SOS !!!!!!! akutně hledáme fotografa(ku)!!!!! Do 6000 za celodenní focení Olomoucko 18.6.2016

Profilova fotka
Totální průšvih prostě. Naší paní fotografce diagnostikovali vážnou nemoc s okamžitým nastoupením léčení a po léčbě nebude schopna nám celodenní focení udělat. Paní mi to zdělila v pátek. Sem naprosto zoufalá. Obvolala sem už milion fotografů a všichni obsazení SOS!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám sice volný a na Olomoucku fotím běžně, ale do Vašeho rozpočtu se s celodenním focením nevejdu. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se pro cenovou kalkulaci. Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Diagnoza závažné nemoci je skutečně průšvih. Odřeknutí svatebního focení je "jen" nepříjemnost. Hlavně klid, určitě fotografa seženeš. Zkus se zeptat ještě zde, tvůj termín tam někteří i nabízeli : http://www.beremese.cz/forum/fotograf...
Odpovědět
Celodenní focení do 6000? To budeš mít hodně těžké sehnat... Teda, viděla jsem pár takových nabídek, ale kamarád s mobilem by to nafotil líp :-D každopádně přeji, ať se zadaří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete chtít, zkuste nás kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud mohu poradit, navyšte rozpočet aspoň na těch 8 tisíc. V té relaci se už dá někdo sehnat. (Kvalitní svatební fotograf ale spíše 10- 12 tis) Já už mám 18.6. obsazeno, fotím tedy celodenní (8 hodin) za 7 tis. a to fotím na vedlejší pracovní poměr, takže pro ty, co se živí jen focením, je cena 6 tisíc pod hranicí výdajů na živnost. Pokud jde o ten rozpočet, můžete někoho třeba přesvědčit, aby Vám na fotografa přispěl a to by byl jeho svatební dar. Letos tak jednu svatbu takovou fotím, nevěsta sama by si fotografa asi ani neobjednala, zaplatili jí to příbuzní :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus paní Jaškovou. Nám fotila svatbu ;-)
Odpovědět
Lucie Mravcová - fotí ve dvou s manželem, myslím, že stránky mají Luciphoto a cenově to bylo myslím 6.500kč za celý den a fotky jsou nadstandardně hezké na tyhle levné cenové kategorie. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, také jsem Vám zaslal nabídku do SZ.
Odpovědět
Dívala jsem se na tvůj profil a šetřit na takové svatbě, jakou podle fotek plánuješ, na fotografovi je podle mě nesmysl! Jediné, co ti zůstane po svatbě, kromě dobrého pocitu, jsou právě fotky, které ti vždy připomenou, jaké to bylo úžasné, krásné, jedinečné... Asi bych si nenechala tuto vzpomínku zkazit horší kvalitou fotek jen proto, že jsem chtěla ušetřit 3 tisíce. Myslím, že kolem 9-10 tisíc už by se fotograf najít dal.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že byste teor. mohla sehnat fotografa, záleží co máte na mysli celodenní focení.. 12 hodin fotím za 7500 s tiskem... a 8 hodin za 6000,- Bohužel termín mám obsazený ale přeji ať seženete!! :) ZKUSTE se podívat do fora last minute fotograf :) jsou tam fotografové i s většími slevami na poslední chvíli :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaspar Dobrý den, Váš termín mám volný. V případě zájmu budu rád, pokud byste navštívila můj profil, kde naleznete ukázky mé práce a další informace. Přeji příjemné svatební přípravy a ať seženete fotografa, s kterého práci budete spokojeni. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím své služby. Oficiálně se svatbami začínám, proto bychom se mohli domluvit i za tento rozpočet. Mrkněte na moje webovky, je tam ukázka mojí práce. V případě zájmu mě kontaktujte na tel.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre odpoledne, volno mam, ale bohuzel 6000 je opravdu nerealnych. Pokud budete chtit, ozvete se mi do zprav. Eliska
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?