cm - nahoře jsem psala 60x80 - chybička se vloudila ;-) a tam už si můžeš zvolit kolik fotek chceš na pláno a jenom vkládáš fotky a můžeš si to různě upravovat, vyhrát si s tím ;) do týdne to bylo doma ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je úúúžasné :-) už se těším, budeme stejně předělávat byt,tak se to hodí, bude to úžasný dárek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak přeji hlavně klidné předělávání a to bude určitě hezký dárek ;) Jsem z obrazu opravdu nadšená ;) Nádherná vzpomínka na nejkrásnější den! :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?