Svatební fotograf Milan Bystroň. Jakou máte zkušenost?

Ahojte holky, nemáte některá zkušenost s tímto fotografem? Díky :-)
Odpovědět
1
2
10
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vřele ti ho doporučuju. Měla jsem ho na svatbě a byla jsem moc spokojená. Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem ani nevěřila, že je to fotograf a měli jsme z něho respekt ale při práci bylo vidět, že tomu rozumí. Navíc dělal pořád nějaké srandičky, takže jsme se při tom s manželem i pobavili. :-) Teď už nám fotí i naše malé zlatíčko. :-)
Odpovědět
Nevim koukni se tady po diskuzích holky snim neměly zrovna dobré zkušenosti.Veronicka a proč nemáš v albu jeho ukázku fotek??
Odpovědět
karolinka O těch nedobrých zkušenostech nic nevím a dost se divím. =-) Možná by jsi mohla uvést konkrétní fakta místo pomluv. Já si ho najala právě pro dobré reference od jiných nevěst na beremku. Fotky jsem tady smazala, to se nesmí? :-N =-)
Odpovědět
Veronicka:nikoho nepomlouvám jen píšu co zde bylo už mockrát napsáno..A to tema hledat nebudu nemam na to čas,ale ten kdo o to bude mít zajem určitě si ho najde sám!Můžeš si smazat fotky to je jasný,ale podle mě někdo kdo má pěkné fotky nemá duvod si je mazat,nemyslíš?? :-N
Odpovědět
Myslim, ze to tema je uz smazane, protoze se zvrtlo do velkych hadek...
Odpovědět
dík žirafko,ale bylo tady a nebylo zrovna moc vychvalovane jestli se dobře pamatuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dokonce se tu psalo něco o tom, že ten fotograf chodí i sem a sám sebe doporučuje. Proto byli ty nevěsty asi naštvané.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
kelisova • Včera ve 21:59 Damy, mate zkusenost s timto panem? Divala jsem se na webovky a neni mi jasne, jestli je z Prahy nebo Ostravy. Libily se vam jeho fotky? Je s nim spoluprace prijemna? :) Dikes. ori • Dnes v 18:53 Já se na ty jeho stránky dívala a vyplývá mi z toho, že má sídlo firmy v Praze a provozovnu v Ostravě. :-) Jinak mě pobavila tvoje zmínka, jestli se nám líbí jeho fotky. Ty by se měly líbit především tobě ne? ;-) :-N Když jsem se ale dívala na ten jeho kalendář, tak bude docela problém se tam někde upíchnout. zezulicka • Dnes ve 21:42 ori - plne obsazeny je cerven a neco malo z dubna, jinak teda nic moc ;-) ori • Dnes ve 21:52 zezulicka - Tobě ten pán hodně leží v žaludku že? Je to zvláštní, že když se o něm mluví tak se tam vždy objevíš ty. kompleta • Dnes ve 22:27 ori: a neni to snad pravda? :o) vychlouba se tu kolik ma prace, jak ma plno a zas takovy zazrak tu neni
Odpovědět
ori - uved jedine tema, kde jsem o nem neco rekla. Kde se o nem mluvi? Divala jsem se na jeho www, je tam kalendar. Jak se muzes presvedcit sama, nejvetsi zajem je o letni terminy svateb a pokud dobre vidim, tak cervenec a srpen jsou temer cele volne. Tak o co ti jde?
Odpovědět
Článek se načítá
Krome toho to nebyla reakce na nej, ale na tebe. Podle toho kalendare zase nebude takovy problem se upichnout jak tvrdis ty :-S S vyjimkou dubna a cervna, coz uz jsem napsala.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Původně jsem nechtěla zasahovat ale co je moc, to je moc. Jsem dcera Milana Bystroně a dovolte, abych k tomu co se tu vždy děje kolem mého otce, taky něco napsala. Taťku už unavuje to, že se zde neustále stává terčem závistivých fotografů a lidí, kteří ho neustále posuzují, aniž by o něm cokoli věděli. Ty nevěsty, které o něm něco chtějí vědět, tak ať se s ním osobně setkají a pohovoří s ním. Tyto poptávky na internetu nejsou k ničemu. Provokují převážně ty, kteří závidí mému taťkovi úspěch kterého dosahuje, nebo nabízí prostor ke spekulacím. On se bránit nemůže, protože jsou jeho příspěvky vždy vymazány a toho zneužívají ti, které se snaží pošpinit jeho jméno. Tyto diskuze by se měly vždy mazat, protože mohou ublížit někomu, kdo si to vůbec nezaslouží. Co mne ale baví nejvíce je fakt, že když se zde najde někdo, kdo se ho zastane tak se ho snažíte kamenovat. Vážené nevěsty a "nevěsty" - styďte se. Chováte se jako ....
Odpovědět
Profilova fotka
zezulicka a kompleta Pro vaši informaci. O vytíženost mého taťky nemusíte mít starost. Kalendář, který má na firemních stránkách slouží převážně pro nevěsty a proto tam nejsou vyznačeny všechny aktivity. Má pod sebou tři týmy, takže obsazuje termín tehdy, kdy jsou zamluveni všichni. Navíc nefotografuje jen svatby ... Myslím proto, že vaše starost je zcela bytečná.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
petka_b - nevesta mela zajem o informace. Ori tady tvrdi, ze podle kalendare je plne vytizen. Ja jsem jen chtela rict, ze ma jeste sanci, protoze prave podle toho kalendare je mista dost.... A pokud vam vadi, ze jsem na to tady upozornila, ze pokud by zajem mela, tak by to jiste slo, tak se omlouvam. (myslim, ze to neni pomluva, ale prave naopak) Proti vasemu otci jsem nerekla ani pul slova.
Odpovědět
Profilova fotka
zezulicka Zmínkou o pomluvách jsem neměla na mysli vás. To se zde táhne již delší dobu. Vzniklo to na díky jedné nevěstě, která zde taťku pomlouvala. Když se ukázalo, že to není pravda, tak nechala diskuzi smazat protože jí hrozila žaloba. Taťka má nahraný rozhovor s ní, kde se mu omlouvala, že to tak nemyslela. Bohužel, jak je vidět, některé "nevěsty" se toho neustále chytají, jako možný bod k pomluvám. Vám jsem jen psala, že údaje z kalendáře jsou na vytíženost jeho osoby velmi zkreslené. Má tolik práce, že když se nám ho podaří jednou za pů roku vytáhnout do ZOO, tak z toho máme v rodině svátek.
Odpovědět
tak nebylo by lepsi, kdyby mel kazdy tym svuj kalendar? ja vim, je to vase vec, ale pak by prave tyto informace nebyly zkreslene ;-)
Odpovědět
Teda zeny, vy jste bojovnice :) Myslim, ze je normalni, kdyz se zeptam, jake zkusenosti maji s danym fotografem ostatni, vzdyt jde o reference. Diky jedne slecne tady jsem narazila na svatebni salon, kde mi usiji saty, zatim jsem tam spokojena. To same chci i u fotografa. Neprahnu po pomluvach, pouze me zajima osobni zkusenost. Toz tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že je dobré dát na nevěsty co už s tím mají zkušenosti. Pomluvy sice pěkné nejsou, ale konečný úsudek by si měla udělat nevěsta sama. Doporučení sice správně nasměruje, ale myslím že rozhodující je až osobní kontakt a ukázky práce. Také nechápu proč sem chodí sám fotograf a míchá se mezi nevěsty. Pak není divu, že ho mažou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s týmto fotografem? Koukala jsem na fotografy z Ostravy a cena 9900 (nejlevnější balíček) mi přijde dost drahý. Tak bych se chtěla zeptat, zda to stojí za to? Protože jeho fotky ce mi vcelku líbí, i když jich na stránkách nemá tolik. Díky za tipy :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se Ti ty fotky líbí, tak to zato stojí. Teď ještě záleží kolik máte peněz. Za kvalitu se platí. ;-)
Odpovědět
No jo, ale přijde mi, že někteří to mají levnější. Ještě jsem koukala, že to je cena od 9990 :-S No ještě se zkusím podívat jinde...Cena to je dost vysoká. Třeba kameramana nechceme, tak do toho můžeme dát více, ale i tak...
Odpovědět
Profilova fotka
No psalo se tu i o fotografovi za 40 tis. V Brně je cena za celodení focení kolem 10 tis běžná. Tak nevím jak u vás. Mimo Brno je to určitě nižší.
Odpovědět
Profilova fotka
kamirka: Já teda nevím, jaký rozdíl je mezi tím, jestli fotograf pochází z Ostravy nebo Prahy. =-) Jaký to má vliv na cenu? Kupuje snad techniku levněji? Má snad levnější služby, platí levnější benzín nebo dostává dotace na koupi auta? Nezlob se na mě, ale srovnávat ceny podle bydliště je nesmysl. ;-) Nejdůležitější je snad kvalita ne? A tu má tento fotograf jednoznačně jednu z nejlepších. Já ho mám objednaného taky a budeme platit za foto a video 16.000,- a to si myslím že je až směšně levné. Když jsme spolu jednali, tak mi ukazoval ceník pro zahraničí a tam mu jen za focení nevěsty platí od 1200.00€ za den. Když si to tak spočítám tak myslet si, že to má drahé je dost zcestné za to jak fotí. Navíc nevím jak vám, ale mě techniku ukazoval a musel za ní zaplatit majlant, blížící se k půl milionu. Holky přemýšlejte trochu. Já vím, že náklady na svatbu jsou vysoké, ale souhlasím s tím co má napsané na stránkách - Fotky jsou kromě manžela jediné, co nám zůstane. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Toz holky takove boje, kvuli fotografovi ? :-N Ze vam to tak lezi v zaludku, chapu , ze pro nektere je to konkurence, ale zbytek kdyz ho nechcete..... Ja jsem dokonce dostala email od jineho fotografa a to jen aby mi napsal , ze jsme vybraly asi nejlip jak jsme mohli. Fotky se mi libi moc a musim rict , ze je snad jediny clovek se kterym je snadna domluva. Planujem svatbu na dalku, tak je to docela stresujici, a Milan Bystron je jediny clovek se vsech dodavatelu, ktery odpovida do dne, tomu aspon rikam profesionalni pristup!!! Co se tyka cen souhlasim s wildcat, ze fotky jsou jedny z nejcennejsich pamatek tak to klidne zaplatim, vlastne jsem byla rada, protoze za tu kvalitu to tak hrozne neni. Navic kdo umi ten umi a kdo by z toho netriskal....
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?