Svatební video vs foto ??

Profilova fotka
co je krásnější vzpomínkou ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím, že na to nelze tak jednoduše odpovědět. Věřím, že každá vzpomínka má něco do sebe. Kdybych se měl rozhodovat sám za sebe v případě mojí svatby, tak bych si vzal určitě obojí. Ale kdybych nemohl jinak a musel vybrat pouze jedinou variantu, ptal bych se sám sebe: máš raději koukání na filmy nebo prohlížení alb s fotkami? A pak mám jasno: na filmy koukám prakticky každý týden. Do fotoalba se podívám jednou za rok. Ale jak říkám, je to hooodně individuální. Pěkný večer
Odpovědět
Profilova fotka
Video si na zeď nevytisknu.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotku dáte babičce líp. Fotky se vytisknou. S videem je to složitější.
Odpovědět
Za mne určitě fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Z mého pohledu video... a to máme fotografie luxusní. Video je ale pro nás víc. Navíc nám kameraman mezi záběry pořídil i pár snímků, takže v jeho případě to bylo 2 v 1. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako fotograf musím říct, že fotky, zvlášť pokud jsou vytištěné (nikoliv nalepené) v kvalitním albu a pár jich visí na zdi. Nicméně, viděl jsem i několik velmi málo svatebních videí, které jsem si pustil několikrát, protože byly úžasné. A mimochodem, víte, odkud berou inspiraci někteří top fotografové? Ano, z video klipů. ;-)
Odpovědět
Obojí :-) Na fotky se podívám častěji, ale video lépe připomene podrobnosti, hlavně třeba v budoucnu. Akorát fotky jsme chtěli "dokonalé", takže jsme měli profesionálního fotografa, u videa nám stačilo natočení od kamaráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tady napsali už všichni přede mnou je to na Vás k čemu máte blíž.. Za mne osobně - vyšpekulovat, kde ušetřit nebo získat chybějící penízky a vzít oboje - s nevěstou a ženichem se vídáme znovu po svatbě ještě jako poslední ze svatebních služeb při předávání fotek a videí a z mnoha těchto osobních setkání člověk slyší co se jim nejvíc líbilo, co by udělali když tak jinak a co je potěšilo .. ..Pokaždé, když měli na svatbě kameramana a fotografa, byli nakonec nejvíc spokojení a vděční za tuto volbu ;-) Hodně štěstí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?