SVatby na určité téma

Měli jste nebo jste někde viděli svatby na určité téma? Toto je zajímavé :) http://creativelife.cz/10-svateb-ve-s...
Odpovědět
Já viděla filmovou svatbu a bylo to zajímavé! Jen to dalo strašně moc práce, aby to bylo hezky propojené a působilo jako celek.
Odpovědět
fotky to jsou krásné, ale mně tohle stylizování se do něčeho nesedí...
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem swingovou a super. Ale oba manželé tancují swing běžně, takže to nepůsobilo tak uměle.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádi surfují a měli téma Havay - rozdávali nám květinové věnce, byli tam jmenovky jako surfaři, ale jinak klasika ... tehdy ani maturáky ještě nebyly na témata ... ale bude to asi podobné jako maturáky na téma, když už jsem to sem dala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stačí nahodit svatebčanům nezávazný dress code, pořídit pár rekvizit pro zábavu a věřte, že fotky pak mohou být mnohem zajímavější! Zažil se též swingovou - super!, od swingu je kousek k mafiánské ala 20-30 léta atd atd. Je asi zbytečné někoho nutit, ale dle mých zkušeností to většinu lidí spíš nadchne a sami se chopí iniciativy...
Odpovědět
Mně se to moc líbí na fotkách, ale v reálu už tolik ne. Jak napsaly holky, pokud někdo tančí nebo surfuje a podle toho má téma svatby, tak mi to přijde krásné a hlavně přirozené. Ale pokud se někdo stylizuje do oblíbeného filmu nebo knihy, tak mi to přijde jako úlet. Jako podívám se na to ráda a na efekt je to moc krásné, ale já osobně bych se cítila, že se nevdávám já, ale třeba Harry Potter s Ginny nebo ten upír s tou divnou holou, co má pořád otevřenou pusu (sorry, Stmívání jsem neviděla, tak nevím, jak se postavy jmenují). Prostě já bych do toho nešla, ale na fotkách se mi to líbí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ten Harry mě přijde strašně trapnej pardon :-D a i zbytek je divnej.....za mě teda ne....ale dokážu pochopit, že někdo je fanatickej fanoušek nějakýho filmu a stylizuje si to tak :-) moje svatba to není že :-D
Odpovědět
Mně to přijde super :). Mít na to finance (a postavu :-D), tak do svatby alá Velký Gatsby jdu :). Nebo alá Pýcha a předsudek / Anna Karenina, dobře, nechala jsem se teď unést literárním světem :-), ale šla bych do toho :-). V článku se mi moc líbila Alenka v Říši divů, vůbec mi to u toho páru nepřijde uměle stylizované :-). Takže bych to shrnula asi takto: za mě ano, ale musí se to k novomenželům hodit a musí to tak oba cítit a nedělat to kvůli tomu, aby jejich svatba byla zajímavá (viz Harry Potter, těm to prostě nevěřím a působí to na mě strojeně).
Odpovědět
Já to pořád asi nedokážu pochopit. :-D :-D podle mně by mělo být téma svatby přeci Svatba. :-) :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Harry Potter :) a vychytanej http://www.brides.com/blogs/aisle-say...
Odpovědět
V reálu si to představit nedokážu... Třeba na rozlučku proč ne - když jsou kamarádi podobně naladění. :-) ale my budem mít na svatbě hlavně rodinu a už vidím, jak se můj 70letý děda převlíká za Voldemorta. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella :-D :-D Tohle je nejlepsi koment co jsem dnes cetla :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tyto věci se podle mě hodí na večírek..Z těchhle článků a kolikrát i příspěvků některých uživatelek mám často pocit, že někteří dělají svatbu hlavně kvůli velké párty, ale myslím, že ta jde udělat i bez toho, aby se dva lidi k sobě "připoutali " na celý život. Myslím si, že svatba je velké téma sama o sobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sjednotit styl ano, převleky apod. Tak to uz ne .... ;-)
Odpovědět
Když jsme s fotografem plánovali focení, navrhl jako rekvizity do hlubokého sněhu staré jasanky (lyže) a sáňky. On sám na svatbu přišel oblečený jako lyžník, jeho manželka a dcerky také ve starém stylu. Bylo to velmi milé, stylové a spontánní. Pro nás příjemné překvapení. Ale svatba ani žádný styl neměla. I když možná jedno ano - teple se oblečte, při obřadu bude okolo -10 °C. A bylo -8 °C ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?