Tipy na fotoknihu ze svatebních fotek

Dobrý den, chtěla jsem poprosit o tip, kde jste si nechávaly zhotovit fotoknihu ze svatebních fotek. Případně má některá z Váš zkušenost s fotoknihami od firmy Bontia? Díky za Vaše tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší a nejkvalitnější jsou fotoknihy od spol. Saal-digital
Odpovědět
Já jsem zkoušela kdeco, a nakonec jsem ji nechala udělat v Saal Digital. Dnes ji odeslali, tak uvidíme. Všude je chválí ohledně kvality a poměru kvalita/cena, a co pro mě bylo nakonec možná i rozhodující, byl jejich program, ve kterém se mi nejlépe pracovalo. Nabízí i různé možnosti desek, my jsme vybrali imitaci dřeva, tak jsem zvědavá :-) zkušenosti s fotoknihami Bontia nemám, protože ten jejich program jsem odinstalovala asi po pěti minutách práce s tím :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se Bontia kvalitou vůbec nelíbila když jsem si před dvěma rokama nechal poslat malou knížku na ukázku. Jestli se nějak zlepšili, nevím, někdo psal že jo... SAAL je ale jistota, dělám u nich několik knížek do roka a vždy jsem spoko :) Teď jsem si objednal na zkoušku i fotosešit což je taková levnější alternativa, taky mi to přijde zajímavý, na celou svatbu asi ne, ale na něco jednoduššího to bude fajn. Skoro pořád tam mají na první objednávku slevu 450kč, tak to pak vychází celkem pěkně http://www.saal-digital.cz/fotokniha/
Odpovědět
Mám stejnou otázku jako martinaht. Taky se dívám po fotoknize, všichni chválí Saal, ale tam se mi nelíbí, že je možná pouze platba online. Nemá někdo z vás zkušenost ještě s nějakou jinou firmou, která dělá kvalitní fotoknihy, ale je možná i platba na dobírku?
Odpovědět
Za mě doporučuji fotoknihy od CDSM. Už od nich máme čtyři a teď si budeme nechávat dělat pátou - svatební. ;-) A na tiskomatka.cz na ně mají často slevové kupony, vyplatí se. :)
Odpovědět
@bonnie02 zatím jsem se vždy setkala s tím, že fotoknihy firmy vyrábějí až poté, co jim přijde platba. Upřímně si nemyslím, že by se někomu chtělo vyrábět fotoknihu, která se někdy může vyšplhat na docela vysokou částku, a pak riskovat, že si ji zákazník nepřevezme / nezaplatí... Ale možná se mýlím.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od Bontia několik knih a jsme moc spokojeni. Asi záleží, co od ní očekáváš. Nechtěli jsme klasický fotopapír ani tuhé stránky, Bontia je prostě klasická kniha, což je přesně to, co jsme chtěli. A tisk je kvalitní, papír pevný, vazba hezky propracovaná. Hlavně se mi moc dobře pracovalo s tím programem, nevybrala jsem si z předchystaných vzhledů, ale dělala si vlastní layout, což šlo dobře. Samozřejmostí je platba předem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem prošla několik recenzí a nakonec vytvářím knihu u společnosti Saal, poměr cena/výkon za mě jednoznačně nejlepší a teď tam mají slevu 450,-, takže ta cena se opravdu dá :-) navíc mají v nabídce dárkové krabice, které vypadají moc hezky, takže budeme vytvářet i pro rodiče k Vánocům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přikláním se k Saal. U firmy Bontia jsem nebyla spokojená při řešení reklamace.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také Saal. Objednali jsme si u nich svatební, na zkoušku zatím jednu pouze pro nás a hezčí fotoknihu jsem neviděla. Hlavně vatování je super a pozvedne fotoknihu na další level. Teď budeme objednávat další dvě na Vánoce rodičům. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Minulý týden přišly 4 svatební knihy od firmy Bontia, jsem s kvalitou spokojená, dokonce jsem měla slevu, které tedy mají poměrně často. Se společností Saal zkušenosti nemám, takže nemůžu porovnávat, ale za mě Bontia super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem prave dostala kuryrem fotoknihu co jsem delala pro dcerku - shrnuti od narozeni do 1 roku a je to super. jsem nadsena. Saal digital :-D palec nahoru
Odpovědět
Článek se načítá
@bonnie02 právě jsem objednala na happyfoto fotoknihu z líbánek, mají zrovna akci, a vyskočilo na mě, že na dobírku posílají! :-) a v akci mají i fotoknihu Deluxe, naživo jsem ji neviděla, ale možná by jako svatební mohla být dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty, na Facebooku jsem napsal pár postřehů ohledně fotoknih, pokud budete mít zájem, můžete mrknout Zdeněk Fiamoli
Odpovědět
omlouvám se, že začnu tím, co není zrovna fotokniha, ale dostala jsem slevový kód od Bontia na 32 fotek v krabičce za cenu dopravy, tj, 120Kč, a dnes fotky dorazily a jsou moc pěkné. Viz foto, Jinak já doteď dělala fotoknihy v CEWE, program je celkem příjemný a má spoustu možností. Byla jsem spokojená kvalitou a vším, dělala jsem tedy i naši svatební, a cena mě dost zaskočila, za 34 stran A4 za 898 Kč.. nevím, jak je to jinde, u firem, o kterých píšete, budu ráda za Vaše zkušenosti. Chtěla bych udělat i třeba menší verze pro rodinu, což bude celkem 8 knih, ale za každou nechci dávat skoro tisícovku :(
Odpovědět
@yves6511 teď už to fakt bude vypadat, že jim dělám reklamu :-D ale jsem teď objednávala v akci na happyfoto fotoknihu z líbánek, kde nepotřebuji kvalitu (a cenu!) jako u saal digital, a tvoje 34 stránková fotokniha by tam v té akci vyšla na 249,- Kč (jinak taky přes 800,-, ale mají ty akce často, vždycky si počkám). Mám odsud už několik fotoknih, kvalita jako u Saal to sice není, a navíc objednávám digitální tisk, ne fotopapír, ale na prohlížení nám to bohatě stačí, kvalita je to slušná. U Saal digital jsem za svatební knihu 112 stránek (dost fotek jsem dala přes celou dvojstranu :-D ) dala přes tři tisíce =-)
Odpovědět
Já si také chtěla původně dělat fotoknihu od Fotolabu, ale když jsem viděla ty ceny, vzdala jsem to. Chtěla jsem velkou knihu, hodně stránek, aby tam prostě byly všechny mé oblíbené fotky a mohla jsem zachytit celý den od začátku do konce. Proto jsem nakonec na slevomatu koupila kupon na knihu se 104 stranami o velikosti 30x30 cm od firmy Computer MCL Brno za 700 Kč/ks a jsem s výsledkem naprosto spokojená. Nabízí různé formáty i počty stran, takže si klidně můžete nechat udělat i menší a bude stát méně. Já jich vzala hned 6 a všem se moc líbí. Pokud ještě někdy budu dělat fotoknihu (což nevím, protože to byla děsná piplačka a trvalo mi to několik dní), tak bych určitě opět volila tuto brněnskou firmu, protože výsledek je opravdu skvělý.
Odpovědět
super, přesně tak jsem to myslela, dámy, počty stránek cenu a firmu, to je přece recenze a ne reklama :) když jsme s něčím spokojený, proč to nenapsat.. s nikým jiným než s cewe nemám zkušenost, tak se ráda nechám poučit a zkusím i někoho jiného..
Odpovědět
Profilova fotka
Já dělala několik knih u CEWE a z kvality jsem byla nadšená! Asi je to trošku dražší, ale i z né moc kvalitních fotek udělají krásnou knihu a jejich program je velice přehledný a příjemný na práci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mini recenzi na fotoknihu Saal, jsem na přání administrátorek - tímto je zdravím, překopíroval do tohoto článku http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
@yves6511 Volila jste mat nebo lesk? Budu taky objednávat, ale pořád nevím... myslím u té fotokrabičky :)
Odpovědět
@avu já mám matné. pamatuji si z mládí, jak byly vždycky omatlané a pak už se ani nelesky.. takže já jsem spokojená s matem. ono je to na té fotce i vidět, že se ty fotky nelesknou jak psí kulky :)
Odpovědět
@yves6511 Já jsem si to myslela. Mně se zase líbí lesklé kvůli té barvě a hloubce, a právě si pamatuji z mládí ty matné fotky strašně zrnité a hrubé, ale toto právě vypadá dobře :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaht Dobrý den, tady je taky diskuze o fotoknihách, tak se můžete inspirovat zde http://www.beremese.cz/forum/fotograf.... Jak jsem již uvedl v předešlé diskuzi, je to zejména otázka peněz, které chcete za fotoknihu utratit. Pokud nechcete utrácet moc (cca do 2 tisíc Kč), doporučil bych Vám německé CeWe fotoknihy v provedení na fotografickém papíře. Sice tam budete mít čárový kód a logo výrobce, ale kvalita není špatná. Samozřejmě lze pořídit fotoknihy (nebo klasická alba) za deset a více tisíc Kč. Vše záleží jen na Vás. Mějte se dobře, Ján Senčák
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@imminence Můžu se zeptat na kolik vás kniha vyšla? Tady všichni písou Saal tak jsem chtělaz kusit, ale prý poměr cena/kvalita.. no já když jsem dala tvrdé desky a ten největší rozmer, 36 stran - což nevím zda se vejdu z 500 fotek a cena kolem 4000,- to mě spadla brada... :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?