Svatební fotografování (Brno)

Dobrý den, jsem tu nová (prosím o shovívavost:), rada bych si poslechla vaši radu. Sháním nějakého příjemného a šikovného fotografa, který by nám nafotil svatební den (červenec). Kamarádka mi doporučovala mladého fotografa (www.martinvlcek.com), že s ním byla moc spokojená, jak s přístupem tak s odevzdanými fotografiemi. Nedá mi to spát (možná to řeším příliš dopředu:) ale raději bych slyšela i další názor.. je 7000 za celodenní focení obvyklá cena? Také ste se scházeli s fotografem před svatbou? Na co se ptát fotografa, aby ve svatební den klaplo vše jak má? Děkuji za případné rady :)
Odpovědět
Dobrý den, tip pro Vás asi nemám, jelikož všichni dobří fotografové jsou již ne červenec obsazení, ale nedá mi to. Dopředu to neřešíte vůbec, myslím, že na lepší jména už je pozdě, ale je to o prioritách. Pro mě jsou fotky veledůležité. A cena 7.000 Kč za celodenní focení je sen, to je zadarmo! Pokud víte o někom kvalitním, kdo má ještě volno a fotí za tuto cenu, berte ho všemi deseti. My si domluvili místo a termín a hned jsem volala fotografce, to bylo v červenci a svatbu máme v dubnu a mnou prvně vybraná fotografka byla již obsazená. Dobrou ruku při výběru!
Odpovědět
Dobrý den, jak píše kolegyně výše, 7000,- za celodenní focení je bomba. My dáme 14000,-. Schůzka před svatbou bývá u lepších fotografů samozřejmost. Je třeba domluvit organizaci dne, co budete chtít fotit a tak. A dopředu to neřešíte, my máme svatbu v říjnu a fotografa už máme zamluveného a zaplacenou zálohu. Přeji ať vyberete dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Cena je to jedna ze středních. Na fotky pana Vlčka jsem se nedíval, ať nepíšu subjektivní pohled. Doporučuji si fotografie důkladně prohlédnout, nechat si ukázat třeba i jednu/dvě kompletní svatby, ať víte, jaký výsledek můžete očekávat. Schůzka před svatbou je důležitá, uvidíte člověka, který má zachytit jeden z nej dnů ve vašich životech. Je i důrazně doporučováno podepsat s fotografem smlouvu, tak ať máte na papíře, co za jakou cenu a v jakém termínu dostanete. Dále je fajn se optat na místa, kde fotit. Je příjemné když přijdete s určitou představou na portrétní focení a proberete to osobně s fotografem. Když mezi Vámi a fotografem vznikne důvěrný vztah, fotografie pak vypadají lépe, než když se s ním vidíte poprvé na svatbě, kde az tak moc času a prostoru na seznámení není. Držím palce a přeji hezkou neděli. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@annazizi Dobrý den, cena je to krásná, na druhou stranu, co všechno má v té ceně zahrnuto? Každý fotograf má různé ceny za focení celého dne, ale taky nabízí různé služby daného balíčku. Když budete mít zájem, napiště. Zašlu Vám svoji nabídku. Přeji hezký zbytek víkendu. Klimešová :-)
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky :) kamarádka mi včera ukázala fotografie ze své svatby a ještě jsme to spolu probírali. Rozkolíbala jsem se a zavolala panu fotografovi Vlčkovi, už máme domluvenou schůzku :) věřím že vše klapne a ještě jednou díky za pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@annazizi Dobrý den, zde naleznete diskuse k schůzce s fotografem http://www.beremese.cz/forum/fotograf..., nebo http://www.beremese.cz/forum/fotograf.... Jinak cena za celodenní focení je super. Fotografovi jste udělala malou reklamu, minimálně počet návštěv na stránce za toto období (od včera) se mu zvýšil, zkuste si za to vyjednat ještě nějaký bonus. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?