Svatební fotky v parku, zahradě. Kde poblíž Prahy1?

Profilova fotka
Ahoj. Nevíte, prosím, kde udělat v červnu po obřadu krásné fotky v Praze? Nějaký park nebo zahradu poblíž Prahy 1?
Odpovědět
Ahoj, moznosti je hodne, napr. Valdstejnska zahrada na Male strane, nebo Petrin
Odpovědět
Profilova fotka
nebo Vrtbovska zahrada, pokud tam zrovna neni nejaky svatebni obrad primo tam. To je pak spodni cast zahrady uzavrena. nebo nabrezi - to je taky moc pekne no a nad Vrtbovskou je Ledenburska - taky pekne, ale kdyz je tam svatba, tak je to take uzavrene
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc.Valdštejnská zahrada mě taky napadla.Jen by bylo škoda kdybychom tam přijeli a nemiohli fotit kvůli jiné svatbě.To by mě mrzelo. maartinka: A kde myslíš přímo na nábřeží?
Odpovědět
petula: pokud znas prahu, mrkni na nektery fotografy a jejich fotky... pripadne se domluv s tim vasim - me par fotografu samo nabrezi navrhovalo.. (naplavku treba a tak - jsou ruzny mista)
Odpovědět
Profilova fotka
petula111 - co Petřín co navrhovala inee - je to tam krásné,nebo Kampa,Sovovy mlýny nebo přímo hrad a jeho zahrady
Odpovědět
Moc pěkný je park kolem Letohrádku královny Anny, horní zahrady Pražského hradu, taky Valdštejnská zahrada :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.Tak fotografovi jsem včera psala,ale ještě odpověď nepřišla.Už ho teda máme jistýho,platili jsme už i zálohu,ale na místě focení jsem se ještě s ním nedohodla.Proto jsem psala o nějaký info.Petřín je super,to je pravda.Musím nějaký místo kam se dostaneme i s kolonou aut co nejblíž.Chudák moje babička by to asi vzdala :-) Pražský hrad je taky fajn.Moc děkuju za tipy.Ještě až bude teplo,tak ty místa projedem jak to tam vypadá.Škoda že bude na Staromáku spousta turistů v té době.Jinak i tam by to bylo krásný v pozadí orloj a ty věžičky.Ale i tak bych chtěla kousek přírody. :-)
Odpovědět
petula: nevim, na jak dlouho fotografa mate a jak si predstavujete fotky, ale co kdybyste si treba udelali foceni momentek az druhy den? treba i brzo? ze tam nebudou lidi, bude krasny svetlo... na staromaku myslim. pokud byste o nej tolik stali :-) nebo i na moste nebo kdekoli jinde... skoro prazdna stara praha a vy dva... romantika :-) jen napad...
Odpovědět
Profilova fotka
ja_fi : skvělej nápad.Díky moc za tip.To by mě nenapdalo.Fakt super.Určitě to navrhnu a proberem to.Díky moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahojky holky nevite o nejakem peknem miste na foceni z libenskeho zamku do zabehlic ....park ci neco takoveho ....diky za info
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, taky poprosím o radu, svatba bude v Uhříněvsi a hostina v Krči, potřebuji najít v okolí nějaké pěkné místo na focení. Ale zatím mě nějak nic nenapadá. Díky :-)
Odpovědět
Johankakoz: míst krásných cestou je dost. Záleží také na typu fotografií, které se Vám líb. U libeňského zámku je to sice malé, ale dají se tam nafotit úžasný fotky nejen v parku:). Chce to mít jen dobrého fotografa...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jojka23 můžu doporučit Průhonický park, od Uhříněvsi i Krče nedaleko, kde budete mít hostinu?Krč znám.
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: díky, akorát jsem myslela, že bysme se fotili až po obědě - v Krči u Labutě a vracet se zase do Průhonic, nevím no. Ještě popřemýšlíme. Tak právě ještě hledám něco blíž.
Odpovědět
Profilova fotka
jojka: a co se fotit po obřadu, jak to bývá většinou zvykem? Měli byste to i při cestě...a v Uhříněvsi nic není? U Labutě pak jedině Krčský les, nebo se domluvit na Krčském zámečku, to je hotel...
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: no vidíš, ten hotel, to mě nenapadlo. akorát jsem tam ještě nebyla, jen jsem na to koukala na netu. No my to focení budem mít asi na dýl, ne jen pár foteček, tak si myslím, že po obědě to bude lepší, aby mi nehladověli hosti :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
jojka23: a v kolik máte obřad? My dělali před odjezdem malé občerstvení a každý si dal, co chtěl a nikdo nehladověl ;-) ale i hodinové focení přišlo svatebčanům dlouhééé....
Odpovědět
Profilova fotka
manzelink: no zatím to máme naplánované na 13 h., ale ještě přemýšlíme jestli to nedáme na 12 h. To věřím, že jim to připadalo dlouhé. Proto jsem myslela to dát po obědě, to budou všichni přecpaní, dají si kávičku s dortem a my bysme prchli ;-) na focení.
Odpovědět
Profilova fotka
jojka23 když je možnost, tak paráda. My jsme se fotili kolektivně, pak se svatebčané odebrali jinam a my se fotili ve dvou. Nejkrásnější fotky vznikly v přírodě. A kde to máte v Uhříněvsi, úřad nebo něco jiného?
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: v Hotelu na Zámečku. A kde jste to měli vy? Nemáš žádné fotečky.
Odpovědět
Profilova fotka
jojka23 pošlu fotky do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
johankakoz • Včera ve 23:50 ahojky poradite nekdo????????mame svatbu na libenskem zamku a hostinu na praze 10 hledame idealni misto na foceni na praze 10,zabehlice,vrsovice,..poradite nekdo?
Odpovědět
subrtka.........diky za radu ..vim ze tam jsou pekne fotky tam jich par po obradu bude ...ale nase fotografka chce delat jeste fotky nas v podvecer......tak hledam neco blizko ze zabehlic aby jsme nebyli dlouho pryc ........mas tip?diky :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mohu doporučit v Praze na focení Vyšehrad. Máme z toho nádherné fotky ! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?