Svatební fotograf Scharf x Wagenknecht. Koho vybrat?

Ahoj, furt váhám mezi těmito fotografy. Bigoše jsem už vyloučila, nelíbila se mi kompozice i barvy, Saliba je na mě moc umělecký (temné, velký kontrast...hezké, ale na svatbu?) a teď váhám mezi Wagim a Zuzkou. Pro koho jste se/byste se rozhodli a proč?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
v úplně prvotním rozhodování jsem měla taky Wagenknechta a Zuzanu Scharf a co mě navedlo nakonec k Zuzce? Nevím, jaké ceny má Wagenknech teď, ale v roce 2009, kdy jsem vybírala byla Zuzana levnější (včetně cestovného) - to bylo první plus. a druhé plus bylo, že Zuzčin styl fotek se mi líbil o něco víc (asi nějaký ženský pohled, kdo ví). Oba jsou hodně dobří, mají podobný styl, ale ten Zuzky mi byl prostě bližší (jen o trochu, ale byl). Takže nakonec vyhrála Zuzana.. Ono tomu napomohlo i beremese, Zuzku tu má víc nevěst než Wagiho, tudíž je tu větší přehled její práce, člověk si udělá lepší obrázek, jak fotí a co všechno fotí.. Pokud se ti jejich styl líbí stejně, zkus porovnat ceny a co všechno nabízejí - počet fotek celkově, vytištěných, ceny za hodiny přesčas.. Chybu neuděláš ani s jedním:o)
Odpovědět
Tak ja osobne chtela drive Zuzku, ale mela plno :) nakonec mam uplne nekoho jineho kdo presne odpovida mym predstavam a to je Honza Veleta :) podle mne dalsi do skupinky se kterym chybu neudelas ;)
Odpovědět
já budu mít wagenknechta, proč? miluju jeho zdejší fotoalba, a i když fotky od zuzky jsou taky úžasné, zabookovali jsme jeho. jen ta cena - i s cestovným nás vyjde na nějakejch 11 tisíc na celý odpoledne (6-8 hodin)
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe Honzu Veletu budeme mít taky, jeho fotky jsou nádherné, plné emocí :)
Odpovědět
Já mám osobně radši ten "ženský pohled" a záměrně jsem volila fotografku-ženu. Ale Wagenknecht má samozřejmě taky nádherný fotky. Tady se nedá šlápnout vedle.
Odpovědět
@daleen prima, prvni nevesta kterou potkavam a bude ho mit taky! ja jsem z jeho fotek proste "hin" :-) @bella22 nahodou ty mas taky super fotografku i kdyz to neni wagen ci Zuzana ;)
Odpovědět
ahoj díky, bylo to těžký rozhodování ale rozhodla jsem se pro Zuzku. Zatím ani jedno z desítky alb, co jsem projela, nebylo zlý, kdybych takový dostala, jsem spokojená. Ale náhodou jsem narazila na jedno album od Wagenknechta a udělat mi takové fotky, normálně mu je omlátím o hlavu...takže u nás už je to jasné :-) Jen se bojím, zda se před ženou uvolním při pózování....mám totiž raději mužské kamarády a společnost.....
Odpovědět
@aimirin Já si myslím, že se určitě uvolníš. Co jsem četla, tak si právě po týhle stránce Zuzku všichni pochvalovali.
Odpovědět
@aimirin Ty uz mas u ni i wagen rezervovany termin s tim ze se nyni rozhodujes?
Odpovědět
@gepe To jsem si taky říkala...ale má svatbu až v září 2012
Odpovědět
Ne to ne, myslím, že u Zuzky by to ani nešlo, píše, že rezervuje až od května. Jen tak se probírám fotografy, původně jsem myslela, že vezmu co na mě zbyde, ale rozhodla jsem se vybrat si v klidu v předstihu a mít pak toho, koho chci :-)
Odpovědět
@aimirin Jo taak uz koukam, ze mas termin v 2012 :) to pak beru zpet @bella no ted na to koukam:))
Odpovědět
Článek se načítá
je to fakt hrůza jak rychle to mizí, jeden fotograf už měl na můj termín plno :-D přitom třeba to dopadne ta, že zarezervuju místo a fotografa a pak půl roku nic :-D protože bude moc brzy
Odpovědět
@aimirin koukala si i na veletu?
Odpovědět
ne ne na toho vůbec, doporučíš nějaké album? Taky tu koukám kolik lidí ho má, musím ho očíhnout :-D
Odpovědět
@aimirin tady ani nevim, ale jinak ma webovky janveleta tecka cezet anebo ma taky na fb http://www.facebook.com/home.php#!/pa...
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin neboj, u Zuzany se uvolníš:o) já pracuju v IT, mužskej kolektiv a jestli něco nemám ráda, tak jsou to ženský kolektivy a tlachání o prdu, zdrobnělá mluva a falešné pochlebování. Mnohem víc mi vyhovuje mužský pohled na svět. Se Zuzkou jsme si padly do noty, je taková rázná (ale dobrým způsobem), je s ní sranda a oblíbené sousloví, když se jí povede dobrá fotka je "ty vole super":o) nebo teda u nás bylo. Takže se neboj, že by ses neuvolnila - drtivou většinu času ani nebudeš vědět, že fotí (u pózovaných fotek jsem o ní samozřejmě věděla, ale přes den, kdo fotila momentky, jsem jí nějak vůbec nevnímala, až jsem se občas zarazila a hledala jí, jestli tam vůbec je, ona umí splynout s hostama a být téměř neviditelná:o))
Odpovědět
@civet koukam, ze to mame stejnou zkusenost a i postoj k zenskym kolektivum! :D
Odpovědět
No jo, jenže já nemám facebook!:-D No tak to jsem ráda, že to bude v pohodě :-) Já mám dobré kamarádky, to ano...ale prostě s kolika ženskýma už jsem měla konflikt, zatímco s chlapem se dá nějak vždycky klidněji dohodnout :-))
Odpovědět
@aimirin je to videt i kdyz tam nejsi... teda melo by, asi jsem dala blbej link pardon :) ted uz spravne http://cs-cz.facebook.com/pages/jan-v...
Odpovědět
Už ho vidím, teda ne moc dobře, má to takový rozkouskovaný, tak to taky vypadá že budete mít pěkný fotky, s atmosférou :-) . Ještě třeba to album od Jakuba..te´d nevím jak dál, měla ho Nika_83...tak takový bysme asi chtěly taky každá :-D
Odpovědět
@aimirin casu na vyber mas dost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin jakub Hemala:o) fotil i jednu holku z října - maithai. Ten taky umí, ty fotky maj krásnou atmosféru a život:o)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@gepe chtěla jsem se zeptat, kolik stojí fotograf Veleta, moc se mi jeho fotky líbí a nikde nemohu najít ceník. Děkuji L.
Odpovědět
@lucie_ Hoj L., cenik nema na webu to je pravda. Napis mu email, je mily a komunikativni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, kdyz jsem si vybirala fotografa, rozhodovala jsem se mezi Zuzkou, Wagim a Potuckem. Wagiho jsem zavrhla kvuli cene a Zuzka bohuzel v nas termin mela plno, tak padlo rozhodnuti na Lukase Potucka. Jeho fotky jsou uzasny a kazdy, kdo je videl, byl z nich nadseny a ma obava, ze se pri foceni neuvolnim, jelikoz nesnasim foceni v ten den se rozplynula. Clovek je v euforii a ten fotak vubec nevnima 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin Já asi neporadím, protože se mi moc líbí práce obou, ale docela mě pobavilo, že máš svatbu v roce 2012 a už řešíš fotografa, teď jsi nedávno psala do diskuze o svatebním videu že zařizovat něco rok dopředu je zbytečné a že nechápeš histerii kolem těch profláklých fotografů ;-) :-) x-)
Odpovědět
@kajsav jo! x-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe Já se omlouvám ale musela jsem :-D ;-) x-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?