Svatební fotograf Miloš Vatrt, Tábor. Máte zkušenost?

Prosím, nemáte některá zkušenosti s tímto fotografem? Budeme mít svatbu u Sedlčan, tak hledám po okolí fotografa a jeho fotky se mi docela líbí, bohužel na stránkách nemá ani ceník ani další věci o focení svateb... Nevíte o tom něco?
Odpovědět
Profilova fotka
pokud budete mít svatbu u Sedlčan doporučuju R. Foučka (je přímo ze Sedlčan takže odpadá platba za cestu ;-) ) a na fotky mrkni svatebnifoceni.cz nebo ho najdeš i na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan pokud budete mít svatbu u Sedlčan doporučuju R. Foučka (je přímo ze Sedlčan takže odpadá platba za cestu ) a na fotky mrkni svatebnifoceni.cz nebo ho najdeš i na FB.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Největším problémem, který jsem před svatbou řešili, byl fotograf. Jelikož jsme nevěděli, jak časově náročné je sehnat nějakého profesionála. Pokusili jsme se kontaktovat někoho v okolí Tábora. Vybírali jsem hlavně podle tvorby fotografa. Nejvíce se nám zalíbil pan Vatrt a jeho tvorba. Nejprve jsme vyžadovali pouze 2 hodinové focení po obřadu, ale po osobní schůzce a pěkného přístupu od pana Vatrta jsme odsouhlasili celodenní focení, kterého nelitujeme. Výsledkem byla naprosto pohodová svatba za krásného dubnového počasí, na úžasném místě doprovázená profesionálním přístupem pana fotografa. A závěr vyšel úžasně ve formě nádherné fotoknihy a spoustou baječných fotek. Velikým úspěchem bylo sestavení fotoknihy dle jeho návrhu, který neměl po drobných úpravach žádnou chybu. Pan Vatrt byl časově velmi flexibilní a na výsledné fotografie a návrh fotoknihy včetně našich korekcí jsme nečekali nijak dlouho. Za mě zlatý bludišťák a kdybych se měl ženit znovu, rozhodnu se stejně. Třeba se dožiji zlaté svatby a pana Vatrta pozvu opět. emoticon
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?