Svatební fotograf Štěpán Mikuda. Určitě doporučuji!

Moc doporučuji, opravdu. Pokud váháte, sjednejte si schůzku a uvidíte.
Odpovědět
ahojky, to jsi Ty, co už jsme si psaly? :-D Já už jsem se Štěpánem domluvená, snad napevno, vzpoměla jsem si, že jsem kdysi už jeho práci viděla na výstavě, je skvělej!
Odpovědět
ahoj. :) to je skvělé. jsem ráda, že jste se domluvili, říkal mi, že jsi hrozně milá ;-) Myslíš tu výstavu jak měl fotky homelesáků nebo z toho uprchláku v červeným újezdu, jak byla k lidským právům? To je fakt náhoda, neznám moc lidí, co by chodili na výstavy, dneska se to nějak už nenosí nebo co
Odpovědět
Asi moc ne,u mne to vzniklo tak že jsem studovala velmi rádoby uměleckou školu a s holkama jsme oblejzaly po celý republice co se dalo a dělaly si z toho alba na památku, takže to mám možná i někde zapsaný a nafocený :-)
Odpovědět
tak moc doufám, že budeš spokojená. :)
Odpovědět
Myslím, že určitě :-)
Odpovědět
Taky už se připravuju na to, jak mu budu vyrábět reklamu, zvláštní, že se člověk při takové události zaobírá i věcmi poté...:-D koukala jsem ti do alba, máš dobrý vkus na věci, jednoduché a hladké, moc hezké. na těch fotkách jsi ty? moc hezké.
Odpovědět
Ano, Na některých jsem já. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
siiimi • Dnes v 11:54 Ahojky holky, nemáte některá z Vás zkušenosti s fotografem Štěpánem Mikudou?je z Prahy:-) Dík moc a přípravám zdar
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, fotil někoho tady Štěpán?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Také se přidávám k dotazu - máte někdo zkušenosti s tímto fotografem?
Odpovědět
ahoj, nám fotil svatbu 12.9.2010 a byli jsme opravdu moc spokojení, je to moc milý člověk, ve spoustě věcí vyšel vstříc a focení byla pohoda. Fotky jsou nádherné, máme krásnou vzpomínku. POkud budete mít zájem, mohu poslat do IP odkaz na fotky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se Štěpánem domluvení na 2. 10. je moc sympatický a na focení s ním už se těším. Hefi: mohla by jsi mi poslat ten odkaz na fotky? Ráda bych se pokochala zase něčím hezkým ... :-) Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my máme také předvybraného Štěpána, ale moc ráda bych také viděla ještě nějaké jiné fotky než co má na svých internetových stránkách a tak bych také poprosila Hefu, jestli by mi neposlala ten odkaz na fotky. Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžeš se podívat na naše fotky ... tady je odkaz - Štěpán je prostě nejlepší fotograf, je sympatický ... a spolupráce byla prostě na 1 !!! 100 % doporučuji ! :-)
Odpovědět
Taky doporučuju :-) Naše fotky:
Odpovědět
Profilova fotka
@quitek @annamarieveronika @hefa Ahoj, neposlala byste mi některá odkaz na fotky do IP? Nevím, proč to tady mažou :-( A kdybyste napsaly, kolik to u tohoto fotografa orientačně stojí? Nemá na stránkách skoro nic. Díky moc.
Odpovědět
Ahoj, Kdybyste některá chtěla odkaz na Štěpánovy fotky, tak fotil na svatbě u mojíkamarádky a můžu poslat odkaz na webovou galerii fotek. Všichni z nich byli nadšený, fakt, taky ho jednou na svojí svatbu budu chtít, je to super profík a u focení umí udělat bezvadnou náladu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak dnes jsme byli v Praze za Štěpánem a Helenou na informativní schůzce. Hned ve dveřích jsme si potykali, což nám všem, myslím, jen a jen vyhovovalo. Helenka mi uvařila kafíčko, nabídla nám pití a Štěpán začal prezentovat své fotky. Před tím jsem už něco od něj viděla a opravdu se drží svého stylu, takže nemusíte mít obavy, že některé jeho fotky jsou super a ty vaše by třeba mohly být ošklivé. Poté se začali oba vyptávat na okolnosti svatby, na program. Dali nám rady ohledně výběru místa pro obřad, který bude v červenci v pravé poledne (kvůli světlu), ohledně svatebního programu atd. Také na rovinu řekli, co dělají a co nedělají, což nám vše plně vyhovovalo. Domluvili jsme přibližnou dobu focení s tím, že cena v sezóně je se vším všudy 12 tis., což se někomu může zdát moc, ale my chceme fotografa, o kterém budeme přesvědčeni, že nám udělá nádherné fotografie přesně podle našeho vkusu. V ceně je i cesta do Hradce Králové, výtisk 50ti fotografií, webová galerie (cca 200 fotek), prezentace podbarvená hudbou (cca 60 fotek) a dvě CDčka s 300 fotografiemi (každé v jiném formátu barev), jsou v tom i retuše. Štěpán nedělá žádné vyumělkované fotky, snaží se o zachycení přirozeného průběhu svatby, dělá barevné nebo černobílé fotografie... Nemá problém s tím, že když se vám nebude jedna fotka líbit, nabídne vám jinou ( z jednoho záběru udělá třeba 15 fotek), na přání pošle i CDček víc (pro maminky atd.) Jsou to pro něj už zanedbatelné položky, takže to neřeší. Jinak z obou čišelo zapálení pro práci a to, že si to snaží užít. Jedna známka za vše - nechtějí zálohu a když si jejich focení den před svatbou rozmyslíte, bude radši, když z toho nekápne ani koruna, než aby se museli účastnit otravného focení o které vy nestojíte. Jinak v sezóně je cena 12 tis. ať chcete 6 hodin focení nebo 11. V sezóne pod 6 nejde a maximum je 11 hodin, kdy za 6 si účtuje 2000/hod. a za 11 se dostanete pod 1500/hod.
Odpovědět
@petarda1 Jé, to jsi ty co jsem ti posílala link na fotky? a dokonce máš svatbu dřív než já, tak možná uvidim tvoje fotky dřív než moje. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellesvan No, tak dej potom vědět. Já tady album asi vytvářet nebudu, ale kdyžtak si potomn řekni o link, kde budou fotky uložené a já ti ho pošlu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Holky, můžete mi někdo poslat odkaz na vaše fotky? Taky o Štěpánovi moc uvažujeme a chtěla bych vidět víc než má na stránkách. Díky :)
Odpovědět
@lamorgaine jen jestli budou mít volno:-( my jsme si je rezervovali už v červnu a už tehdy měli plno na tento rok... (pak jsme měnili termín a o týden později už měli obsazeno tak máme bohužel někoho jiného:-(
Odpovědět
Profilova fotka
To my už je máme rezervované, v únoru schůzka, ale chtěla bych vidět i jiné fotky než mají na stránkách nooo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
@hefa Dobrý den mohu Vás poprosit o zaslání odkazu na vaše fotky od Štěpána? Silně o něm uvažujeme 🙂 Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_j ahoj, @hefa ti už asi neodpoví, je neaktivní. Já bych o něm neuvažovala, já bych ho brala :-D odpovím trošku mimo, ale nám fotila svatbu jeho úžasná žena a co jsem pochopila, fotí i dost spolu. Můžeš se podívat ke mě do alba, jak fotí Helča.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?