Svatební fotograf Třinec a okolí

Dobrý den, poraďte prosím fotografa/ fotografku na nacení svatby dne 6.6.2015 v okolí Třince, cenově přijatelného? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Lenka Rybaříková na FB má stránku a ukázku fotografií :-)
Odpovědět
Já maximálně doporučuji Michala Krusberského! Můžete mrknout na naše svatební fotky ;-). Focení jsme si moc užili a z fotek jsme nadšení :-))) Před svatbou jsme spolu měli schůzku, kde jsme si ujasnili, jak si to představujeme, objeli jsme lokality, kde bychom se chtěli fotit. Opravdu naprostá souhra ;) ... Ale nevím, jestli má volný termín, to byste si museli zjistit sami..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Fungujeme po celé České republice. Pokud se podíváte na naše webové stránky, tak budeme jen rádi. Termín máme stále ještě volný. Na našem webu navíc naleznete široký výběr fotografických balíčků, ze kterých si určitě vyberete :) Budeme se těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám svatbu nafotím, pokud se Vám bude moje tvorba líbit. Inscenované portréty ze svateb bohužel nemám (dosavadní klienti je buď nechtěli nebo na jejich nafocení neměli čas), ale pošlu Vám krom svatebních i jeden inscenovaný portrét, abyste viděla, jakým způsobem v tomto ohledu přemýšlím. Cenu mám od 3900,-
Odpovědět
Profilova fotka
Váš termín mám volný, koukněte se ke mě na web. Pokud Vám bude vyhovovat rád přijedu. Zdraví Zdeněk
Odpovědět
já budu mít - Lenka HM. - svatební fotografie - najeď si na FB - cenu má 400/hod V ceně fotografování Kč 400,-/hodinu je kromě fotografování, zahrnuta základní úprava všech fotek,které Vám předám... tj. nutný ořez, případná úprava barevného provedení a základní retuš; DVD se záběry v plném rozlišení a náhledové kvalitě + vytvoření svatební galerie na www.facebook.com/LenkaHM.svatebnifoto... (na požádání) Z vybraných záběrů Vám mohu vyrobit svatební album nebo fotoknihu nebo zajistit tisk fotografií.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@jana441 Dobrý den, já mohu doporučit z Rožnova fotografa Ryszard Perzynski (visual-studio.cz), z Karviné Rostislav Mžík, za Ostravu například Michal Szydlowski nebo Zuzanu Wrbkovou. Hezký zbytek dne. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den :-) Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat... přeji příjemný den.
Odpovědět
Profilova fotka
@jana441 Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi. Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte. HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?