Svatební fotografové Wagenknecht anebo Straková?

Libi se mi kreativni fotky Strakove, ale je o neco drazsi a je z vetsi dalky. Nevim jestli uz to neni moc davat tolik penez za fotografa. A na Wagenknechta, jak jsem tady cetla se peje docela chvala a neplatila bych tak velke dopravne (jsem z Moravy). Chtela bych trochu originalnejsi fotky moc se mi nelibi ty 'tradicni naaranzovane':) Vsichni jini znami, kteri se mi libi, jako Saliba, Smrckova, Bigos, Mlynkovi uz jsou zamluveni. Tak sem to zuzila na tady ty dva, ale nemuzu se rozhodnout, prosim poradte:)
Odpovědět
Tady na tomto odkazu http://www.fotografove.info/svatebni-... najdeš přes 100 dobrých fotografů, stačí si jen vybrat podle vkusu a peněženky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rominaa Já se musím přiznat, že ač se mi líbí fotky obou, tak do poslední chvíle jsem chtěla Strakovou. Byla jsem unešená z jejích fotek, ale nakonec rozhodl muž :-) Takže já bych byla pro ni, i když je pravda, že jsem o ní slyšela jeden né úplně pochvalný incident, ale třeba to byl prostě omyl... Já bych si ale vzala nejspíš ji ;-)
Odpovědět
sofie 12- dik, stranky uz jsem videla, oba fotografove tam jsou, ja se akorat nemuzu rozhodnout mezi tema dvema zminovanyma nahore Wagenknecht anebo Strakova:)
Odpovědět
limda- diky moc, pritel to prave nechava na me a ja se nemuzu rozdhodnout:) mohla bych te pozadat jestli by jsi mi napsala o jaky incident slo treba na moji ip adresu? tady jsem nic nenasla..
Odpovědět
Profilova fotka
@rominaa My jsme měli Wagenknechta a nemůžeme si ho vynachválit... Byl naprosto spontánní, vymýšlel takové kreace... Až neskutečné. No, ale posuď sama, fotky totiž hovoří za vše... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj..., nemuzu nic jineho nez doporucit Magdu Strakovou! Fotili jsme s ni nase zasnubni fotografovani na Prazskem hrade odkaz zde: http://www.photomls.cz/2011/06/zasnub... nasledne na to jsme byli na 100% rozhodnuti aby nasi svatbu fotila prave Magda Strakova. Jeji prace je uzasna a hlavne originalni! Fotky jsou neskutecne! Jsme moc radi ze prave ona mohla fotit nas den D a verime ze s ni do budoucna domluvime dalsi foceni napr.: deti... fotky z nasi svatby muzete zkouknout na mem profilu nebo primo mrknout na jeji stranky: http://www.photomls.cz/2012/01/svateb... http://www.photomls.cz/2012/01/svateb...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?