Svatební focení 9.9.2017

Dobrý den, nevíte o nějakém fotografovi volném v tento termín? Bohužel mi domluvená fotografka musela z osobních důvodů odříct a nemůžu narazit na někoho, u koho by mě fotky oslovily, jako u ní. :-( A u koho se mi fotky zalíbily, má bohužel obsazený termín... Hledáme někoho max do 10 tis. - v lepším případě i levněji (ne že bych si práce fotografa nevážila, ale měli jsme manželský pár - foto/video a hledáním nového fotografa se nám značně navýší rozpočet). Svatba je plánovaná v H-resortu v Kunčicích pod Ondřejníkem (Moravskoslezský kraj). Za tipy děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný a rád Vám jej nabídnu. Přikládám pár fotografií pro představu o mé tvorbě. Pokud Vás fotografie zaujmou, stáčí napsat. Zatím přeji krásné svátky, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, pokud by se dal rozpočet malinko navýšit, tak můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :) Přeji pohodové Vánoce. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný. Nabídku posílám do SZ S pozdravem Luboš
Odpovědět
Moc doporučujeme Michala Krusberského :-) Byli jsme moc spokojeni. Zda má volno, netuším.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád přijedu, mrkněte na stránky ;) budu se moc těšit, mějte se skvěle! Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. :) Na svatby jezdíme fotit ve dvou, takže máte zachycení všech okamžiků pojištěno. Z celodenního focení odevzdáváme cca 450–550 fotografií. Fotíme až 16 hodin (bez příplatku). Na naši práci, ceník a reference se můžete kouknout na webu.:)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, ráda přijedu, koukněte na mé webové stránky, je tam i ceník :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím volný termín. Pokud Vás má práce zaujme, tak se ozvěte. Markéta
Odpovědět
Mockrát děkujeme za nabídky, všechny fotky jsou moc krásné :-) Nicméně jsme náš problém vyřešili posunem termínu a tak fotí původní fotografka :-) Děkujeme a přejeme krásný a úspěšný rok 2017 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?