Svatební fotograf a kameraman Frýdland nad Ostravicí ze 7.7.2018 za rozumnou cenu

Zdravím, hledáme svatebního fotografa a kameramana na svatbu 7.7.2018 ve Frýdlantu nad Ostravicí (případně z okolí). Máte nějaké tipy na slušného fotografa za rozumnou cenu? Nejlépe pokud by nám předal posléze všechny fotky, i neupravené (případně i v rawu). U videa nám jde hlavně o někoho, kdo umí dělat pěkné záběry, ideálně kdo by nám je předal ke zpracování - jsme zvyklí si videa zpracovávat sami a alespoň bychom ušetřili. Obojí bychom měli zájem zhruba od 10:00 (bez příprav) do odpoledních až večerních hodin (18:00-20:00). Mockrát děkuji za tipy. Kvalita za rozumnou cenu se hledá těžko :).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste semka napsat co je pro vás rozumná cena, třeba se vám pak bude hledat líp ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. rádi přijedeme. My nabízíme foto i video. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici na váš termín. Cena za foto je 20k na celý den a pokud chcete rawy tak je příplatek 20k. A nepiju Ostravar.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotograf, který má svou práci rád a váží si ji, vám rawy jen tak nedá :-).
Odpovědět
Děkuji moc za nabídky, již jsem fotografa i kameramana našla :).
Odpovědět
@klarafoti S názorem že fotograf, který si své práce váží a raw fotky nedá, bohužel nesouhlasím, fotograf by se měl především snažit uspokojit přání novomanželů. A pokud si kupuji jeho práci, chci si koupit originály a původní fotky, což jsou rawy. S fotografem, který je ochoten se na všem domluvit, je radost pracovat. Nicméně děkuji za nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
@vkol Hezký den, s tím, že rawy jsou "originály" bych si dovolila nesouhlasit a věřím, že i spousta mých kolegů. Rawy jsou jen polotovary, způsob jejich zpracování a všechna práce za tím skrytá tvoří velkou část fotografovy práce a velkou roli ve výsledné podobě. Pokud si tedy kupujete práci fotografa, kupujete si i tuto část práce :-) Ale samozřejmě je skvělé, že jste již našla fotografa i kameramana podle svých požadavků a přeju vám ať se vše vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
@carols_darkroom Raw je jako nevyvolaný film. Ale třeba u reklamního focení se odevzdává a úpravy dělá retušér. Ten je i u focení. Fotograf je za to samozřejmě patřičně zaplacen.
Odpovědět
Profilova fotka
@vkol v pořádku, máme odlišný pohled na věc, hlavně ať jste pak spokojeni. Za nabídku neděkujte, já nic nenabízela :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@paveldufek Čistě komerční reklamní fotka už je zase jiná pohádka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj web :-) Budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Skupieňová Kateřina
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do zprávy. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?