Svatební fotografka Markéta Uhlířová

Profilova fotka
Ahojky nevěsty. Mám objednanou fotografku Markétu Uhlířovou a nevím jestli jsem neudělala chybu. Zatím mám ještě trošku času to změnit. Ale potřebovala bych se poradit s někým, kdo má od ní fotky a zažil ji. Budu ráda i za odkazy na alba nevěst, kterým fotila. Našla jsem jen dvě a to mi nepřijde jako dobrá recenze. Prosím, pomozte mi!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
S fotografkou sem nebyla vůbec spokojena, fotky jsou hrozné,abspolutně nedopručuju tuhle paní!!! :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Mám opačné zkušenosti, dobrý přístup a krásné fotky. Viděla jsem fotky i jiných svateb od paní fotografky a krásné. Navíc ten původní dotaz je z roku 2009?
Odpovědět
Já jsme tedy absolutněě spokojená !!! A už mnoho let...fotila mnohokráz mě i mé děti, nejenomže Merkéta Uhlířová je skvělý a příjemný člověk, který se snaží lidem vyjít vstříc, ale hlavně je to naprosto skvělá a profesionální fotografka. A její práce mluví za vše, stačí se podívat buď na její stránky a nebo se podívat na internetu, jaká je to kouzelnice a jak krásně fotí. Za ní mluví její práce, dost mě tedy zaráží Váš komentář.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji měla a když dnes koukám na fotky chce se mi brečet :)...Neměli jsme moc peněz, tak jsem hledala někoho levnějšího a její fotky se mi docela líbily...ale prostě to co došlo děs běs, nemám jedinou ostrou fotku jak mě vede táta k oltáři a to byla docela dálka. Spousta fotek mázlých neostrých, a ta retuš, červené oči nakaždé druhé....takže jsem ještě strávila x hodin retušováním,abych z toho aspoň něco vytáhla....Kvalita fotek a rozlišení nic moc,ale to byla digitální fotografie ještě docela v plenkách...ale co jsem koukala její styl focení se nikam neposunula fotí pořád stejně...
Odpovědět
Ahoj, mám ji taky zamluvenou. Již jsme se tam fotili dříve - říkala, co a jak máme dělat atd. :-) byla fajn. Mrkni se i na její FB - hodně ti to řekne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
viděla jsem její fotografie a byly úžasné!!! Jediný problém byl, že paní fotogafka přes výslovný odpor focené slečny vystavila její fotografie na svém fb. Jak slečna udělala humbuk, tak je stáhla.....
Odpovědět
Profilova fotka
Již delší dobu sleduji tuhle debatu, jediné co k tomu můžu dodat. Moji aktuální práci můžete sledovat na FB. Případně na mých webových stránkách. Co se týče uveřejňování fotek, dělám to po domluvě. U svatebních fotografií, je to přímo v objednávce. Pokud si to někdo nepřeje, nezveřejním. Ostatní už komentovat nebudu, nechám na každém ať posoudí mě i moji práci.
Odpovědět
Profilova fotka
Tuhle fotografku můžu jen chválit, fotila mě už snad v roce 2005, fotila mi svatbu i těhu fotky a vždy skvělé nápady, je originální, super domluva a výsledky, navíc to byla vždy legrace...lézt do zatopeného lomu ještě před obřadem hned tak někoho nenapadne a tyhle fotky nadchly všechny:D Jistě, že fotky od fotografa, který si za obřad vezme 50 tis, budou pravděpodobně technicky kvalitnější, protože takový fotograf používá i velmi drahou techniku, ale to je dost logické...na druhou stranu, kolik z vás chce takovou sumu investovat?? Za mě tato fotografka určitě ANO, za slušné peníze super fotky :)
Odpovědět
Zdravím všechny. Paní Markéta fotila naši svatbu, pak těhotenské fotky a pak i s dcerou. Teď když čekáme druhé, byli jsme u ní znovu. Na její práci je vidět, že to už dělá dost dlouho a ví, kam si stoupnout, kdy zmáčknout spoušť, kdy kleknout či lehnout na zem, aby získala ten správný záběr, a hlavně z nás umí dostat ten správný výraz....prostě ovládá všechno to, co my "fotografové" - amatéři neumíme a na co ani nemáme vybavení. Fotky byly vždy poctivě upravené, co jsme chtěli, to nám udělala a celkově za docela slušné peníze...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mohu se zeptat opět po roce na paní Markétu Uhlířovou? Jaké máte zkušenosti? Její fotografie se mi moc líbí, ale chtěla bych se ujistit, že vyberu správného fotografa ;-) Přeci jenom osobní zkušenost někoho jiného mi řekne více než předem vybrané vystavené fotografie na FB... Díky moc nevěsty!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?