Svatební fotograf na Libeňském zámku

Profilova fotka
Holky,jake mate zkusenosti s fotografem objednanym primo na libenskem zamecku?Rekli nam,ze staci objednat ho primo na miste,ze tam je porad a bud ho budem chtit nebo ne,ale nekdo rikal,ze ma na nas jen tu pulhodinku a pak leti k nove svatbe,takze fotek bude asi jen par a v rychlosti...poradite?Nerada bych pak zustala bez fotek.Moc dik:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni se do alba Pajamo. Měli ho tam také objednaného. Moc fotek jim neudělal, ale byly moc hezké.
Odpovědět
Profilova fotka
svetluska: my ho meli, fotek ti udela myslim od 30 do 60. My meli 50 uplne to stacilo. Nevim jak ty ale umim si predstavit lepsi zabavu nez se nechat honit po parku a pozovat :o))))
Odpovědět
Profilova fotka
je to jste moc hodni,jste me uklidnily:)Jo 50 je azaz:)Ja jen slysela,ze se ti tam pletou cizi nevesty a nekdy tam nemas ani svoje svatebcany...docela tu slysim dost negativnich reakci na ten Libenskej zamek,tak se zacinam trosku bat:) Kolik tam ten fotograf stoji?A staci opravdu rict az na miste,ze ho chci?
Odpovědět
Profilova fotka
Kocky muj bratranek si taky objednal fotografa az tam a fotky jsou moc pekny. Ale ma fakt cas jen na obrad a pak cca 15 min. po obradu v parku. Vic nestihl.
Odpovědět
Profilova fotka
a ta cena?Docela mi na ni zalezi,platime si svatbu sami,tak je hold kazda korunka dobra :-( ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
svetlu: staci, tesne pred obradem - bedete davat obcank - se domluvite s tim fotografem. Predem se objednava jen video. Ja ted presne nevim, ale fotky + video staly 5.000 dohromady. A myslim, ze video stalo neco kolem 1.600kc.
Odpovědět
Měli sme 50 fotek, cena kolem 3tis. Byli sme spokojeni, času bylo dost, byl moc milý.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj holky, ještě pořád je na zámečku k dispozici ten fotograf? A kolik stojí jen fotky? A kdy jste je dostali hotové? A byly v ceně i negativy fotek?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky já jsem p.Hilmara původně měla mít a sám mi nabídl jestli chci aby mě fotil celý den nebo jen obřad nebo někde jinde a tak i točí video a je moc příjemnej...Když si ho objednáte brzy ten den si jinou nevěstu nevezme a klidně vás bude fotit celý den:-)Tak mi to řekl:-)Jestli chcete tel:písněte do IP :-) Jinak je levný mám příjemné ceny oproti jiným:-)ale když mu zavoláte vše vám řekne :-)
Odpovědět
ahoj, mě bude fotit Lukáš Koňařík, vřele doporučuju.. fotil už pár svateb mých kamarádek a můžu dodat kontakt..
Odpovědět
A mate nekdo zkusenost s videem? To take nataci pan Hilmar? P.S. Sandule dekuji za kontakt! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?