Svatební fotokniha, nechali jste si dělat?

Profilova fotka
holky nechali jste si dělat svatební fotoknihu?kde ? byli jste spokojení?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka2092 ahoj, my jsme si nechali dělat knihu od Bontia - prodávají se dost na Slevomatu, původní cena kolem 2400kč, my ji sehnali tuším za 699kč - velkou A4 s 96 listy a tvrdými deskami, takže finančně super, výsledek vypadá taky dobře, za sebe doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena moc děkuji za typ
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka2092 taky mam objednanou svatebni fotoknihu od bontie ze slevomatu, ale jeste neni hotova, tak nemuzu posoudit :-) jinak jsme meli fotoknihy od fotolabu a jednu jsem delala u happy foto a se vsemi jsme spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka2092 Bontia pres slevomat. Pri tvoreni stravis par hodin u pocitace, ale budes ji mit podle svych predstav :-)
Odpovědět
Já jsem nepodlehla slevomatům a dala na kvalitu u Fotolabu, zašla do prodejny a vybrala si naživo formát a druh papíru, samozřejmě nejhezčí byl ten nejdražší :-) Dají se ale využít jejich slevové kupony které jsou až na 50%, takže ta kniha vyjde cenově stejně jako levný tenký papír.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dobrou zkušenost s Pikliem a Bontií. Pokud chcete moc utrácet, tak určitě bych doporučila knihy Mrosconi :-) U Fotolabu mě zklamalo, že mají uveden rozměr A4 a kniha došla menší.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme od bontia a spokojenost. píšou A4 a je o něco větší, výborně se pracuje s jejich prográmkem. Zkoušela jsem fotoknihu i od akrem.cz ale ten jejich program to bylo strašné, to jsem se u toho vztekala a ta folie na tvrdých deskách se nějak odchlipuje... Ve fotolabu mají na výběr papír lesklý, což by mohlo být hezké ale oproti bontie, kterou jsem koupila na slevomatu bych dala minimálně o 1000kč víc, navíc mě v jejich obchodě ty jejich fotoknihy nepřesvědčili že by byly o tolik kvalitnější než od bontie... Dělám si z dovolených fotoknihy. Využila bych jen ty akce ne slevomatu, jinak je to dost drahé. Ta sleva tam není pořát, dlouho tam nebyla předtím, tak jsem musela vyzkoušet i tu akrem.cz což je fakt hrůza...
Odpovědět
Já jsem si jí dělala přes Happyfoto. Už jsem měla zkušenost s jejich fotoknihami dřív, dělala jsem si z dovolených a tak, ale nikdy ne v té prémiové kvalitě (i tak byly super!). Vychytala jsem když měli 50% na deluxe fotoknihu (A4 na fotopapír), takže i dobrá cena. Mají je moc pěkné, dá se s tím hodně vyhrát, akorát to opravdu chce počkat, až zase dají nějakou akci (dávají je hodně často), protože ty normální ceny jsou dost brutální. Fotokniha se svatebníma fotkama je super, když to dá člověk někomu prohlídnout je to takové šikovnější, než 500 fotek po jedné. A hlavně si člověk vybere které fotky chce velké, třeba přes celou stránku apod a ty méně důležité tam dá třeba jen malé. Ale osobně jsem si dala udělat i nějaké normální fotky do rámečků a tak. Nejde od toho zase očekávat, že je to úplně stejná kvalita, jako klasická fotka. Taky je dobrý, jestli jsi to nikdy nedělala, tak si to zkusit "nanečisto" na nějaké menší, např. udělat si nejdřív levnější z dovolené, protože přijdeš na různé triky, zjistíš co vypadá dobře, že musíš počítat také s ohebem těch stránek a tak. Ten program co má Happyfoto je hodně jednoduchý a má opravdu spoustu možností, co se týká podkladů, písma, rozložení a má virtuální náhled, který ti přiblíží, jak to bude vypadat 3D u tebe na stole:-).
Odpovědět
Já jsem věrná Fotolabu - vyzkoušela jsem už všechno možné včetně Bontie a Happy Foto, ale Fotolab mi tak nějak sedl nejvíc... Nejčastěji objednáváme XL formát (30x30 cm) ve vysokém lesku, vypadá to opravdu luxusně :-)
Odpovědět
@hanulkah také máme 30x30cm Xl ve fotopapíře v lesku... a je úplně luxusní, máme od nich i fotky ale ty nejsou barevně tak krásné jako ta kniha... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě BONTIA :) za 14 dní ji mám doma. Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučuji firmu Bontia. Nechávám u nich vyrábět knihy pro klienty a vždy je naprostá spokojenost!
Odpovědět
Článek se načítá
My máme od HappyFoto, osobně, co jsem viděla fotoknihy, tak ty jejich jsou sice drahé, ale kvalitou úplně někde jinde. Když si člověk vychytá slevy, které jsou opravdu často, tak to pak jde. Objednávali jsme u nich už kdysi i klasické foto a fotoknihy si nechvávám dělat už jen u nich. Opravdu můžu doporučit. Navíc jsou i dost rychlí, běžné fotoknihy menších formátů zasílají i do 3 pracovních dnů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?