V jakém obalu/krabičce jsou fotky od fotografa?

Ráda bych se zeptala v jakém balení jste dostali svatební fotky od fotografa? Vím, že někdo nabízí na DVD+vytištěné, jiný zase na flashce+vytisknuté. Ale zajímalo by mě přímo jak pak dál byly zabalené, jak vypadá obal/krabička. Přeci jen bychom neradi, aby nám byli předány jen tak "do ruky". Pokud můžu poprosit i o fotky obalů? :D Moc, moc děkuju. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, každý fotograf má jiný styl balení fotografií. Někteří papírové krabičky, jiní taštičky, někteří mají dřevěné krabičky se svým logem a někteří předávají fotky jen přes internetové úložiště. Já jsem minulý rok předávala fotky v papírových dárkových krabičkách (velikost jsem volila podle toho, kolik bylo fotografií, v jakém rozměru apod., takže dřevěné krabičky moc nepřipadaly v úvahu). Vždy ale doporučuji novomanželům, ať fotky z krabičky vytáhnou a vloží do alba (ideálně do takového, kde jsou mezi jednotlivými tvrdými stranami papíry bránící „slepování“ fotografií.
Odpovědět
Neporadim, ale tisteni fotek od fotografu me osobne prijde zbytecne, ne kazdou fotku chci mit ve stejnem rozmeru, takze predani pres uloziste nebo vlastni flashku/disk je idealni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak psala paní Hana Garcicova, fotograf při předávání fotografií většinou počítá s tím, že novomanželé si fotografie vloží do alba (pokud rovnou nechtějí album nebo fotoknihu). Takže obal by především měl fotografie chránit od prachu, vlhkosti a odření, než si je donesete domů. Pokud je to takto, stačí, když Vám fotograf předá fotografie v uzavíratelném igelitovém sáčku, případně vyztuženém kusem kartónu. Dřevěné krabičky s logem a pod. jsou spíše specialitou pro náročnější zákazníky.
Odpovědět
Všem děkuji za odpovědi. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita spousta fotografu ovsem nabizi ruzny formaty :-) Zalezi od fotografa jak uz tu padlo. Nekdo kdo ma tuto sluzbu uz v balicku s celodennim focenim vam s nejvetsi pravdepodobnosti da krabicku at uz drevenou nebo papirovou. Ja jen doufam,ze nikdo nedava fotky v pytliku,ikdyz pujdou hned do alba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak si myslim,ze nejlepsi je se zeptat samotnyho fotografa kteryho platite ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky (výběr 20 ks) jsme dostali v teď moderní dřevěné krabičce + flashku a webovou galerii máme tuším na 2 roky. Já jsem na toto celkem zatížená, líbí se mi, když si dá někdo s něčím práci a tím ukáže, že mu na vás záleží - ať už jde třeba o balení dárků či omotání jutového provázku a zavázání mašličky na balíčku s fotkami. Chápu, že dřevěné krabičky nejsou levná záležitost, ale vždy se dá vymyslet něco zajímavého, čím zákazníka potěšit a tím tak celý vztah fotograf-klient "ukončit" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Snažím se na každý rok hledat nové USB disky, letos jsem sehnal tyto fešáky s magnetkami na víčku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?