Svatební foto v exteriéru - najdeme fotografa/ku?

Zdravím všechny! Plánujeme malou svatbu (jen my, svědci a dcerka). Rádi bychom ale hezké portrétní foto ve svatebním. Bydlíme u Benešova, cca 35km od Prahy, v krásné přírodě, tak bychom toho rádi využili při focení....nechceme žádné balíčky, reportáž, jen portrét, množství do 10ti fotografií. Cenovou představu máme do 1000kč . Najde se někdo, kdo nám pomůže? Fotograf nebo někdo s doporučením? Budu ráda za vše. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Toto focení chcete uskutečnit mimo svatební den? Samozřejmě i taková varianta je možná, jen co se týká exteriéru a kvalitních fotografií, zkuste trochu rozšířit své finanční možnosti, určitě by se našel i fotograf ,,nadšenec,, který si focením pouze přivydělává a za tuto cenu by byl schopný fotit, ale pokud si přejete profesionální kvalitu a nápaditost tak to chce opravdu dát více financí. V životě se vám tato investice vrátí při pohledu na fotografie :) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, mile rád nabídnu své služby. Po osobním kontaktu si ujasníme svou představu a posléze už jen hurá na focení. S pozdravem Michal
Odpovědět
Profilova fotka
@michaloskrkanyphotography Michale, dle data založení dotazu (duben 2013) se dá celkem logicky očekávat, že tato svatba již loni proběhla. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji, za upozornění, přehlédl jsem datum. Snad jsem vás tím neurazil, nebo nevyvedl z míry. @honzajezdik_photography
Odpovědět
Profilova fotka
@michaloskrkanyphotography Rozhodně ne. Naopak. Vykouzlila mi ta snaha příjemný úsměv. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography tak to jsem rad.Sam vite jaky je to boj.Hodne stesti Michal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?