Svatební fotograf Brno a okolí. Doporučíte?

Ahojky, potřebovala bych radu, hledáme kvalitního a cenově dobrého fotografa. Jedná se nám hlavně o kvalitu, ale 5 tisíc za 30 fotek asi ne. Prosím prosím o radu ;-) ;-)
Odpovědět
1
2
20
Profilova fotka
nebudes to mit ve Slavkove? Tam je mistni fotagrafka a vsichni si ji moc chvalili.
Odpovědět
Právě jsme změnily místo lae přesto máš na ni kontakt? Já jsem porád v Brně a těžko se tam dostanu v týdnu :-|
Odpovědět
Mohla bych Ti poskytnout jen kontakt na pí Dvořákovou, ale to si myslím, že bude stejná paní jako má na myslí andy. Nevím kde tu svatbu budete mít, ale záleží na domluvě!
Odpovědět
lisanda: poslala jsem Ti IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neznáte nějaké dobrého fotografa v Brně?Svatba bude sice až přístí rok ale nic nechci nechat na poslední chvíli. Dík moc
Odpovědět
Dávám tip na Kamila Salibu z Brna. Když to zadáte do vyhledávače, má i svoje internetové stránky. My ho měli a byli jsme spokojeni cena byla myslím 2.500,-- Kč za 70 fotek vypálených na CD a z toho 30 vyvolaných. Tady je odkaz na moje album, kde jsou jeho fotky http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
to lucifer diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pan fotograf Kaliba mě velmi zklamal,v našem termínu měl ještě volno,ale na internetových stránkách má cenu nafocení obřadu od 1500, obřad + venku od 2000, po mém projevení zájmu my poslal svůj ceník,ale krapet s přirážkou obřad od 2000, obřad + venku od 3500.upozorňuju,že všechny ostatní mimosvatební fotografie zůstaly cenově stejné.To mi příjde více než neseriózní
Odpovědět
Profilova fotka
kamaradka měla na svatbě paní fotografku Jursíkovou, pokud chcete kontakt napište a ja vam ji zašlu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď koukám,že jsem fakt akční rozjela jsem debatu o focení na všech možných forech kde se o tom mluví :-D majinka nemáš na ní internetové stránky?
Odpovědět
Profilova fotka
I tady se panu Salibovi omlouvám, už si zvýšil ceny i internetových stránkách
Odpovědět
Holky máte někdo reference na Petru Dostálovou? její fotky na webu mě přesvědčily, ale přece jen osobní zkušenost je osobní zkušenost ... díky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Má to moc pěkný,ale ty ceny se mi zdají drahý, podle počtu kolik toho tiskne,nepíše kolik toho přibližně nafotí,na to bych se ptala,ta kniha je nádherná,ale za 9500,mi to příjde přehnané
Odpovědět
Profilova fotka
Ancinka: Ja jsem s ni mluvila na veletrhu a byla moc prijemna, fotky krasny a ta kniha (ale to by "doma" neproslo :)) je uzasna! Ale nas termin uz ma zamluveny :( poslala mi kontakt na sveho kamose ktery foti stejne jako ona plus fotky, muzu preposlat.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
majdulo moc děkuju, je opravdu o něco víc drahá, ale moc se mi líbí její práce, po telefonu zněla OK - jsme už naštěstí domluvené. sice ještě nám to prodraží projeté kilometry, ale snad to bude stát za to. prostě šaty a fotky budou zainvestované:-) naštěstí na fotografku ušetřím na cukroví - to jsem komplet zrušila 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám super fotografku. Za 5.000,- ti udělá svatební album - zalaminované fotky v knize a dodá všechen materiál na cd. Většinou chce být na svatbě už od dělání účesu, líčení oblíkání apod. Mě řekla, že na svatbě je tak dlouho, aby vytvořila sousledné hezké fotky. Neplatíš ji tedy za čas, ale za práci. A je opravdu originální. Jmenuje se Šárka Kastnerová. kontakt zájemkyním pošlu do IP. Kdo chce ať si počká po 6.5.2006 a já pak vyhodím její fotky do alba :-)
Odpovědět
Holky nemáte někdo zkušenost s paní Dvořákovou? Fotí ve Slavkově.
Odpovědět
Nám bude fotit na svatbě :-)
Odpovědět
Marci a kdy máte svatbu? Že by si mi pak řekla, jak se ti zamlouvala...
Odpovědět
8. 7.
Odpovědět
Tak jestli si vzpomenes, tak dej vědet. Ja ji mam taky objednanou, ale pořád rozmýšlím. Budete mít svatbu taky na zámku?
Odpovědět
Jsem tu dnes poprvé a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým dobrým a né moc drahým fotografovi z Brna. Máme svatbu v červnu na zámečku v Líšni a protože jsem slyšela že fotograf, co je tam pořád v pozoru pro všechny, není moc dobrej, tak se pídím po vlastním, ale nevím kam se obrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj veverko, myslím, že zrovna v tomto tématu jsou doporučení na fotografa jinak ti já osobně doporučím pí. jursovou, je z brna, měla ji kamarádka a fotí pěkně, na digitál a můžeš si vybrat z nafocených foteček jaké chceš, ale cenu ti nepovím, tu nevím
Odpovědět
Majinko moc děkuju, jen dá se na tu pají Jursovou sehnat nějaký kontakt?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky! Měla jsem "vyhlídnutou" fotografku Petru Dostálovou, ale změnila ceník a už dělá pouze alba a ty za 15 000. To je síla! Nemáte nějaký další tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš se zkusit domluvit se Štěpánem Vrzalou. Já jsem s ním předběžně domluvená na 24.11., záleží co vše budeš chtít nafotit. Kontatk a fotky z některých svateb najdeš na jeho stránkách stepan tečka vrzala tečka com. Dělal nám v minulosti nějaký služební fotky do práce a byl velice příjemný a kupodivu mi to tam i slušelo :-) To se často nestává.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám to fotila známá, profesionální fotografka. Byla s námi od příprav až do konce hostiny, pak už fotili všichni. Platili jsme jí 2000,-, dala nám to na CD a my jsme si vybrané fotky nechali udělat sami, což nás přišlo na cca 1000,-. Bylo to po domluvě. Když budete chtít kontakt, stačí napsat do IP ;-)
Odpovědět
Ahojky kotátko, chtěla bych se jen zeptat kolik asi tak ten tvůj fotograf bude stát. Dívala jsem se na jeho webovky a jsem tím nadšená. Díky moc:))))
Odpovědět
Ahojky taky doporučuji Štěpána Vrzalu dělal nám fotky jsme i na jeho stránkách stepan tečka vrzala tečka com. Byli jsme moc spokojení fotky nás stáli 3.500,- obřad+park a celkem lituji, že jsme ho nevzali i na hostinu ;-)
Odpovědět
1
2
20
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?