Svatební fotograf Litomyšl

Ahoj lidičky, v dubnu 4.4.2015 budu mít svatbu v Litomyšli a hledám nějakého šikovného fotografa, nevíte o někom? Ráda bych někoho přímo z Litomyšle nebo blízkého okolí za rozumnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsme sice z Litomyšle, ale pokud by se Vám líbila naše tvorba, tak za Vámi rádi dojedeme. Veškeré informace o nás naleznete na našich stránkách včetně ceníku. Cestu bychom si v případě celodenního fotografování neúčtovali. V případě zájmu můžeme rovněž nabídnou služby vizážistky, která je zároveň druhým fotografem. Hezký den Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielim Nazdar, za mě můžu doporučit Zezu, fotila mi svatbu a jsem za to ráda. Koukni ke mě do alba na fotky. Za mě, mého muže i rodinu spokojenost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielim Dobrý den, nejprve mi prosím dovolte pogratulovat k Vaší plánované svatbě. I já se hlásím s nabídkou svých služeb, jsem ze Žamberka, což je do Litomyšle kousek. Letos jsem tam měla i přes paní kastelánku domluvené focení na zámku. Pokud se Vám moje práce bude líbit, tak mne neváhejte kontaktovat pro více informací. Svatby fotíme ve dvou, společně s manželem, který je v roli druhého fotografa. Ráda Vám nabídnu výběr z balíčků a nebo jen čistě focení.. Děkuji a krásný den přeji Zuzka
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielim, za nás mohu doporučit p. fotografa Vojtěcha Hurycha,web: http://jinykafe.com/ , fotil v naší rodině již dvě svatby, (popř. mohu zaslat do IP, fotky ze svateb, popř. další jeho práci)mohu jen doporučit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, rádi dorazíme Vaši svatbu nafotit. Jezdíme vždy ve dvou, zcela formálně oblečeni a samozřejmě se širokým úsměvem na tváři! :-) Do zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji nádhernou svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielim dobrý den, mám volný termín. více na mém webu.
Odpovědět
Nás fotil René Jansa z České Třebové - fotky i cena super a navíc je to moc milý člověk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, budu moc rád, pokud nahlédnete i do mého portfolia. Pokud by vás styl a ceník zaujaly, jsem připraven sejít se s vámi na předsvatební schůzce a probrat detaily. Cestovné by bylo zhruba 3000 Kč. Mějte se moc pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i svou práci. Sice nejsem z Litomyšle, ale není problém kamkoliv dojet.Pokud se Vám budou moje fotky líbit, tak se určitě můžeme domluvit. Datum 4.4. je krásné. Už mám svatbu na 6.6. :-) Navíc při objednání focení svatby na příští rok Vám mohu nabídnout slevu 10%. Hezký večer, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, mohu nabidnout take sve sluzby. Pochazim kousek od Litomysle - Ceska Trebova a tak si neuctuji dopravne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielim Dobrý den, jsem od Litomyšle cca 50min a tento termín mám volný, pokud by Vás moje tvorba zaujala, rád se Vás ujmu :). Hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme volno, více ve zprávě. Z
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky=) Osobní zkušenost s fotografem z Litomyšle nemám. Přesto, že jich tam je dost, žádný nás neoslovil svou tvorbou. Zde je odkaz na náš fotoblog http://www.beremese.cz/blog/pomocnice... Jméno fotografa je Milan Zářecký.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@muff můžu se zeptat na orientační cenu pana Hurycha?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vojta Hurych stojí na 20 000.
Odpovědět
@anitsirch dobrý den, má na webu ceník :-) Balíčky začínají od 18 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@anitsirch paní pod vámi vám odpověděly, cenově na jeho webu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?