Svatební fotograf Skalka. Máte zkušenost?

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s fotografem L. Skalkou ??? Koukala jsem na jeho webovky a má super fotky ... :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám fotil svatbu a jsme spokojení. Dá se s ním domluvit na tom, jakou máte vy dva představu, nevnucuje Ti nějak ty svoje představy - jako že se musíš fotit venku 5 hodin, že jinak z toho nebudou pořádný fotky apod. ;-) . Ale na léto doporučuju si ho už bloknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že jsme byli s panem Skalkou velmi spokojeni. Jak s celkovou komunikací tak i s výsledkem, který je opravdu profi. Měli jsme svatbu v Praze a sešli jsem se ještě i den předtím, abychom vše naplánovali a dokonce mi zaběhnul ve svatební den ráno i pro šampaňské, když mě líčily. Takže mohu určitě doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi zamlouval, bohuzel na nas termin uz mel plno... :-(
Odpovědět
Ahoj holky, nám má pan Skalka fotit svatbu :-) Taky jsem o něm slyšela samé dobré zvěsti ... Tak už se těším :-)
Odpovědět
Ahoj kocky, pana Skalku muzu doporucit, fotil nas loni na hotelu Myslivna a taky pripravu doma, byl prijemnej a fotky udelal pekny....dulezity je si rict co chcete, aby byl vysledek dle predstav....
Odpovědět
Ahoj všichni. Taky mám osobní skušenost s panem Skalkou a mohu jen doporučit!!! na 100% vyhoví Vašim představám, do ničeho vás nenutí, ale zároveň vás nasměruje správným směrem. Fotil nás už od rána, přípravu doma, odjezd do kostela, až do pozdních večerních hodin. Dnes lituji, že jsem ho nenajala na celou noc, byly by to určitě nádherné fotky!!! Výsledek na 200% předčil moje představy a očekávání...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, vidím že tu chválíte panu Skalku a hledám nějakého šikovného fotografa a zatím nemám štěstí:( A to co jsem viděla vypadá pěkně:) můžete mě říct zhruba cenovou relaci? eventuelně dát kontakt do IP. předem díky a hezký slunečný den:)
Odpovědět
Ahoj holky, s Laďou jsme byli 100% spokojení. Jsem z Brna, svatbu jsm měli ve Slavkově u Brna a hostinu v Brně. Laďa ráno přijel k nám domů, fotil přípravy, pak samotnou svatbu a pak nás fotil v zámecké zahradě a v prostorách zámku. Poté jsme odjeli na hostinu, kde s námi byl až do 20hod., takže celkem 12 hod. Jeho přístup k nám byl plně profesionální, byl vstřícný, před samotným focením jsme si s ním byli dvakrát sednout a domluvit se co chceme, jakou máme představu atd. Na naše požadavky přistoupil, výborně se s ním spolupracovalo, nebál se fotit cokoliv jsme si vymysleli. Je perfekcionalista. A jeho práce? Konečný výsledek? Myslím si, že se k tomu nemusím víc vyjadřovat, jeho fotky hovoří za vše. Mrkněte na naši svatbu a na Laďovy fotky z ní: http://www.beremese.cz/album/album.ph... Kdyby Vás ještě něco zajímalo, tak mi napište na mail a ráda vám vaše dotazy zodpovím. Na závěr bych uvedla, že jsme s Laďou byli tak spokojeni, že jsme si ho zavolali, když se nám narodil klučina a opět odvedl dokonalou práci 8-) .
Odpovědět
Láďu Skalku můžu 100% doporučit. Pravý profesionál každým coulem. A to nejen při foceni ale i při následné spolupráci při návrhu naší foto-knihy, kterou můžu taky doporučit. Plně to vyjadřuje to co již psala gal v předchozím příspěvku. Naše fotky viz.: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte všichni, tak i já se přidávám ke spokojeným zákaznicím Ládě Skalky. Fotil nám svatbu už od rána a fotky jsou opravdu super, velká spokojenost!!! Manžel nemá rád nějaké zdlouhavé pózování, ale myslím, že svatební focení si opravdu užil :-)))) !!! Takže mohu jen a jen doporučit!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, také se přidávám ke spokojeným zákaznicím Ladě Skalky. Profesionální přístup, super domluva a hlavně krásné fotky. Svatbu jsme měli na zámku ve Slavkově u Brna. Laďa byl s námi od rána, fotil přípravy, oblékání, obřad, hostinu, byl s námi až do noci. Před svatbou jsme se sešli, domluvili se co by jsme si přáli a představovali a výsledek opravdu stojí za to. S Laďou si focení užijete :-) Fotky jsou krásné a ten kdo by zainvestoval do fotoknihy, 100% chybu neudělá, mohu jen a jen doporučit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?