Svatební fotoknihy. Doporučuju

Už máte po svatbě a nevíte jak nejlíp zdokumentovat vaše zážitky..Jeden skvělí tip bych měla..Zrovinka mají na stránce beremese reklamu,Jsou to Fotoknihy..Já můžu jen doporučit zatím jen díky zkušenostem které jsem při výrobě knihy měla :-)
Odpovědět
1
2
16
Profilova fotka
happyfoto je happyfoto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky teď přemlouvám manžela na tu fotoknihu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
fotolab :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nedám na klasické fotky dopustit ;-) mám 2 plná alba - celkem 400 fotek, ale uvažuju, že z těch nejhezčích bych si nechala udělat tu fotoknihu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Trochu reklama né? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dvě alba on Happyfota a spokojenost...ale zkusím si stáhnou i jiný programy, ty designy z reklamy vypadají docela slibně :-) Fotky z méně důležitých akcí stylizujem na A4, tisknem doma a svazujem kroužkovou vazbou - vypadá to taky efektně....ke klasických albům se asi už nevrátíme, když je tolik jiných možností.
Odpovědět
fotolab, rozhodně fotolab :-) heysmile není špatná, ale fotolab je lepší :-) happy foto jsem zatím nezkoušela
Odpovědět
byl to jen návrh,každý si potrpí naněco jiného mě přijde knížka jako pěkná vpomínka a s tak ochotným přístupem pomoct jsem nemohla odmítnout tot můj názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co fotostar?
Odpovědět
nevím nezkoušela jsem :-|
Odpovědět
lulunka, však proti fotoknihám tu nikdo nic nenamítá ;-) já mám svatební fotoknihu udělanou z fotolabu, jsem s ní maximálně spokojená, všichni se nad ní rozplývají, jak je krásná... teď jsem dělala fotoknihu z dovolené, tak jsem vyzkoušela heysmile, zatím tedy čekám na výsledek, ale co se týče práce s tím programem a variability, tak asi takhle: na heysmile si můžeš vybrat ucelený design, kterých mají v nabídce spoustu, ale výběrem designu se "odsoudíš" jen k omezenému počtu layoutů stránek na fotolabu ucelené designy nemají, můžeš si zvolit jednotné pozadí v celé fotoknize nebo si s tím pohrát a udělat si to rozmanitější a hlavně je na výběr větší počet layoutů a dá se s fotkama víc vyhrát to jsou moje zkušenosti, třeba to někomu pomůže :-) jinak musím říct, že jsem se do fotoknih zamilovala a plánuju si udělat ještě další...
Odpovědět
Článek se načítá
já to taky nemyslela zle..a proti fotolabu nic nenamítám já sama to nezkoušela. :-| tohle byla prní a pro mě přínosná zkušenost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přiznávám se, že nečtu v diskusi dál, ale teď mají u happy foto zlevněné fotoknihy o 50%, včera jsem si u nich stáhla i ten prográmek na to a začnu pomalu vytvářet - kniha o 24 straná vyjde na 399,-, ale jak říkám nikde jsem nestudovala jestli je to hodně nebo tak akorát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem se dívala na tu akci u happyfota a asi si tam knihu udělám, protože je to fakt hodně výhodné, ale dřív jsem dělala fotoknihu u DM drogerie, která má stejný program jako fotolab a naprostá spokojenost. Fotky v knize byly fakt hodně kvalitní, i když jsem knihu dělala z fotek z dětství, takže to byly černobílé skenované fotky.
Odpovědět
U Heysmile je to za 32 stran za 299 a 40stran za 349..tak to můžeš zkusit tam :-)
Odpovědět
nedá mi to se nepřidat, já už mám fotolab i heysmile knihu. U fotolabu se mi fotky zdají špatně vytisknutý, jako by ztratily kresbu a barvu. Haysmile vypadaj líp a mají lepší vazbu. Skoro bych řekla, že i ta cena s ohledem na počet stran bude lepší (ale to ještě prověřím).
Odpovědět
Jo a haysmile posílá s knížkou občas kupón na slevu, já dostala 500Kč!!!
Odpovědět
Já se můžu za heysmail přiklonit zatím jen k té výhodné ceně pač kniha ještě nedorazila ale určo dám vědět jak na mě zapůsobila.. :-) :-)
Odpovědět
O těch kupónech je to pravda :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to už zavání hodně reklamou ]-( s tou cenou to každopádně pravda není, protože u happyfoto vychází velká kniha A4 v pevné vazbě teď v akci na 499,- a u haysmile na 1299,-!!! klamavá reklama hadra
Odpovědět
zdá se mi, že srovnáváš nesrovnatelný, na heysmile je to za exclusivní provedení desek. Pokud se spokojíš s obyčejnýma, tak to vyjde levněji.
Odpovědět
a vlastně, já jsem ceny nikdy moc nesrovnávala, hlavně si chci dělat pěkný knížky se kvalitníma fotkama a to heysmile dělá. x-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a většina ostatních taky - aspoń dle mé zkušenosti je na každým, ať si vybere můžu doporučit, napsat svoje zkušenosti, ale v žádným případě ne vychvalovat až do nebe, to je od běžnýho zákazníka dost divný
Odpovědět
Profilova fotka
Teď je opravdu u happy fota akce za 399,- za 4 strany - teď jí dělám pro rodiče. Já si nechala udělat od Fotostaru a za týden by mi měla dorazit, tak uvidíme.
Odpovědět
Nikdo nechválí nic do nebe ovšem lidi který knihy dělaj si to zaslouží obzvláště jeden nejmenovaný pán..A jinak ta cena u heysmile je 1299Kč ale s 300Kč slevou kterou teď mají a u happyfota je to sice za 500 ale s klasickýma deskama..A reklama nevim nevim podle mě tu každý propaguje to co mu vyhovuje takže ty děláš reklamu happyfotu my Heysmail.. ;-)
Odpovědět
Zabena myslím si že nemáš ani z poloviny takové skušenosti z personálem z heysmail jako já takže nevíš co si zaslouží a co ne.to je ale jedno..rozhodnutí je na každým podud ti happyfoto vyhovuje je to jedině dobře..a o té akci je to pravda ale musíte koukat jak už tu některá z vás řekla na kvalitu provedení a to jak fotek tak desek.víc Vám budu moct říct až kniha přijde..nemám jí v ruce takže nevím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no me ty fotoknihy ted uplne poblaznily.celkem o tom uvazuju.... mate nekdo takovou knizku uz doma?
Odpovědět
Zrovinka jsem si objednala fotoknihu na heysmail a myslím že nebudu litovat zkus se tam juknout teď mají akce,no podívej se sama jejich reklama je teď na domovské stránce u nás ne beremese,za kouknutí nic nedáš a dále pak propagují "prý" dobré knihy na happyfoto tak to zkus..Hodně štěstí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja uz jsem si to vsechno prohlidla :-) ...ale rada bych znala dojem nekoho, kdo uz to ma doma...jako je jestli to opravdu vypada tak, jak nabizeji... nikdy jsem totiz nic takoveho v realu nevidela a uprimne ani jsem doted netusila, ze se neco takoveho bezne vyrabi. :-N
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?