Svatební kameraman v Opavě a okolí, levně. Poradíte?

Profilova fotka
svatební kameraman, se na mě 39 dní před svatbou vykašlal. potřebuji někoho nového a levného nevíte o někom?
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se spletla jsem se, mělo tam být fotograf...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den jsem z Ostravy a zatím pokud správně počítám tak 11. května mám volno. Pokud by vás má nabídka zaujala neváhejte mrknout na mé stránky. A pokud se vám mé fotky zablíbí budu rád když budu moci nafotit právě vaší svatbu. Těším s na vás
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, ponuku som Vám poslal do IP. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lauracont Dobrý den. Váš termín mám prozatím volný, tudíž by nebyl problém se domluvit. Na květnové svatby poskytuji aktuálně -25% bonus, tudíž myslím, že mohu nabídnout velmi přijatelnou cenu - a kvalitu posuďte již sama. :) Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Stačí mě případně jen kontaktovat (zpráva, email). S pozdravem, Honza J.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný. Na dubnové a květnové termíny poskytuji slevu 25%. Jelikož bydlím kousek od Opavy, cestovné by Vás vyšklo takřka zdarma. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stranky ale květen je široký pojem ...? :) Máme přijatelně nastavené ceny včetně dopravy apod..... :) Z.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Já Vám mohu nabídnou videozáznam ve Full HD kvalitě, jsem z Pce. Jezdíme po celé republice....více info na našem webu. ceny máme přijatelný! koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
@lauracont Dobrý den, Já Vám mohu nabídnou videozáznam ve Full HD kvalitě, jsem z Pce. Jezdíme po celé republice....více info na našem webu. ceny máme přijatelný! koukněte na náš web.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?