Sháním volného fotografa v okolí Poličky.

Profilova fotka
Sháním volného fotografa v okolí Poličky. Termín máme 4.6.2016. děkuji za případné odpovědi :-) Uchytilová.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín máme volný a rádi Vaši svatbu nafotíme. Veškeré info naleznete na našich webových stránkách. S pozdravem Martin Hnátek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám volný. Pokud by Vás zaujala moje práce (více na fb a webu), ozvěte se ;) Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jmenuji se Vojtěch Podstavek. Jsem místní fotograf z Královéhradeckého kraje. Rád bych Vám nabídl své služby. Budu rád, když se podíváte na na můj profil nebo www stránky. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte se mi ozvat. S pozdravem a úctou Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tento termin mam volny a velmi rada bych Vam nabidla sve sluzby. Ukazky praci najedete na mem profilu nebo webovych strankach. Cena svatby je 8-9tis, ale rada Vam zaslu podrobnejsi cenik. Hezky den Katka :)
Odpovědět
Ahoj Majinko, nevím jestli to to pomůže, ale moc šikovný fotograf je Patrik Hácha a jezdí po celé Čr. určitě bych zkusila jestli má ještě volný termín. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a Poličku nedaleko. Můžete mrknout na mou práci. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@majinkau Dobrý večer, pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru. Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma. Vše podstatné na webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?