Svatební foto od Martina Crlová. Jak jste spokojení?

Právě jsem viděla jedno přenádherné album, které fotila Martina Crlová, a zaskočilo mě, že tu o ní není samostatná diskuse. Tedy, kdybych měla ještě před svatbou a ne už po ní, určitě bych ji kontaktovala. Co říkáte na její práci vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 Já o ní přemýšlela moc, koukám na její alba na facebooku a má nádherné fotky :-) Bohužel je z daleka, takže by to bylo komplikovanější, Kdybych ji chtěla na svatbu musela bych si vzít celodenní balíček za 15 t + cesta :-( Ale fotí krásně... o tom bezpochyb, jestli jí máš blízko, dost bych o ní uvažovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já za nás oba s manželem můžu doporučit všemi deseti. Marťa je strašně příjemná slečna, se spoustou energie a originálních nápadů. Focení s ní byl super zážitek a výsledek je prostě super! Z fotek jsme my i všichni v našem okolí nadšení! Rozhodně to byla nejlepší volba. Výhoda pro nás navíc byla, že je tady od nás ze Zlína. Jinak pokud vím tak má už dost plno, takže pokud o ní uvažujete, nejvyšší čas zavolat! ;-)
Odpovědět
@limda Já už mám po svatbě, ale jak jsem psala v úvodním příspěvku, kdybychom měli ještě před svatbou, rozhodně bychom ji kontaktovali :)
Odpovědět
moc krasne fotky!
Odpovědět
Mám svatbu příští rok a mám ji zamluvenou, ale dost dlouho dopředu..
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 Jé promiň, já neumím číst, jen jsem to tak zběžně prolítla ;-) Ale máš pravdu, já jí taky nemít tak daleko tak do ní jdu. Přijde mi že je to takovej skrytej skvost mezi fotografy... tedy alespoň tady na beremese :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já musím jen potvrdit, naše fotky se mi moc líbí a co víc sama sobě se tam líbím, což nevím jak udělala! :-D jsem strašně spokojená s její prací a vřele všem doporučuju
Odpovědět
@losnikolos Ano, vaše album jsem právě měla na mysli :) Ty fotky mě tak ohromily, že opravdu nechápu, proč není tato fotografka mezi tolik zde skloňovanými jmény...
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 jako fakt? to bylo jako o mojem albu? ty jo! tak ted se fakt cítím! :-D
Odpovědět
@losnikolos No jasně, to je jedno z nejhezčích alb, co jsem tu kdy viděla, blahopřeji! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 moc děkuji, velmi mě to potěšilo! to je moc milé! :-)
Odpovědět
@losnikolos Není zač :) A jak jste na tuto fotografku přišli? Na doporučení nebo prostě jen náhodně na internetu? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cherokee86 náhodně na internetu, právě jsem ji lustrovala i tady, ale nikdo neměl od ní žádné fota, resp. ji ani nikdo neznal, ale podle jejího webu jsem věděla, že to bude dobrá volba, i za cenu cestovného (je ze zlína) :-)
Odpovědět
@losnikolos Byla to dobrá volba! Nevím, jak to popsat, ale ty její fotky mi přijdou takové jiné než od těch "profláklých" fotografů, nevím úplně v čem, ale opravdu mě nadchly!
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 já si říkala, že ji dám pár fotek aby viděla můj vkus, ale pak jsem se na to vyprdla a nechala to jen na ni, a udělala jsem dobře, tak jak jsem si to přála. A nebyla to nuda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@losnikolos Koukám úplně přesně stejný popis, jak jsme na Marťu natrefili my. :-) A co ještě musím podotknout, tak mě se hrozně na Martiných fotkách líbí, že i když jsou podle mě všechny svatby hodně podobné, její fotky jsou pokaždé v něčem jiné a zajímavé a myslím, že čím dál lepší!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculkad souhlasím, na fb má každý týden novou svatbu a pokaždé jsou ty fota něčím zajímavá jinak, jiný styl a pokaždé originál
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculkad jo to jste vy s těma rádiama! ty byl boží doplněk! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@losnikolos Jé děkuju! Manžel sbírá stará rádia, takže nesměly chybět! :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
A ta její cena je opravdu 15 tisíc + cesta ?? To je teda šílené :-(
Odpovědět
Nejlepší!! Nám bude fotit svatbu v Praze, cestu proplatíme. Je ze Zlína, má už jen pár volných termínů. Cena je pro někoho vyšší, pro někoho normál. Od 15 tis. V Praze stojí focení i kolem 30 tisíc, pokud nejde o klasické fotky. Doporučuji, je to skvělá holčina ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Celodenní focení je za 15tis a nevíte kolik stojí třeba jen obřad a nějaké fotky pak. Nějaký menší balíček?
Odpovědět
Profilova fotka
@gasinka Já bych zkusil napsat přímo Martině Crlové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografku Martinu Crlovou můžeme jen doporučovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám Martina fotila svatbu v roce 2011 a můžu jen doporučit. Spolehlivá, příjemná a že fotí skvěle není třeba rozvádět :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem s ní na jedné svatbě pracoval a byl to pro mě jeden z nejpříjemnějších svatebních zážitků. Je energická, ale zároveň není vtíravá. Doporučuju všema deseti:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?