Svatební fotograf Tomáš Dolejší. Máte zkušenost?

Koukala jsem tady na beremku, že je tu o něm jen pár zmínek, tak jsem se chtěla optat těch, kterým fotil svatbu, jaké s ním máte zkušenosti?? Jak se vám s ním fotilo atd. :-) Fotky má opravdu krásné, takže uvažujeme s přítelem, že bychom si ho objednali. Jo a ještě jedna otázečka. Na webu nemá ceník, tak jenom tak zhruba, kolik máme počítat, že si řekne za skoro celodenní focení. Díky moc všem :-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, Tomáš fotil moji kolegyni z práce minulý rok v květnu. Fotky mají opravdu krásný. Velmi doporučuji. Celodenní focení stálo myslím do 8 tisíc. Ale moc si jistá nejsem. On jim fotil pouze obřad a pak po obřadě pár fotek s rodinou.
Odpovědět
@michelle.ts no já jsem se do jeho fotek úplně zamilovala.. :-) sama tak trošičku fotím, takže na těch fotkách dost bazíruju, aby byly kvalitní a něco z nich vyzařovalo :-) přítel řiká, že jsem maniak na vybírání fotografa :-D Teda kdyby to bylo do 8 tisíc, tak bych byla naprosto nadšená! :-) páč já jsem u něj počítala tak minimálně 10 tis. + teda ještě cestovný za cestu z Vysočiny na kraj Prahy..
Odpovědět
Nene bylo to takhle málo. Nechci ti říkat 7 tisíc, protože vím, že to bylo do 8 tisíc. Pokud letos nezdražil. No každopádně je to takovej klučík šikovnej. Myslím do 30 let. Ale víc peněz to nebylo. Protože já jsem si tenkrát v květnu zamluvila Zuzku Scharf a vím že když jsem to porovnávala tak byla o pár tisíc dražší. Zuzka stojí 10500 kč na celý den. Ale zavolej mu co nejdřív, protože kámoška ho chtěla teď na září a měl plno.
Odpovědět
@michelle.ts moc děkuju za rady ;-) jj, to já mu zavolám co nejdřív. Ještě nemáme potvrzenej termín (svatba je až v roce 2012), ale chci u něj mít jistotu, že nebude mít dovču atd. :-) možná malinko zdraží, přeci jen i tady těch pár zmínek je vcelku dost kladnejch na něj, takže si myslím, že mu práce přibylo.
Odpovědět
tak hodně štěstí :-)
Odpovědět
@michelle.ts díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit Tomase na nasi svatbe a je moc fajn. Urcite bych ho doporucila. Dostala jsem velmi vrele reference od jinych nevest, ktere ho velmi doporucovaly, take jsem videla jedno kompletni album ze svatby a moc se mi libilo. Stejne jako Tobe se mi libil jeho styl foceni. Rekla bych, ze cenove je velmi prijatelny. Zaslu vice info v PM. ;-) Ja byt Vami tak nevaham a jdu do toho! :-)
Odpovědět
@princezna_kp moc děkuju za info! ;-) na mě taky působí moc milým dojmem, už jenom podle těch jeho svatebních stránek, jak píše v těch aktualitách apod. To dělá opravdu dobrý dojem. A za tu cenu je to opravdu bezvadný. Neváhám a beru ho! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs nemas zac. Doufam, ze budete spokojeni. Ja se na spolupraci s Tomasem velmi tesim. :-)
Odpovědět
@princezna_kp já si myslím, že jo :-) fotky jsou opravdu parádní a originální. A jestli je opravdu tak příjemný, jak všichni píšou, tak fakt není co řešit :-) navíc, těch služeb, co nabízí v rámci té ceny.. Ani mi nevadí, že budu muset zhruba tisícovku připlatit za jeho cestovný :-) myslím si, že to stojí za to.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Já myslím, že Tomáš je opravdu férový člověk, který nejenom jedná na rovinu ale také je pohodový v jednom. Reference od nevěst byly tak báječné, že jsem neváhala a rovnou potvrdila naší domluvu. Co se týče cestovného, myslím si, že to je také dost fér. Někteří dodavatelé si řekli třeba i o 8 až 10,-Kč za hodinu, ale nakonec jsem se pouze rozhodla spolupracovat s dodavateli, kteří jsou ochotní mít proplacené cestovné ve stejné míře, jako Tomáš (což mi přijde tak akorát). Jen s kapelou to ještě nemám domluvené, musím se jim ozvat a domluvit se s nimi. ;-)
Odpovědět
@princezna_kp no já jsem za to cestovný taky počítala víc. Těch 5 Kč mi vůbec nepřijde hodně, spíš naopak bych možná řekla, že je to i pod jeho náklady..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hannnahs Nemyslím si že by to bylo pod náklady. Spíše to je trošku nad a zhruba to odpovídá (tak nějak fér mi to přijde pocitově i logicky). I například fotografka z Ústí nad Labem, Alena Borlová si účtuje stejnou sazbu. (přičemž dává slevu na cestovné 700,-Kč na svatby v okrese Ústí nad Labem, Děčín, Teplice) Většina osobních aut nemá takovou spotřebu, pokud se jede do dálky a ne někde po měste v Praze, stylem stop-start-stop-start. :-) Zeptej se svého nastávajícího a dá ti lepší představu. (my "ženské" to zase až tak detailně nesledujeme mi přijde) Záleží od auta, ale řekla bych že spotřeba auta za benzín bez potazu jeho opotřebení začíná již na nějakých 3,-Kč za km (dle typu auta samozřejmě, každé auto má jinou spotřebu a také každý řidič má jinou spotřebu :-D ). ;-) Třeba od nás do Prahy na letiště a zpět je to kolem 500,-Kč za benzín, a to je cca 160km zpáteční cesta, která trvá dvě hodiny tam i zpět. (osobním automobilem) Proto si myslím, že 5,-Kč je cena dost férová. Asi tak nějak to vidím. A například mnoho fotografů, co jsem alespoň četla z jejich ceníků, si neúčtují cenu za dopravné kdekoliv po Praze (pokud jsou z Prahy), či do 20km (či mnohem dále) v okolí jejich bydliště. :-)
Odpovědět
@princezna_kp no záleží, jaký má auto :-D přítel si účtuje 6 Kč a má to kousíček nad náklady.. Teda podle firemních tabulek. Pokud si to správně všecko pamatuju :-) Ale je fakt, že když to vezme po nějaký státovce, tak to půjde. Tady po Praze je spotřeba taková, že to by si musel účtovat tak 30 Kč za kilometr :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Ted mne tak napadlo, jak by se na nas asi tak koukal zamestnavatel, kdyz bychom mu prinesli ucet za nase "cestovne" do prace.. :-D Zajimava myslenka.. ;-) hmm... To bychom pak mohli bydlet kde chceme! To by bylo bezva... No, necham si to zdat.. :-)
Odpovědět
@princezna_kp no asi moc přátelsky ne :-D to dělá asi málokterej.. záleží na druhu práce. Ale vim, že ten přítelův se asi prohne.. přítel jezdí jako IT technik skoro furt po Praze,takže tam to lítá.
Odpovědět
Zeptej se @kajsav, to je odbornice na fotografy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Jestli se muzu pridat, tak Tomas je bezkonkurencni!!!!!!!! fotil nam svatbu ted o vikendu a nic prijemnejsiho jsem snad nezazila. Fotky jsou uchvatny a to jeste nejsou ani upravene. Absolutne bych nevahala. Kdyz porovnou cenu s kvalitou fotek a jeho vystupovanim, tak se uprimne divim, z si za foceni nerika jednou tolik. Jsem z nej nadsena, nejenom jako z fotografa, ale i jako z cloveka...... foceni od detstvi nesnasim a cela svatba me kvuli nemu desila, ale sTomem me to nejenom bavilo, ale bylo i lito, kdyz jeho prace vecer skoncila a odjel. Nevahala bych ani minutu, je vazne skvelej.....
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky přidávám k velké chvále Tomáše, focení bylo úžasný, fotky super a je moc milý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda bych přidala chválu na Tomáše Dolejšího. Byl během svatebního dne naprosto bezvadný. Jako člověk je velice přátelský a milý a fotky ze svatby jsou prostě nádherné. Mě Pokud bych přeci jenom něco chtěla vylepšit, je to seřazení rodiny na velkych skupinovych rodinných fotkách. Z nějakého důvodu je nevěsty maminka, tatinek i bratr az vzadu v druhe rade .. ;-) Rodina se mi moc dobre na foceni sama o sobe neseradila. Asi bylo treba je "postavit na misto" a rici jim kde kdo presne bude stat. Behem foceni jsem si toho vubec nevsimla, az zpetne z fotek. Ale jsou to jenom ty maxi rodinne fotky, kde je cca 20 rodinnych clenu ve skupine s nami. :-) Fotky jsou nádherné, Tomáš má cit pro svou práci a vystihl atmosféru dne naprosto perfektně. Líbí se mi i jak bezvadně dokázal vyfotit vystresovanou nevěstu, když se při oblékání utrhl knoflíček na mých šatech (25 minut před obřadem..)
Odpovědět
Po dlouhé době opět koukám na beremko a jsem ráda, že už tu má Tomáš Dolejší své fórum. Přidávám se k těm, co na něj pějí ódy. Nesnáším focení, ale on mě zvládnul. Je moc milý a přirozený, takže jsem se uvolnila a fotky dopadly nad očekávání úžasně. A stálo to kolem 8i tisíc i s cestou na Šumavu. A rozhodně to za to stálo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Tomas Dolejsi ma akci na Facebooku - soutez o Valentynske foceni paru Zdarma ;-) - konci dneska o pulnoci, tak treba se nekomu postesti :-) Soutez najdete pod jeho profilem na fb. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mozna to nekomu prijde vhod, vsimla jsem si na fb, ze se Tomasovi uvolnil letni termin 21.7.2012 ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Též se velmi rádi přidáme do klubu fandů Toma Dolejšího. I když jsme se s Tomem před svatbou viděli jedenkrát, tak jsme přesto měli pocit, že ho známe již léta. Přátelský člověk, který dokázal naprosto úchvatně zachytit okamžiky našeho svatebního dne, a myslím, že nejsme z daleka sami. Toma jsem našla náhodou na tomto fóru, a musím říct, že po shlédnutí fotek na jeho webu jsem měla hned rozhodnuto, který fotograf bude ten pravý pro náš svatební den. ;-) Můj manžel si jej dovolil vystihnout i svými slovy: Superprofiesionalny pristup, a naprosta spokojnost so sluzbami od zaciatku az do konca, uzasne fotky, absolutna ustretovost a notoricka spolahlivost. Při najblizsej prilezitosti budeme Tomasa kontaktovat zas. A budeme dufat, ze bude mat na nas cas. Sme neskutocne radi, ze sme si unho objednali balik na 12hod fotenia.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli taky maximálně spokojení! Profesionální a kamarádský přístup, focení proběhlo v pohodě, bez kýčovitých póz a nakonec jsme si ho oba užili. Tomáš krásně nafotil i našeho ročního syna x-) Fotky sklidily veliký úspěch a my sami jsme moc nadšeni. Taky jsme se nakonec rozhodli pro 12h focení. Doporučujeme! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S Tomem jsem absolvovala posvatebni foceni a musim rici, ze bylo jeste lepsi nez foceni ze svatebniho dne. :-) Manzelovi a slecne, ktera mi upravovala make-up a vlasy jiz byla zima, tak si sli v prubehu foceni sednout do tepla na kavu, zatimco my dva s Tomem jsme pobihali po venku a realizovali spoustu kreativnich napadu na fotky - zima/nezima. Opravdu super zazitek, ktery si budu pamatovat po cely zivot. Jeste ted mam obrovsky usmev na tvari z toho fantastickeho foceni a pohody pri nem. Vydarilo se naprosto vse, od pocasi, po naladu a fotky jsou jak jinak nez NADHERNE!!! :-D Jsem moc rada, ze jsme si Toma vybrali nejenom na svatebni, ale take posvatebni foceni. Lepe jsme si proste vybrat nemohli a ja budu mit o to tezsi vyber z te spousty naaaaaaadhernyyyyych fotek pro svatebni knihu.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební focení s Tomášem bylo báječné. Pohoda, klid, nic nuceného a díky němu máme ty nejúžasnější fotky! Tomáše všem moc doporučujeme!!! :-)
Odpovědět
Tomáše také velice doporučujeme... fotky jsou úžasné..jsme všichni moc spokojení.. Tomáš je fajn, pohodář.. focení s ním bylo příjemné, nestrojené.. ;-)
Odpovědět
@elisp Za jak dlouho po svatbe jste dostali fotky prosim?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?