Svatební fotograf Pavel Růžička. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo s tímto fotografem nějaké zkušenosti? :-)
Odpovědět
Ahoj, muzu jenom doporucit, meli jsme ho na svatbe a fotky jsou krasne. Chce si to pripravit nejake napady na ruzne pozy, protoze v tom moc akcni neni, ale fotky ma opravdu nadherne, spoustu momentek ze kterych je citit atmosfera. Jeste jsme meli druheho fotografa Alese Kartala a taky nadherne fotografie, ten je hodne akcni, ma spoustu dobrych napadu a fotky vypadaji opravdu uzasne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Můžu vřele doporučit! Máme nádherné fotky ze svatby, které nám někteří dokonce závidí. Žádné umělé pózy, žádné diktování, jak se máte postavit. Přirozené zachycení příprav již od rána, cesty a hlavně obřadu a oběda. Pokud prostě chcete trochu jiné fotky než mají všichni, tak jednoznačně doporučuji!
Odpovědět
Zdravím, určitě doporučuju. Svatební fotky přesně splnily moje očekávání - chtěla jsem krásné momentky, nebýt do ničeho tlačená, aby před fotografem lidi neutíkali (tj. aby byl nenápadný a mohl tak vystihnout atmosféru - aby na fotkách lidé nebyli strojení), nebýt honěná časem (je k dispozici celý den) a taky aby mi fotograf sedl lidsky - i to je na fotkách znát. Výsledkem je spoustu krásných, přirozených, spontánních, atmosféru vystihujících fotek - máme díky nim krásnou vzpomínku na NÁŠ den :-). Hodně se mi líbilo vystižení těch správných detailů (umí si s nimi pohrát) a taky klíčových momentů, na které se díky fotkám nezapomene. Navíc - ochutnávka fotek je už následující den :-). Tohoto fotografa jsem doporučila i svým kamarádkám a mají s ním stejně pozitivní zkušenosti. Takže za mě také rozhodně doporučuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj,za sebe taky doporucuji.Nejlepsi volba.Fotky jsou dokonale.Vystihl emoce a atmosferu svatby.Bez rikani nafotil vse,co me jen v duchu napadlo,ze bych chtela mit na pamatku.Foti nearanzovane.Je vsimavi,spolehlivi, empaticky,cast fotek do nekolika dnu.Zbytek do tydne vse krasne zpracovane. Rada jeho sluzeb vyuziji znova pri jine prilezitosti.
Odpovědět
vsimavy a spolehlivy ... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?