Svadobné retro fotografie (sépia). Máte niekto také?

Profilova fotka
Ahoj holky, napadlo mě že by mohlo být hezké mít sérii fotek ve stylu "retro", nemáte někdo takové v albu? Zajímalo by mě jestli to vypadá opravdu tak hezky jak si to představuji. Možná by bylo hezké mít album barevných a druhé v retro stylu. ;-)
Odpovědět
1
2
Retro styl fotek myslis jako jak? Cernobile nebo sepie? Jinak asi z normalnich fotek retro neudelas, leda nejake oramovani. Nahod nejakou ukazku, at vime jak to myslis?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím takové ty dohněda, asi sépie.Pojmenovávají se různě.Někdy tónované fotografie. Představa je asi taková že na některých jsou barevné akorát detaily, tzn. že třeba jen kytice nevěsty bude barevná a tak. Pár ukázek z jednoho webu: http://svatebniden.nhsoft.cz/fotky/37... http://svatebniden.nhsoft.cz/fotky/27... http://svatebniden.nhsoft.cz/fotky/14...
Odpovědět
manzelinka: na to stačí Photoshop nebo Gimp, to není problém udělat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
chaarleene: Já vím, apíše mě zajímalo, jestli tady někdo takové fotky nemá už udělané, a jak vypadají.. ;-)
Odpovědět
Manzelinka, takmer každá nevesta má také fotky ako chceš ty... len poriadne popozeraj svadobné albumy - aspoň na mojasvadba.sk neviem ako je to na beremese.cz....
Odpovědět
Profilova fotka
sue-Děkuju moc, určitě se poohlédnu. x-)
Odpovědět
Jooo tak pokud je to takova uprava, tak neni problem - vsak das do pocitace a uvidis jak to bude vypadat, na to valstne ani nepotrebujes videt nejake cizi fotky dopredu. Nebo kdyz je budes vyvolavat, tak jim reknes, ze chces sepii, zalezi jestli si je budes delat sama nebo u fotografa:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím,že tyhle fotky dělá každý fotograf,který fotí svatbu nebo aspoň při hledání fotografů jsem to u každého viděla :-)
Odpovědět
manzelinka: ta úprava těch fotek není složitá. Možná bych spíš zkusila najít nějaké staré svatební fotky a zkusit nafotit nějaké přímo v tom stylu (tím myslím třeba nějaké "pózy" a tak, nejenom barvu...)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
retro by sa mi pacilo :-) raz sme mali u nas vo firme party pre nasich klientov a cele to bolo ladene do retra, dobove kostymi a saty sme zohnali pre damy, vsetci pani mali tiez klobuky a ostatne doplnky, zohnali sa k tomu aj starodavne auta pri vstupe, prostredie aj hudba bola ladena do tohto obdobia, no nemalo to chybu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám túto fotečku, moc rada, škoda že ich nemám viac v tomto štýle http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,já mám v albu dvě takové fotečky a jsou fakt hezké.Škoda že mi jich fotograf neupravil takhle více :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Velmi jednoducho si ich dokazes vo vacsine grafickych programov upravit sama... trebars taky GIMP alebo Picasa, ktore su volne dostupne maju tuto moznost... ja osobne som zo zaciatku hodne pouzivala Picasu, je velmi jednoducha na pouzivanie a zakladnu upravu fotografii... Vola sa to sepia (obvykle) a takto si mozes upravit akukolvek fotografiu chces... ;-)
Odpovědět
manzelinka: ja mám takéto foto, kukni: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Neviem,či si mala takéto niečo na mysli?
Odpovědět
Profilova fotka
moja výroba vo photoshope: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Som si myslela z názvu témy, že sa jedná o retro fotenie, nejaké dobové kostými alebo doplny ako slnečník a tak... upraviť fotku do sépie dokáže každý priemerný program na úpravu fotiek jedným klikom.. tie lepšie dokážu urobiť niečo ako efekt starých novín so svetlejším okrajom, prípadne nejakými "nedokonalosťami" ako biele pásiky... záleží na tom, ako veľmi sa s tým chceš pohrať...
Odpovědět
Profilova fotka
origoš retro 8-) http://www.net-com.sk/photoalbum/Retr... http://www.net-com.sk/photoalbum/Retr...
Odpovědět
@trinitylex12 suhlas...specialita bulharska :-) kde zohnat take kostymy, ked nebyvas pri barandove...ach jo... ;-)
Odpovědět
Lomnicka, v každom divadelnom funduse ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lomncka trefa ;-) v bulharsku to robili na každej pešej zóne, no kostými...s tými to bude komplikejšn. ale čo vynaliezavá nevesta nespraví+nevybavý 8-) :-D
Odpovědět
@trinitylex12 pacili by sa mi 20.,30.-te roky minuleho storocia... ale prijala by som aj ine...
Odpovědět
Ahojte holky, super retro fotky (vlastne celou svatbu) mela napríklad tady z beremese ZOO (fakt krása x-)) www.beremese.cz/photos/zoo Jinak dobré sépiové fotky jdou udelat (z jakékoliv barevné nebo cerno-bílé fotky) i v programu PICASA ;-)
Odpovědět
Tady najdete taky peknou retro svatbicku ;-) www.lezatka.cz/svatebni/page002.htm
Odpovědět
@lucinda.s presne...ked som uvidela ten album, tak som trosku osmutnela, pretoze uz nebudem originalna.. :-( ze by som napisala cameronovi, aby mi poslal kostymy z titanicu? @trinitilex12 mrkla si do mojho albumu?
Odpovědět
Ale Lomnicka, nic si z toho nedelej - te, ze jedna taková svatbicka uz na beremese je jeste neznamená, ze nebudes originální - vsak kolik tvých hostu se chodí dívat na fotecky na beremese ;-) Myslím, ze pro tvé prátele a rodinu urcite originální budes az dost nebo se u vás v rodine delají bezne retro svatbicky ;-) prece neplánujes svatbicku podle toho, co uz bylo na beremese ;-) myslím, ze si s tím vubec hlavu lámat nemusís - krom toho, si tu stejne nikdo vsechny svatby nepamatuje - tak jako tak nám vsem spadne celist az tu zase jednu takovou svatbu uvidíme ;-) jen pekne s chutí do toho a pul je hotovo a jestli je to tvuj sen, tak není co resit :-)
Odpovědět
Jen tak pro inspiraci retro fotkami me jeste napadla Cestovatelka - uplne z toho dýchá elegance 30tých let 20.století x-) www.mojasvadba.sk/photos/cestovatelka
Odpovědět
Profilova fotka
lucinda s. tak tomu sa hovorí retroooo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lomnicka práve spm spravila kuk jéj, tak to ma potešilo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baby, daju sa taketo fotky urobit aj v ICDsee, ci ako sa to vola? Vcera som to skusala a nasla som tam lem moznost premenit farebnu fotku na ciernobielu, ale hnedy odtien som tam nenasla :-S Hladam zle??? :-N
Odpovědět
@lucinda dakujem...si zlata...suhlasim s tebou, co si napisala...a to si pis :-D , ze budem originalna...moj drahy si zela mat oblek ako Gary Oldman v jednej scene vo filme Dracula (1992)...milujem ten film...aj svojho draheho...ja zas milujem tie 20.roky...presne ako cestovatelka...vsetky nevesty su krasne, ale ona bola nevesta nevesta...presne moja salka kavy...a aj ten dalsi link co si pridala...perfis...som na makko... @trinitylex skopci si ich pokojne do albumu, ked chces...zajtra alebo v nedelu ich vymazem..ok?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?