Víte o šikovném fotografovi z Letohradu a okolí?

Prosim vite nekdo o nejakem sikovnem fotografovi z Letohradu a okoli? Za nejakou priznivou cenu? Diky :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
záleží co je pro tebe příznivá cena, já chtělo Honzu Ježdíka, Ywonn nebo Milana Zářeckého....
Odpovědět
Jo psala jsem Honzovi Ježdíkovi aby mi poslal ceník tak uvidím....no nevím psala mi holčina že chce za focení svatby 8000 a to mi přijde dost ..... v těchto službách se moc neorientuju tak jsem překvapená :-D
Odpovědět
@vyhnalkovalucie Honza má krásné fotky a pokud opravdu za tuto cenu, tak neváhej. Sama mám fotografku s podobnou cenou a jak jsem tak poptávala i jiné, našli se i dražší (třeba i za 20 tis.).
Odpovědět
Profilova fotka
@vyhnalkovalucie samozřejmě záleží na tom, co všechno chceš nafotit, celý den za tuhle cenu opravdu ne, to jde mnohem výš...8tis za celý den by bylo snový, já našla nejlevnější fotografku za 10tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když budete mít chvilku, můžete mrknout i na mé stránky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vyhnalkovalucie jak pisou holky, 8tis je paradni cena. Ja taky poptavala fotografy co se mi libili jejich ukazky praci a nejlevnejsi byla za 11tis a nejdrazsi za 25tis. Takovy stred se pohyboval nekde mezi 15-18. Takze 8 je fakt pohadka :-) ale hodne zalezi na tom co ocekavas.
Odpovědět
Dobrý den. Cca 10 tisíc za celodenní focení svatby mi přijde optimální, pokud chcete mít kvalitní památku na celý život. Šikovný fotograf je např. Jan Vlček z Ostravy, fotí v rámci celé ČR samozřejmě.
Odpovědět
my si našli focení na 12hod za 10tis, a na 15 hod za 12500kč a v tomto balíčku je i focení rande. takže je i předsvatební focení a dá se použít krásně na pozvánku nebo svatební noviny. Je teda z Brna ale jezdí co celé ČR. nádherné fotky
Odpovědět
Neuveritelne!! Mam nabidku od fotografa ktery foti celou svatbu za 6500. A je naprosto uzasnej. Rozhodne se uz nebudu rozmyslet a hned si ho zamluvim;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vyhnalkovalucie třeba to fotograf dělá jako koníček, nemusí si platit plno plateb jako OSVČ a může si takovou cenu dovolit. Také může mít zatím ne tak kvalitní foto vybavení, software atd. Potom je schopný samozřejmě nabízet i kvalitní služby za menší peníz. Sám má pak menší výdaje a náklady a může si takovou cenu dovolit nabídnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vyhnalkovalucie kolega Honza Ježdík je nyní na měsíc mimo ČR. tak vyčkejte s jeho odpovědí - odpočívá po náročné sezoně :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotograf - to je teď u nás téma číslo 1, nevěděla jsem že to bude až takovej problém vybrat fotografa jelikož už teď jich je na červen spousta obsazených :-( takže hledáme, hledáme a hledáme... snad najdeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, snad se nepletu, ale mela by primo z Letohradu byt Pavlina Kubickova. L.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den vsem. Jsem aktualne na Novem Zelandu, lec na maily se snazim v prubehu par dnu vzdy odpovedet. Pripafne diky za trpelivost. Honza :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jsem z HK, ale do Letohradu není problém dojet. Ukázku fotografií mám zde na profilu. Pokud Vás fotografie zaujmou, kontaktujte mě. Přeji pěkný den. Lucie :-)
Odpovědět
My máme na 21.června rezervovanou paní Pavlínu Kubíčkovou, která je přímo z Letohradu.. Její práce se mi opravdu líbí a cenově je střed (ne levná, ale taky ne šíleně drahá).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na mé stránky a pokud se Vám budou líbit mé fotky, tak se můžeme dohodnout. Jsem z Prahy, ale není problém kamkoliv dojet. Hezký den, Martin
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@euridika33 - Ahoj, mohla bych se prosím zeptat, jaka byla cena? A jak jste byli spokojení? Také totiž přímo o této fotografce přemýšlíme..a měli jste focení od rána do konce svatby nebo na určitý počet hodin? Moc děkuju za info, budu za něj vděčná :) :-N
Odpovědět
@smoothya tuším, že celý den za 13 tisíc. Je to určitě dobrá volba :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?