Uprava fotografií

Profilova fotka
Zdravím,mám fotky ze svatby v neupravené verzi.Chtěla bych je upravit,ale spíše profesionálně od zkušeného fotografa.Našel by se nějaký fotograf a na kolik by to vyšlo?Díky ua odpovědi.Kristýna.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslal jsem Vám zprávu. Jinak ostatní kolegy bude určitě také zajímat následující (navrhuji vložit sem): - v jakém rozlišení a formátu máte fotografie - jaký je jejich počet - jaké očekáváte úpravy - ideálně ukázku .. - proč je neupravil původní fotograf Hezký den Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
A taky zda máte k dispozici i RAW?
Odpovědět
Profilova fotka
@marlinphoto Dobrý den Fotil mi to fotograf,který focení svatby nabízel,ale přímo svatební fotograf to nebyl.Bohuzel vybrané fotky co mi ukázal nevypadaly špatně,ale moje fotky jsou některé rozmazané,hodně zastíněné,prostě bych se nedivila,kdyby fotil pres automat a zbrkle,fotky asi moc nepromýšlel a jeho uprava byla,že mi dal fotky do ramečku,čímž to uplně zazdil :-) Fotky bych Vám spíše poslal na mail,jestli by bylo možné.? Počet by byl tak 200-210 max JPEG
Odpovědět
Profilova fotka
@adonysek pošlete mi ukázku na muj mail, anebo ještě lépe ji vložte sem. Předpokládám, že to bude zajímat všechny potenciální zájemce o "úpravy".
Odpovědět
Profilova fotka
@adonysek také jsem psal do zpráv email. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
@adonysek Pokud máte rawy, také bych to zkusila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adonysek dobrý den, zkuste na něm vyškemrat i RAW, jestli je ještě má, tam se dá vytáhnout strašně hodně, pokud je u jpg špatná expozice, dá se to spravit jen trochu, RAW zvládne mnohem víc. Rozmazanou fotku bohužel nespraví nic. Já to bohužel časově nestíhám, měla jsem více zakázek v září, takže upravuji od nevidím do nevidím, ale pomohlo by to asi pro práci těch, co ten čas mají :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ukazkovy pripad toho kdyz tak dulezity moment sverite nekomu kdo svou praci zjevne moc neovlada. Bohuzel.
Odpovědět
Profilova fotka
@adonysek Fotit na automat neznamená fotit špatně, pokud člověk ví, co dělá a zná svoje vybavení. Známe světového fotografa, který fotí zásadně na automat, a jeho cenovky začínají někde na 20tis dolarů za svatbu:) Každopádně doporučujeme z vašeho fotografa vydolovat RAWy, pak je šance, že se z části fotek povede něco udělat. Nicméně špatně vyfocené smínky nezachrání nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Držím palce ať se najde někdo odvážný a pokusí se napravit co se dá. Jen taková rýpavá otázka - kdo vybral fotografa a podle čeho? Ono právě přesně toto je poučující situace pro ostatní nevěsty, proto to neberte zle, že se na to ptám.
Odpovědět
Profilova fotka
Přejeme vám, ať se podaří dát fotky do hromady. Hezký den a co nejvíc toho štěstí do života ;-).
Odpovědět
pokud to fotil na automat tak si myslím že rawy mít nebude :-/ dneska jen málokdo má zrcadlovku a fotí do rawu :-/@huwik
Odpovědět
Článek se načítá
Pochybuju, že člověk, kterej odevzdá fotografie bez úpravy bude mít formát raw. Obávám se, že úpravy budou stát to, co by vás vyšel nějaký "levnější" fotograf na svatbu. Takže pokud jste tady chtěli ušetřit, škoda toho. Pošli alespoň náhled nějaké fotografie, určitě se někdo najde ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Víte co - pokud ještě nemáte toho šťastného - pošlete mi náhledy fotek mail najdete v kontaktech alex-art.cz/kontakt , já si vyberu pár fotek a Ty bych Vám upravil - neslibuji že jich bude hodně, ale tak lepší pár, než nic. Samozřejmě nic za to nechci, udělal bych to v rámci mého volného času (kterého moc není, tak proto jen pár fotek). Dobrou noc Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@alexartcz Omlouvam se, ale nemuzu si to odpustit. Nedelate treba jeste i nejakou jinou praci? Hodil by se treba elektrikar ktery by u me pracoval ve svem volnem case zadarmo. To si opravdu tak nevazite sveho casu ze pracujete zadarmo? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, ale par minut rad obetuji nekomu, kdo byt svou hlouposti dostal se do takove slamastiky. Beru to jako investici do budoucna. A ono ja opravdu tim par myslel PAR. Protoze tech chtenych 200 bych opravdu nechtel nacenovat. Proto to ani nenabizim.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a abych si rypnul nazpatek - vite pane Vlcek, ja nemam ke svym zakaznikum pristup nalajnovany v ceniku - osobni zkusenost. Volim individualni pristup a snazim se vyjit vstric svym klientum tam, kde to mozne je. Protoze aspon z me strany jde o radost z foceni, nevim jak tedy u Vas. A zrovna tento nestastny pripad mlade pani - ano udelala chybu a aktivne se snazi napravit co jde a je si vedoma ze ji to neco bude stat. Nenabizim ji nic extra, jen pomocnou ruku a treba se nejaky gentleman ozve, ktery to tu odmaka. Ocividne Vy to nejspis nebudete ;) @vlcekjan
Odpovědět
Profilova fotka
@alexart to je od Vás moc pěkné! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka teď budou všichni pracovat 3 dny zadarmo. I zaměstnanci. Trochu divný ... :-S Já už se nestačím divit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohli by jste se prosím uklidnit? :D Nabídl jsem pár minut, pár fotek - tzn 1%, NE celou galerku. Je to to samé, jako kuchyňské studio udělá návrh kuchyně zdarma. Myslím že ceny mám adekvátní na své služby, tak už to přestaňme řešit a pojďme spíš k tématu řešit, zda to vůbec má cenu upravit. Já fotky ještě neviděl, takže nevím co mě čeká, když uvidím děs běs, tak to dělat nebudu a nechám to raději na odborníkovi - grafikovi.
Odpovědět
Profilova fotka
@paveldufek @vlcekjan Neměli byste vše přepočítávat na peníze. Berte to jako příležitost ukázat co umíte. Řekněme, že nevěsta pošle několik fotek kolegovi @alexartcz a on ji je upraví zadarmo. Zabere mu to pár minut. Nevěsta bude spokojená a je velká pravděpodobnost že si u dotyčného potom objedná úpravu i zbývajících 200 fotek, za které už zaplatí. V obchodě vám taky dají u hodně výrobků vzorek zdarma. Když budete spokojeni, určitě si pak koupíte celé balení. Zkuste se na to dívat takhle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebudu komentovat některé skrblíky a přikláním se k panu @alexartcz, protože je to přesně tak, jak píše pan @video_majek. Takže paní @adonysek, klidně pošlete vzorek i ke mně. Kontakt naleznete na webu (pod tímto příspěvkem). :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?