Svatební fotografie. Jak by měly vypadat?

Chci se zeptat- jak byl měla vypadat fotografie od fotografa- vyvolaná. Naše fotografka nám zalsala fokty , v ceně balíčku bylo i vyvolání několika fotek- ovšem dala je vyvolat do folabu - takže kvalita papíru vyvolaných fotek není nic moc. Za cenu,ketoru jsem zaplatili nám to nepříjde fér. Úprav na fotkaách také moc není. Prosím o radu ,zkušenosti popř. dá se něco takového reklamovat. TAké nám udělala krátké slideshow, ale je to jen vyplálené DVD TESCO, jde to jen v PC a není vzhledně nijak upravné. Je to tak v pořádku, děkuji za reakce
Odpovědět
Profilova fotka
To by mělo být domluveno vše předem. Fotolab nedělá špatné fotky, jen si musíte u vyvolání zadat premium kvalitu, což asi teda nemáte :(. Pokud máte originály na DVD, tak si je zkuste sami vyvolat ještě jednout v té vyssi kvalite. Nevim ale zda uspejete s reklamaci pokud nemate smlouvu nebo dohodu :(. Asi sem vás moc nepotěšil :(. Můžu vědet, kolik si za to řekl?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Bohužel tohle se tu řeší stál dokola, nejspíš nemáte smlouvu, jinak by bylo přesně stanoveno, co a jak a do kdy ma být dodáno. Pře výběrem fotografa si prostě musíte prověřit co ten člověk umí, nejlepší si projít právě fotky ze svatby co nafotil v minulosti a odevzdal, takže celá alba, nejen výcuc z toho top co má na webu. Pak budete přesně vědět, jak by mělo vypadat to co Vám odevzdá. Co se týče DVD já mám potis a krabičku s vlastní grafikou udán ve smlouvě, dopíší pokud chtějí kolik kousků. Máte doklad o zaplacení? Má fotografka ICO?
Odpovědět
Profilova fotka
Jak bylo napsano drive...vse by melo byt domluveno predem a uvedeno ve smlouve. Ja treba fotky netisknu prave z tohoto duvodu. Fotolabu neverim a fototiskarnu nemam, protoze tisk fotek je pak drahy a prodrazuje cele foceni. Ale dvd pouzivam kvalitni i kdyz bez potisku...ale krabicka je v grafice konkretni svatby. Je to vizitka fotografa jake a jak preda fotky...nekomu je to jedno, nekdo si na tom da fakt zalezet. Ale taky je to o cene. Za 5tis nelze ocekavat to co za 20tis....i kdyz jak u koho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?