Úprava fotografií

Profilova fotka
Dobrý den, byl by někdo schopný a ochotný upravit již vzniklé fotografie? Děkji Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když fotografie uvidím a upřesníme si, co konkrétně s nimi udělat, rád Vám připravím cenovou nabídku ;-). Srdečně zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
O jaký formát fotografie jde? Raw, jpg atd.? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud mi zašlete více informací, ráda Vám napíšu kalkulaci a s fotkami Vám pomohu :) Pěkný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Ano :).
Odpovědět
Profilova fotka
Napište a uvidíme..
Odpovědět
Profilova fotka
Napiste mi prosim blizsi info a urcite se domluvime :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @k2katka, z jakého důvodu chcete upravit (předpokládám svatební) fotografie? Když pominu technické hledisko (zde je velmi důležité jak byly fotografie nafoceny - surový formát RAW, nebo formát jpeg, který je nevhodný pro další úpravy) tak každý fotograf má svůj rukopis, který se velmi projevuje už během focení (výběrem scény, komponováním, prací s modelem atd.) a těž by měl navazovat na další zpracování v počítači. Nechci vás zahlcovat informacemi :) (bylo by to povídání na dlouho) ale mám za to, že to není vhodné, aby upravovala fotografie "cizí osoba" Jestli je to z důvodu, že např. fotograf nemá čas (např. nějaké zdravotní komplikace tak by se to dalo pochopit, ale jestli je profík, měl by úpravy zařídit (např. u kolegy na kterého je spoleh a má adekvátní výsledky). Pokud fotografie nafotil nějaký amatér, tak obecně ze špatná práce nelze moc dodatečně zachránit. A tady bude těžké dodatečně radit. Zkuste prosím zmínit jaký je váš případ, třeba vám pomůžeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinvlcek Ano plus autorské právo. To je ono, člověk, než aby si zaplatil profi službu, ušetří a pak se diví. Na takové fotky bych nešáhla ani zadarmo. Ještě z toho bude dost velký problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakubstepan @kasingr @fotokate @mophotography @kubous_foto Děkuji za milé vzkazy. Jedná se o amaterské foto našeho svatebního dne. Zasílám ukázku Vážený pane Vlček,, Spadám do poslední kategorie, fotil bratrance. Před Vámi se ozvalo několik jiných profesionálů. tak snad Vaše služby ani nebudou potřeba. Vážená paní Nálepková, pokud Vás tak velice pobuřuje fakt, že nědko nemá na profi fotografa, tak se nemusíte bát, Po Vás nidko nechce, abyste na nic sahala. Abyste se nedostala do problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@k2katka To vypadá na Nymburk, nepletu-li se :-). Kdybyste měla zájem o mou cenovou kalkulaci, potřeboval bych, abyste poslala více ukázek na mejl a hlavně upřesnit počet. Plus jaké úpravy si přibližně představujete ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, ne je to Brno červený kostel.Dobře posílám mail. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@k2katka Poslete mi prosim do zpravy nebo na email pocet fotografii, ktere budete chtiti upravit. Take prosim napiste par slov, jake upravy byste si prala. A kdyz prilozite jeste aspon 2 - 3 dalsi fotky, abych si mohl udelat predstavu, bylo by to moc fajn. Nasledne Vam pak budu moct zaslat cenovou nabidku. Diky!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?