Svatba v Horní Suché v Dělnickém domě, kde jste se fotili?

Ahoj nevěsty :-) Chtěla jsem se zeptat, pokud jste některá z vás měla hostinu v Dělnickém domě v Horní Suché, kde jste se fotily? My s fotografem (což je zároveň můj taťka) řešíme, kde se budeme fotit. Nechceme někam jezdit ať hosté dlouho nečekají. Nevíte o něčem v hodně blízkém okolí?
Odpovědět
ahoj, co třeba v parku u obecního úřadu? je to tam nějak nově udělané a myslím, že tam dělali i malou fontánku ;-) ale záleží pak samozřejmě jak by sis fotky představovala a jakou máš fantazii ;-)
Odpovědět
@didinka22 to je hned vedle toho dělnického domu, že? to je jedna z možností, která nás taky napadla, Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít oslavu tak v Dělnickém době v Suché a otázku fotografování jsem vyřešili právě parkem v Suché. Něco uděláme u kostela, něco v parku, na mostku a taky přímo v dělnickém u té fontánky u terasy. Jsem sama zvědavá - byla jsem tam naposledy když byl ještě sníh....tak doufám, že zelené a rozkvetlé to tam bude hezké.
Odpovědět
@vevebubu ju teď jsem z jistila, že se tam berete zítra! Hodně štěstíčka a těším se na nějaké fotečky přímo z akce ať vím do čeho jdu:-)
Odpovědět
@kotato Ahoj, děkujeme moc .-) byli jsme se tam dívat a je to tam zelené už :-) Takže snad se tam dají udělat hezké fotky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky my planujem svatbu na pristi rok, jakpak jste byli spokojene ? A jak je to s alkem a nealkem? Prosim o blizzsi info dekujiiii a ten park je kde? musime to tam jeste obcihnout :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?