Svatební fotograf Luboš Zdvihal, Kladno. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, jen se chci septat, zda někomu z vás fotil svatbu fotograf Luboš Zdvihal a zda jste byly spokojené. Díky Lenka :-)
Odpovědět
Ahojky, kamarádka kolegyně z práce měla velký problém s jedním kladenským fotografem, ale nevím jak se jmenoval, každopádně to měla přes fotoateliér který je naproti "Bondymu".. jestli ti to pomůže..
Odpovědět
Koukám na stránky toho Zdvihala a sídlí v ul. Gen. Klapálka. Obávám se, že to je ten stejný fotograf. Byli domluveni na focení v Lidicích, ale on nedorazil, později se nevěsta dozvěděla, že tam byl moc brzy a omylem nafotil svatbu, která byla předtím. Prý mu to tam někdo kdo přijímá zakázky špatně zapsal. Chudák holka pak měla akorát fotky, které jí nafotili příbuzní... :-( , každopádně být tebou tak si to rozmyslím a zkusím někoho jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za radu, škoda, že zprávy nejsou radostnější ;o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
No jázese mám s panem Zdvihalem nejlepší zkušenosti a přesně vím jak to byylo v těch lidicích on fakt fotil svatbu před touhle jak o ní píšeš, ale pak odjel a za deset min byl naspátek a fotil tu svatbu jakou měl byla jsem u toho , celé to dopadlo dobře kámoška měla fotky fakt super Marti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
to je ale veliká náhoda že znáš marti jak pana Zdvihala tak tu mojí kamarádku ;-) :-p
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?