Svatební fotograf v okresu Domažlice. Poraďte

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějakého šikovného svatebního fotografa z okresu Domažlice, se kterým máte výborné zkušenosti. Na kolik vás vyšel, jak rychle byly fotky hotové apod. Děkuji moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ono jich na Domažlicku moc není :-( ale uvedu ty, na který si vzpomenu: Horšovský Týn - Michal Foist - toho znám, ale fotky mi příjdou na jedno brdo Staňkov - nevzpomenu si na jméno, ale fotil nám maturák, fotky bez úpravy, takže vypadaly jak od amatéra, ale třeba svatby fotí líp Kdyně - nevim jméno, ale kontakt na něj jsem viděla včera na matrice v Domažlicích Domažlice - Slačík - kamarádka fotografka si ho moc pochvaluje, ale cenu nevim a osobně ho neznám Reproba - celkem slušný fotky, jen mi u nich vadí, že mají přes celou fotku nápis Fotografové jsou spíš normální, takže něco takovýho jako je Zuzana Scharf rozhodně nečekej... Ve fóru Společný termín je vlákno Nevěsty z Domažlicka, takže ho můžem obnovit a pokecat o dalších věcech...
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za informace, právě, tady na Domažlicku je jich hrozně málo a k tomu výběr na nic :-| Jdu si najít tu domažlickou diskuzi 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?