Svatební fotograf Lukáš Koňařík. Máte někdo zkušenost?

ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto svatebním fotografem?
Odpovědět
ahoj, fotil nám svatbu, na fotky se koukni do alba. byli jsme s ním moc spokojení, vůbec jsme o něm nevěděli, přitom udělal spoustu fotek. ve všem nám vyhověl, nic nebyl problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto úžasný! Fotil svatbu mého bratra, mojí nejlepší kamarádky, kolegovy sestry a já už ho mám taky "rezervovaného" ;-)
Odpovědět
jé holky, tak to mam radost, že s ním máte takovou dobrou zkušenost!!! Už mam taky termín zamluvený a domluva s nim byla super. akorát mě trápí ta cena :-( Nemůžu se rozhodnout jestli čtyři hodiny za osm, nebo osm hodin za šestnáct tisíc... je to dost :-( ale na druhou stranu, vdává se člověk jenom jednou, co? ;-)
Odpovědět
můžu se zeptat, odkud ten fotograf je? taky zrovna někoho sháním...
Odpovědět
jano, je z prahy ;-)
Odpovědět
tak to je škoda... ;-) Ale v Liberci snad taky někdo šikovný bude.
Odpovědět
Ja taky nejsem z prahy,ale z budejovic. Prijede;-) Co rikate na tu cenu?:-N
Odpovědět
Profilova fotka
jahatpe: asi se budu opakovat, ale Lukáš Koňařík je vážně hodně šikovný, do focení dá naprosto všechno, neváhá si lehnout na zem, když je třeba, umí komunikovat, má nápady. Z tohohle hlediska mi přijde poměr kvalita vs. cena absolutně odpovídající ;-) A neboj se, že by to časové rozmezí nějak striktně dodržoval, když se focení o hodinku prodlouží, určitě po tobě nebude chtít nic doplácet :-) Všechno bere s úsměvem, není pro něj nic problém, na všem se s ním dá dohodnout. Kamarádka to dokonce měla tak, že u té druhé varianty (jak píšeš osm hodin) jí fotograf věnoval o dost víc času a příplatek taky nechtěl :-D Ono to takhle možná vypadá jako "pálka", ale já si říkám, že fotky by měly být ta nejhezčí vzpomínka na svatbu (teda, hned po manželovi) a u tohoto fotografa tomu tak určitě bude (jak jsem se měla možnost několikrát na vlastní oči přesvědčit...
Odpovědět
zdá se mi i z toho jednání s ním, že je super člověk, fakt pohodář... už se těšim na schůzku s ním,bohužel až v lednu ;-)
Odpovědět
Ahojky, my máme Lukáše taky zamluveného.. :-) A myslím, že těch peněz v jeho případě nikdo litovat nemusí. Já osobně jsem z těch jeho fotek naprosto odvařená, přesně takovou jsem měla představu :-p x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, pokud se nepletu, a můžu to tady napsat, tak naposledy to bylo kolem 16 000.- :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mohu také jen doporučit, fotky opravdu stojí za to a je to ta nejtrvalejší památka na svatbu, proto by měla být kvalitní. Navíc fotograf zachytil opravdu pěkné momenty, kterých by si neprofesionál ani nevšimnul, detaily apod. a opravdu si s fotkami potom pohraje, doladí... Prostě super :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?