Svadobný fotograf Lukáš a Petra Potůčkovi

kedze tema predtym bola zmazana neviem preco, tak zakladam novu.....chcela by som si pozriet fotecky neviest, ktore fotil, urcite sa ich tu najde hafo. Uz sa na neho tesim, kamaratka ho mala na svadbe a vraj bol genialny ;-)
Odpovědět
tak fotky ti asi neukážu, ale nás fotila Petra a super ;-) kde máte svatbu, že vás budou fotit?
Odpovědět
v Ploskovicich....budu vtedy prave pri prahe niekde takze to zoberu supom ;-) nas by mal fotit Lukas
Odpovědět
to predtym tema nevies preco bolo zmazane? Mozno uz bolo stare a nikto tam neprispieval, ale verim ze toto sa chyti :-N
Odpovědět
Proč bylo smazáno, nevím. Nám bylo jedno, kdo bude fotit, oni jsou oba obří, Petra byla děsně akční, líbí se mi na nich, že i když je počasí špatný, tak vždycky dokážou něco vymyslet ;-)
Odpovědět
jezis nestras, pocko mame objednane uz davno ;-) tak snad nesklame, Lukas bude urcite tiez super, videla som fotky kamosky a krasa fakt.....som rada ze mali este volno x-)
Odpovědět
spolupráce s Potůčkovými byla fakt moc super ... klidně bychom si to s nimi dali ještě jednou :-) rozhodně jste neudělali chybu ;-) hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...... tohle je album me kamaradky, fotil je Lukas Potucek a byla moc spokojena, fotky jsou opravdu nadherne, tak hodne stesti ;-)
Odpovědět
cutty: tak jsi ho na tohle datum sehnala ty? my jsme ho taky poptávali :-)
Odpovědět
aci kis kis :-) my sme ho mali uz asi rok dopredu ;-) moudi dik za link, pozrem
Odpovědět
ahoj:) nás bude fotit Lukáš... už se na to těšíme:-) fotil kamarádce a fotky sou naprosto bomba;-)
Odpovědět
jj ja ked vidim tie jeho fotky a albumy, tak som velmi rada ze sme si ho vybrali! Kazdy ma len pozitivnu skusenost, alebo skoro kazdy.....
Odpovědět
cutty: rok dopředu? to je zvláštní, já mu psala v květnu a měl na ten datum ještě volno, říkla, že obsazeno má jen jeho sestra...
Odpovědět
Článek se načítá
my uz ho mame od minuleho leta, viem, ze Petra tam mala este volno (oni su surodenci? Nie manzelia? =-) ) A preco ste ho teda nevzali, ked mal volno?
Odpovědět
cutty: jsou to manželé:-) no my zamlouvali taky skoro rok dopředu.... a po novém roce jsme měli osobní schůzku a Lukáš říkal že už mají tak nějak plno na každý víkend... ;-)
Odpovědět
no my jsme nevěděli, co chceme....pak mi mamka dohodila někoho jiného..ale psala jsem mu mail a odpověděl, že mají ještě jeden z nich volno a že jestli se tedy sejdem...ale my se nesešli :-)
Odpovědět
nj mali........achjoo keby to tak aj zostalo.....to by nam prisli fotit obidvaja x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jo - a presne take su aj realne fotky neviest - kamoska mi ukazovala ich svadbu a super
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam zamluveneho uz jineho fotografa , Zuzku Scharf, ale musim tedy Potuckovi pochvalit...fotky maji vazne krasne ... ;-)
Odpovědět
Ahoj Potůčkovi můžu jen a jen doporučït:-) Nás fotila Petra a fotky jsou naprosto úžasné... A hlavně focení bylo i zábavné, žádné nucené pózy a dokonale jsem si ho vychutnala. Vždycky nám jen řekla, kam se máme postavit a ať si spolu povídáme apod. Díky tomu působíme na fotkách uvolněně a šťastně. Jen doporučuji, abyste si domluvili někoho spolehlivého, kdo s vámi při focení zůstane. U nás to byla svědkyně s přítelem, kterým jsem za to moc vděčná. Občas bylo třeba držet odrazovou plochu nebo něco přinést. Ostatní pošlete pokud můžete nejlépe pryč, jinak by za vámi pořád někdo chodil, kdy už budete vyfocený apod. U nás byli někteří hosté nervózní už po společných fotkách, ostatně není se ani čemu divit, mě by taky nebavilo v horku koukat, jak se někdo fotí. Nevím, co by dělali po hodině focení. Takhle jeli k nám domů, kde měli připravené občerstvení a až pak jsme vyrazili společně na hostinu. Všichni si to moc pochvalovali a navíc měli čas se mezi sebou seznámit.
Odpovědět
my to mame na zamku, takze dufame, ze nebude problem pre hosti pozriet si interiery.....
Odpovědět
Profilova fotka
my měli Lukáše a byli jsme moc spokojení, fotky se nám moc líbí;-) co jsme se od nich dozvěděli na schůzce, tak rok dopředu mají zamluvené letní termíny...já jsem si je na duben zamlouvala někdy v srpnu :-) minulou diskuzi jsem tu předtím zaregistrovala, mimo spokojené nevěsty si na ně někdo ztěžoval, tak asi proto bylo smazáno...
Odpovědět
mikanek to snad neee to by nezmazali preto, lebo si niekto stazoval.....
Odpovědět
já si na tu diskuzi pamatuju, asi tu někde bude zamčená. Byl to jeden člověk, co dost hanil jejich fotky nevybíravým způsobem, vůbec ne nespokojená nevěsta, bylo to hodně hodně zvláštní od toho nicku, Lukáš tam psal i svůj pohled, spoustu spokojených nevěst psalo chválu ... zkuste si to dohledat (i já se pokusím) a udělejte si názor samy :-)
Odpovědět
ja som tu diskusiu citala ked este bola otvorena. Teraz je uz zmazana, nielen zamknuta
Odpovědět
aha, tak to je škoda, že ji smazali
Odpovědět
nj je to skoda, urcite by to par nevestam pomohlo...preto som zalozila tuto
Odpovědět
Ahojky nevěsto, nemáte nějaké odkazy na alba tady na beremku od Potůčků? Rozvažuji mezi nimi a panem Vrzalou. Děkuji
Odpovědět
Ahoj janula, tak třeba ;-) http://www.beremese.cz/album/album.ph... http://www.beremese.cz/album/album.ph... http://www.beremese.cz/album/album.ph... Je jich tady ale mnohem víc ;-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/album/album.ph... http://www.beremese.cz/album/album.ph... http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?