Svatební fotografka Veronika Belantová-Mlýnková. Znáte ji?

Máte někdo zkušenosti s touto fotografkou? Chci si ji najmout na focení svatby. Děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
negativ: ahoj, já mám s Verčou ty nejlepší zkušenosti, fotí spolu s Peťou Mlýnkem a jsou fakt suprově sehraní. Hezčí fotečky jsem ještě neviděla, jak od nich. Jsme na 100% spokojeni. Když jsme od nich dostaly fotečky, dívali jsme se na ně snad týden v kuse. Nemohli jsme se jich nabažit....Mrkni ke mě do albíčka, mám tam od nich fotečky. A pokud bys měl zájem, pošlu další. Já ti ji doporučuji, jdi do toho, litovat nebudete, právě naopak.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, možná pozdě, ale přece:-) Verču můžu jen doporučit. Společně s jejím přítelem dokázali zachytit celý náš den D tak, jak jsem si to představovala. Fotky jsou nejen hezké, kvalitní, ale zároveň vyjadřují to, co jsme prožívali. Když se na některé z nich podívám, tak mám pocit, jako bych se přenesla zpátky v ten okamžik, kdy byly nafoceny. Navíc jsou to fajn lidi, s kterými se člověk cítí dobře.
Odpovědět
My máme Verču s Peťou zamluvený na příští rok a komunikace je zatím na 1* x-)
Odpovědět
Ještě jsem se s Verunkou nesetkala osobně ale z její "písemné" komunikace cítím profesionalitu.... navrhovala mi svatební oznámení-paráda! Ale k tomu focení: už delší dobu jsem měla vyhlédnuté Potůčkovi ale potom, co jsem viděla Verunky stránky a její profesionální, dokonalé, naprosto bezchybné fotky jsem okamžitě názor změnila-z fotek jde cítit atmosféra a to je pro mě důležité, fotky mají šmrnc, jsou krásně upravené a podle mě je z nich vidět že je fotí žena, která sama svatbu plánuje, ví co je v módě a co by si asi i ona na svých svatebních fotkách představovala takže pro mě jasná volba a já za sebe říkám rozhodně ANO!!!! ;-) Dokonce ani tak dlouhá cesta pro ní není problém, což mě dost překvapilo-je to cca 350 km a co jsem psala některým fotografům tak mi jasně dali najevo že takhle dlouho cestu určitě nepojedou a to jsem nabízela i přízed už v pátek a přespání v hotelu, kde bude i hostina na naše náklady! :-N Těším se na další fotečky od Verunky a jejího snoubence.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verča Belantová a Peťa Mlýnek odvádění profesionální práci ! Prožili jsme s nimi náš velký den od rána až do večera a jedním slovem to byla velká "SHOW". Jsou to naprosto pohodoví mladí lidé s citem zachytit ty správné okamžiky tak, aby s vámi zůstaly na celý život. V jejich společnosti jsme se cítili naprosto báječně a uvolněně, žádný stres a spousta legrace :-))) MŮŽEME JEN A JEN DOPORUČIT !!! Verunko a Peťo ... ještě jednou DÍKY !!!! Byli jste skvělí !!!! :-) ;-) :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
S Verčou a Peťou mám ty nejlepší zkušenosti...dělali nám předsvatební i svatební fotky....spolupráce byla úplně skvělá :-) Myslím, že jejich fotky mluví za všechno...fotky působí přirozeně..jsou jako živé :-) Jsem moc ráda, že nás fotili právě oni...nikdy bych je neměnila...takže všem vřele doporučuju...NEBUDETE LITOVAT!!!
Odpovědět
Můžu se zeptat orientačně na cenu za focení?
Odpovědět
Nevím jak je to s ostatníma balíčkama,ale ten nejdražší to znamená celý den něco kolem 8800,- dále 5kč/km pokud bydlíš mimo Zlín, přijede i se svým přítelem takže on fotí přípravy ženicha a ona nevěsty, v ceně balíčku myslím neni vyvolání fotek a můžeš si nechat udělat i fotoknihu v různých cenových relacích záleží na počtu fotek. Tak doufám,že info dostačující a nemylné.
Odpovědět
aha tak koukám,že v infu máš,že už jsi vdaná, tak pokud nechceš svatební foto tak se ceny asi pohybují jinak to bude lepší když jí napíšeš nebo zavoláš.
Odpovědět
to chocolate22: díky moc za info. Jsem sice vdaná, ale příští rok se bude vdávat moje nejlepší kámoška, tak už se poohlíží po fotografech :-)
Odpovědět
evikaaa, já se dívala na web Verči, taky se mi moc líbí jak fotí a na příští rok už má dost plných ternínů, tak ať si kamarádka pospíší! dobří fotografové jsou rok dopředu zamluvení a to ona bezesporu je!
Odpovědět
Článek se načítá
to lennus, koukala jsem ale,že vy jste měli krásné fotky , velmi nápadité kdo vás fotil?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
chocolate, fotil nás Petr Wagenknecht, já se do jeho fotek tady úplně zbláznila! ;-) přijde mi, že Verča má podobný styl Tady termíny Verči, už je fakt dost obsazená: http://www.belantova.cz/svatebni-foto... a má tady i album, už se vdala: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
veronika: to je jasné, že to je nějká závist nebo tak něco...jinak moooc blahopřejeme a přejeme radostné manželství:-) ....a krásné fotky z vaší svtaby a krásné fotky ze svateb, které fotíte:-) pravidelně navštěvuju Tvé stránky a pokaždé dostanu chuť se nechat pro manžu vyfotit:-)
Odpovědět
no to se mi snad zdá co ti lidi nevymyslí no mě se to zdálo být hned divné nevím jak by to jako člověk chtěl stihnout nafotit dvě svatby najedou.....to je mazec,že je někdo tak nepřející či konkurence tak zákeřná. :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
maa/veronika: a napsat adminum, aby ten omyl vymazali? maa myslim, ze to by nemusel byt problem, aby to tu zbytecne nekazilo jmeno pani Belantove, hm?
Odpovědět
veronika88 - pokud někdo bude mít zájem o focení s váma, tak si diskusi bude číst dál a uvidí, že to byl omyl. A snad každý soudný člověk pochopí, že zaměnit si jméno "belantová a baladová" zase takový problém není... už jsem se omluvila a víc udělat nemůžu hezký den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
No tak já přidám nějakou čerstvou zkušenost....Verča nás fotila na předsvatební fotky a je úžasná,oba dva se neradi fotíme,takže představa 1-2hod focení byla hrozná. Drahý ze začátku i pěkně reptal,ale do focení jsme šli. Chtěli jsme nějaké krásné fotky ještě za svobodna a navíc jsme si je v březnu zamluvili na svatbu. Na focení jsme přijeli asi o 15 min později což Verča vzala s úsměvem a nevadilo jí to,samotné focení bylo super,uteklo to jako voda a vše bylo přirozené a milé. Verča byla usměvavá a trpělivá. Dokonce drahý po 1,5h focení říkal už se fotíme tak dlouho? To uteklo :-) Navíc máme nádherné fotky na které se rádi díváme,všichni nám je chválí. Za nás jasná jednička s hvězdičkou a moc se těšíme na svatební den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně profesionálové, strašně milí lidé zapílení pro práci a fotky skvělé - co víc si přát? Fotili nám fotky na oznámení a i svatbu a jiné bych nechtěla :-) :-)
Odpovědět
Také se mi jejich fotky líbí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se zeptat, na jak vyjdou cenově? Děkuji :-)
Odpovědět
@misulka88 ahoj. Já jsem jim ze zvědavosti psala a dozvěděla jsem že berou 13 000. To mi příjde dost přitažené za vlasy ale někdo má asi peněz nazbyt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 nejlepší je napsat přímo Verči @verusak87 to si psala přímo Verči? My máme svatbu letos a platíme míň,nevím teda o kolik příští zdražují ale nezdá se mi,že by to bylo o tolik....jinak všichni lepší fotografové si berou 13-15.000,-kč a fotografové kolem Prahy ještě víc...myslím si,že Mlýnkovi mají dobré ceny ;-)
Odpovědět
@petrajavor Jo to mi psala za oba. Mě to příjde moc. Máme vyhlídnutého jiného fotografa z okolí Zlína za 6 000 což je fajn cena a máme od něj už fotky a moc hezké. Ale tak my jsme chudí studenti tak to berem jinak :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?