Svatební fotograf, kolik hodin objednat?

Profilova fotka
Ahoj holky, přemýšlím nad tím, jaký balíček mám objednat u fotografky. a) 8hodin-příprava nevěsty, obřad, focení před hostinou, po hostině 11 000kč b) 6hodin- balíček bez příprav nevěsty 8 000kč Jak to máte Vy? na kolik hodin máte domluveného fotografa? Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aninaaa my meli fotografa na 4 hodiny - foceni pred obradem, obrad, foceni po obrade. Nemeli jsme zadnou hostinu, ani pripravy pred obradem, ktere by stalo za to dokumentovat :-) Zalezi jen na tobe, jestli chces mit fotky z liceni, cesani a oblekani satu, nebo ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme původně měli domluvených 8 hodin, fotograf ale zůstal o 3 hodiny déle, protože se nestíhalo, nešlo vše podle plánů atd...(Celkem nás stál 10 tisíc). Náš fotograf má ale vždy rezervovaný celý den na svatbu, takže se může přizpůsobit.
Odpovědět
Profilova fotka
@aninaaa My máme fotografku zamluvenou od příprav do prvního tance... ale nevím, jak hodinově.. vím jen že 1. tanec bude po 5. hodině kdy začne hrát DJ. Vůbec zatím nevím, v kolik hodin bych se měla začít připravovat když obřad je 11:45. Fotky z příprav se mi moc líbí, tak proto jsme vybrali tuhle variantu.
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka Taky jsme to tak měli, předpoklad byl, že se vejdeme do 8 hodin, ale je to takový fofr, že jsme se k tancování dostali o 3 hodiny později, než byl původní plán...
Odpovědět
Profilova fotka
@nike007 já mám právě z toho taky obavy.. tak si kdyžtak připlatíme.. chce myslím jen 300,- za hodinu navíc... ještě jsme s ní nemluvili osobně, ale poptáme se na to...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud můžu dát tip za mě jako fotografa, tak ze zkušeností určitě doporučuji delší časový úsek. Fotografa máte k dispozici delší čas, nic Vás netlačí, můžete upravovat čas focení podle počasí (lepších světelných podmínek) a jiných neočekávaných překážek. Ale co je nejdůležitější, pokud to fotograf umí, tak má daleko více možností zachytávat momentky plné emocí, které ve finále dělají ty nejkrásnější vzpomínky na Váš den. Přece jen, dnes už nejde jen o fotky výměny prstýnků, polibku a nevěsty u mramorového sloupu, či zrcadla ;-) nike007 9000,- ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
8 a 11 už není takový rozdíl a rozhodně bych šla do celého dne. Jen tak může vzniknout příběh celého dne!
Odpovědět
Fotografka s námi bude od ranních příprav, během obřadu a pak oběda, po němž rozkrojíme dort, a poté půjdeme fotit partnerské fotografie - takže celý den kromě večerního veselí (za to by byl příplatek 1500 KČ). Večer už nám nafotí známí, opilé svatebčany mít od profi fotografa zas tak nepotřebuji.:) Já přípravy určitě chtěla, ať máme nafocený průběh dne i s ranní nervozitou, líčením, výrazem ženicha při prvním spatření nevěsty, líbí se mi i detailnější fotky šatů, doplňků apod. Nebudeme mít kameramana, takže doufám, že tyhle fotky nám po letech pomůžou upomenout si na více detailů ze svatby.:) Takže za mě tak.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tři tisíce už v celém svatebním rozpočtu díru neudělají ;-) Z pohledu fotografa je celý den nejlepší - mám čas se seznámit s nevěstou, ženichem... sžít se s nimi... Myslím, že je prostě škoda mít jakoukoliv část svatebního dne nezachycenou... Právě v momentech kdy to člověk nejmíň čeká vznikají ty nejkrásnější a nejpřirozenější momenty. (Nervní maminka, natěšené družičky, nevěsta - v rámci možností ještě bez nervů, scházení se nejbližší rodiny...) to vše se děje právě při "přípravě" nevěsty... Proto bych se nebál připlatit si tři tisíce - fotky jen z líčení pravděpodobně nedostanete :-)
Odpovědět
Já ranní přípravy fotit nechtěla a nelituji.Prostě nepotřebuji mít zachyceno jak se k výsledku došlo..Fotky z příprav mi přijdou u každého jako přes kopírák,Ale je to na každém.
Odpovědět
Profilova fotka
Přípravy určitě dodají Vašemu příběhu na fotografiích hloubku a vznikají zajímavé fotky, takže nemůžu než doporučit zachytit alespoň část :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pěkný den, jde o to co Vás víc zajímá, pro některé lidi jsou nejdůležitější emoce co se vyskytují v průběhu celého dne. Potřebujete někoho kdo umí vyprávět příběh pomocí reportáže. Když zvolíte fotografa na dvě hodiny, budete mít obřad a pár portrétů, ale přijdete o většinu krásných malých momentů, které během dne přicházejí. Na portréty máte také méně času, takže jich nebudete mít ve výsledku tolik. Já osobně se nejraději vracím ke svatbám, které jsem fotografoval celý den. Ono je taky mnohem víc z čeho vybírat, taky příliš neriskujete, že by se na něco zapomnělo, což při dvouhodinovém focení je docela pravděpodobné. Malé detaily, které tolik obohacují svatební album, při dvouhodinovém focení na ně klidně zapomeňte. Je to na Vás, ale jděte do minimálně pětihodinového balíčku, ať máte s dětma na co vzpomínat....Mějte se krásně a budu rád když třeba nahlédnete do naší prezentace. S pozdravem Mikuláš Křepelka ps: omlouvám se za repost. Měl jsem ve své fotografii malou chybičku, která byla proti zdejším dobrým zvyků.
Odpovědět
My měli na 12 hodin, od příprav až po večerní krájení dortu, oběd jen pro nejbližší rodinu. A určitě to za to stojí. Jak psal fotohemala, udělá to krásný celek. A nelitujeme.
Odpovědět
taky uvazuju, jak to udelat...asi budu mit 7 hodin, obrad mame az v 13 hod., takze se stihnou pripravy, obed, dort a odpoledni foceni. Mozna i prvni tanec. Vecerni foceni ani nechci, vetsinou mi nepripada nijak zajimave
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme si zvolili balíček max.9 hodin,takže ranní přípravy do prvního tance,snad to vše stihnem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych doporučila nafotit i přípravy - jsou to něžné fotky, plné očekávání ale i nervozity, takové velmi intimní :) Určitě by ve Vašem albu neměly chybět.
Odpovědět
My budeme mít 6 hodin - od příjezdu na obřad až po krájení dortu a protože zámek, kde bude obřad, umožňuje focení v interiérech, tak je v tom zahrnuto také.
Odpovědět
My máme objednanou fotografku na 13 hodin. Myslím že čím déle tím líp a pokud je tam rozdíl jen 3000 neváhala bych a vzala bych rozhodně tu delší variantu. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?