Spolucinitelka/y na hubnuti Jablonec/Liberec

Profilova fotka
Ahoj nevesty, svedkyne a jiz manzelky a pani domu. Jsem v ocekavani prichodu zasnubniho prstynku (doufam, ze se nepletu ;-) ) a do svatebnich satu mam dobre dve konfekcni velikosti pres estetickou toleranci. Je zde nekdo z Jablonecka ci Liberecka, kdo by si jednou/dvakrat do tydne sel zaplavat, zabehat, projit se psem a cilene ztracel do rijna 2014 kilco po kilcu? Popravde nejsem uplne fit, tzn. na sprinty to nebude, ale neco vydrzim a co muze byt vetsi motivace, nezli stat se na den princeznou, ktera ma pas i po sundani svatebnich korzetovych satu, ty ja ale nechci, tak pojdte nektera do toho a podporme a motivujme se navzajem!!! Preji pekny den a tesim se na pripadne 'spolucinitelky'.
Odpovědět
@pinkridinghood zkus tohle hodit do nasi sportovne-motivujici skupinky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravííím! Ráda se připojím...ve dvou se vše lépe táhne!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka ... Diky, jsem tu nova a placam se v tom. Dlouho mi trvalo, nezli jsem zjistila jak vubec napsat tohle, ale provedu a zkusim to prekopcit. Hubnuti zdar! @tereeezz Super, vedela jsem, ze nebudu jedina. Ma kreslena profilova fotka odpovida skutecnosti :-) Ale koule je take tvar. Kazdopadne bych rada pristi tyden zacala bazenem, neb jsem po uraze a pajdam. Nepridas se? Klido muzem zalozit skupinu "hubnem do svatebek" a behat po Jablonci se zavojem... To asi ne, i kdyz sveraci kazajka je take bila. Kdyztak se ozvi, jak jsi na tom casove a odkud jsi a pujdem do toho. Tesim se.
Odpovědět
@pinkridinghood v pohode, to neni nic spatmeho, cos udelala, jen mame tuhle skupinku, tak holciny, co v ni jsou, odstanou echo, vis? :-) Ano, drzim palce. Skoda, ze jsem od rahy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka no uz jsem zjistila, ze jsem to strcila do fora k fotografum, muze se to brat jako ze mi zalezi na tom, jak na fotce vypadam, ale porad mi kde je ta sportovni skupinka. Nemuzu to nikde najit. Myslela jsem treba pod Nevesta a Vizaz, ale ne-e. Porad!!!
Odpovědět
@pinkridinghood jasnyy, tady mas odkaz http://www.beremese.cz/group/6256/ jsou tam rady a holky se navzajem sveruji, motivuji a radi. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?