Video cena ...

Profilova fotka
Prosím kolik vas stalo nebo bude stát svatební video?? Natočen obřad i hostina. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
My máme nabídku za 14.000, videa jsou opravdu překrásná, nicméně zatím nejsme na 100% rozhodnuti, že video ma svatbě mít budeme. Točí se celý den - od příprav až do večerní zábavy (cca 12h) • Editovaný svatební film v HD kvalitě délka cca 30 min - sestřih svatebního videa reportážní formou, zachycen průběh celého dne, podkresleno hudbou • Krátký video klip v HD kvalitě, délka 3-4 min (hudba má zakoupená práva, video umístěno na internetu)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, my budeme platit 19 000Kč,ale v balíčku je jak focení, tak video (jedno krátké pětiminutové, druhé delší cca 30 minut) od příprav přes hostinu, krájení dortu, první tanec....:)
Odpovědět
Profilova fotka
fotofofr z Klatov má balíček za 9800 na celý den focení i video.. my máme od nich jen obřad a focení a natáčení za 5500,- taky udělají záznam obřadu + videoklip:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít nátečení 12h za 12 000 plus cesta (6kč za km) :) Ale videa má krásný:))
Odpovědět
A od koho je máte? Stačí název, nemusí být kontakt, to dohledám, ať to nesmažou. Protože jsem našla nabídky jen tak od 20 tis výš. Sice nádherné, ale dost drahé..
Odpovědět
Profilova fotka
@veronytschka Jestli to je na mě, tak Jan Trnka Production:)
Odpovědět
Profilova fotka
natáčíme již od 3 900,- :-) Dlouhé video + klip (včetně záběrů z drona) Celý ceník na našich stránkách :-) http://www.zachovamezazitky.cz/cenik.php
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem ... Tak ceny odpovídají i naší nabídce. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Já jsem měla nabídku 12hod za 15 tis. Kč, což bylo nad naše možnosti.. tak jsem volala zpět a nakonec jsme se domluvili na 11 tis. Kč, takže je to i u smlouvání ;-) a videa moc pěkné ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?