Víte o zajímavých netradičních svatebních fotkách?

Profilova fotka
Sháním motivaci na netradiční svatební fotky, víte někdo o nějakých zajímavých ? Díky 8-)
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
ono záleží jak moc netradiční mají být :-/ A taky co si pod tradičníma fotkama představuješ :-) Já si pod tím představuju, takové ty fotky z atelieru z dob maminek a babiček, tak pokud jsi na tom podobně, tak tady v albech něco určitě najdeš ...
Odpovědět
...a taky jde o to, jestli myslíš netradiční focení, tzn. netradiční kompozice atd., nebo netradiční úpravu fotek..
Odpovědět
Profilova fotka
Klasické- prostě normál portréty novomanželů a svatebčanů. Netradiční- třeba svatebčané zformované do srdce, novomanželé uvnitř, nebo jeden z novomanželů v popředí s nataženou rukou, druhý v pozadí- vypadá to, jako že mu stojí na dlani. Atd... Prostě hledám inspiraci, co by se zrovna nám líbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
poslala jsem ti do ip kontakt na web adresu,tak koukni,třeba tam něco najdeš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedno takové album s fotkama mám založené,tak se mrkni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéééé holky díky moc. Něco už mám, a ostatní ukládám. Díky ! ;-)
Odpovědět
Denisska: Můžu Tě taky poprosit o tu adresu? ;-) Nebo teď už i Alisee :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky sbírám zajímavý,ale hlavně veselý svatební fotky. Koukni ke mě do albumu.
Odpovědět
na nějakého netradičního fotorgafa z moravy - místo svatby Vsetín - neznáte? Díky
Odpovědět
Muzu mit malou pripominku? Jestli chces netradicni fotky, tak zrovna svatebcane ve tvaru srdce nebo nevesta na dlani zenicha mi moc netradicnci nepripadaji, koukni se do alb a v kazdem druhem takovou fotku najdes ;-) No neni trochu smesne jak se vsichni snazi byt originalni a napodobuji "originalni" alba, takze tu takovych uplne stejnych "originalnich" alb zacina byt vetsina? :-) No a ty drive normalni obycejne fotky zacinaji byt originalni :-N =-) Takze moje rada, jestli chces netradicni fotky, tak se vyhni svatebcanum ve tvaru srdce 8-) Hezky to mozna je, ale netradicni rozhodne neee..
Odpovědět
Profilova fotka
preclik: Já jsem jmenovala právě tyhle, protože ty již jistě všechny znaj :-p A já právě sháněla něco jiného ;-) Ale i tak si myslím, že ty co jsem jmenovala jsou rozhodně netradiční, za tradiční považuju klasický portrétový fotky ;-) Ale už jsme to probírali s ženichem :-D a stejně to nechám na klasice, včetně bublifuku, ten si určitě nenecháme ujít 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
alisee: ahojik, inspirace je na internetu opravdu hodne, ale taky mylsim ze se clovek nesmi bat proste pozovat a zkouset, samozrejme ze je to hodne i o akcnim fotografovi, ale me osobne se treba hodne libi cernobile fotky, nebo fotky u reky apod. zalezi co kde v okoli te svatby je zajimaveho, da se pujcit stare kolo a nevesta se zenichem na nem muzou blbnout, i "obycejna" lavicka muze dobre poslouzit ... podle me nejlepe vypadaji fotky kde jsou nevesta se zenichem usmevavi a v pohode a je videt ze si foceni uzivaji a ze mezi jimi a fotografem panuje ta zpravna atmosfera a ze si proste padli do oka :} pak se fotky foti samy a myslim ze zazitek z foceni i kdyz se vsechny zabery nepovedou dle predstav musi byt jeden z tech hezcich v tento den. ja bych sama foceni chtela vyuzit po peknem vypoceni se na obrade jako perfektni relax a odpocinek kdy si s manzelem muzeme uzit ty nejhezci prvni spolecne chvilky v nasem manzelstvi a to si myslim si ze na tech fotkach musi jit videt, az si budeme v duchodu prohlizet krecovite pozy v atelieru tak si myslim ze u takovych fotek si az tak nezavzpominas jako u fotek kde jste oba vysmati a pohazujete si kytkou nebo si povidate u sklenicky vina v trave apod. zenich te muze vzit do naruce a zatocit, libilo by se mi kdybych mohla delat tyhle veci a fotograf by me proste jen fotil. troska inspirace nezaskodi ale treba svatebcane do srdce a nevesta na dlani je uz fakt otrepany a hlavne to srdce neni tak jednoduchy vyfotit protoze fotograf musi byt nekde "nahore" aby to splnilo ten sparvnej ucel.. uffff to jsem se rozepsala ... vsem hezke pripravy
Odpovědět
Profilova fotka
mamulinek: Napsala jsi to přesně tak jak to myslím i já ;-) Hodně se mi líběj ČB, sépie, a pak i úpravy ČB, jen třeba kytka barevná. Není to nic origoš, ale spíš už klasika :-D A k tomu uvolnění, v pohodě- já jsem právě hroznej trémař, docela se toho bojím :-.
Odpovědět
alisee: jasne to ja taky to se dobre ted rika ale po obradu doufam ze to znas vsechno spadne a to foceni si uzijem ja taky dumam nad tim jak "jiank" se jeste nafotit ale ono je to tezky, nesu zadna modelka a v casaku t ovzdycky vypada pekne ale na to kaslu :} ... tesim se na kraaasne fotky ktere vsechny jiste budeme mit at mame v duchodu na co vzpominat a taky az budem psat na strankach doduchodu.cz tak at tam mame co davat za fotky :}
Odpovědět
třeba tahle je hodně netradiční http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Misk: Proboha co to je :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
misk: Tak takovou originalitu si klidně nechám ujít :-D
Odpovědět
no tak chtěly jste něco originálního a tohle jediný mi přijde fakt jiný :-D jinak srdce ze svatebčanů atp. je už skoro tradiční :-| ne? 8-)
Odpovědět
misk:Tak některý jsou fakt mazec...pár by se jich ale realizovat dalo ;-) ;-) :-D
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?