Sháním svatebního fotografa v Brně

Sháním opravdu šikovného profesionálního fotografa na svatbu, tzn. foto obřadu, skupinové foto, aranžované foto novomanželů, možná i začátek hostiny. Máme doma zrcadlovku, takže průměrné pěkné ostré fotky budeme mít, ale chtěla bych mít na památku něco "extra", co mi žádný "amatér"nevyfotí :) Máte typ? A za kolik? Chtěla bych se určitě vejít do 6tis. Díky 8-) za Vaše odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Aniž bych Vám chtěl radit, myslím, že základem pro najití vhodného fotografa je též upřesnění termínu. Neb na letošní sezonu je mnoho šikovných kolegů již v exponovaných termínech rozebráno. Přeji hodně štěstí a dobrou ruku při výběru. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, používám externí blesky, které i ve špatném počasí pomohou hezky nasvítit scénu, ale podívejte se sama... Děkuji hezký den Michal
Odpovědět
Profilova fotka
@michaloskrkanyphotography Co máte pořád s těmi blesky? Dobrý fotograf je používá minimálně a špatné počasí opravdu není důvod na použití blesku!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si toto nemyslím, dobré světlo je pro mne základ fotografie, když světelnost není ideální, tak si pomohu bleskem, každý má na svůj názor...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky .... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlaďko, oba máte i nemáte pravdu. V zahraničí jsou blesky a alternativní zdroje světla základ, 90% profi fotografů je využívá (v interiéru i exteriéru). Umí je tam ale používat na úplně jiné úrovni než fotografové u nás. To co se u nás považuje za "top", by byl v Americe přinejlepším nadprůměr. U nás jsou fotografové jednotvární, buď do každé fotky cpou blesky (často nevhodně využité), nebo je razantně odmítají a neví si s nimi rady. Člověk by měl zvládat obojí a využívat to vhodně podle konkrétní scény.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokiaľ je to ešte aktuálne určite v Brne odporúčam dvojicu 2foto :-) Nám fotili svadbu pred mesiacom v Černej Hore pri Brně a sme maximálne spokojní - sú mladí a veľmi kreatívni, samostatní, nenápadní no efektívni a príjemní na komunikáciu. Skús napísať na email. Ale ako už bolo spomínané vyššie - bude závisieť od termínu, či ešte budú mať voľno. Ja už pracujem na našom úžasnom svadobnom albume!! :-p
Odpovědět
vřele doporučuju fotografku Martinu Kalouskovou - fotila i moji svatbu a je úžasná. Přišla hned ráno fotit moje přípravy a díky ní bylo svatební ráno klidné a příjemná atmosféra, je to profík :) cena se dá domluvit podle balíčku, který si u ní vyberete.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju Kamila Jursu z Foto Jursa, mrkni do mého alba na fotky. Fotky od fotografa mám označeny.
Odpovědět
Profilova fotka
Nepíšete termín, ale když budu mít volno, mohu Vám to nafotit.
Odpovědět
Doporučuji Kryštofa Nováka
Odpovědět
Článek se načítá
pro upřesnění zasílám svoji představu o vysněných fotkách a stylu ;-) jinak díky všem za odpovědi a typy
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jen pro informaci o jakém termínu se bavíme? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro svatby v Brně a okolí poskytuji slevu 10% a pokud budete mít svatbu příští rok nebo v mimo sezónní termín, cena za balíček od "obřadu do večera" činí 5 400 Kč. Více informací najdete na stránkách salik tecka cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i mé služby. Dopravu do Brna neúčtuji, mám to co by kamenem dohodil :-) . Více na mém profilu nebo webu. Ceny balíčků jsou pouze orientační, většinou se vše upravuje podle požadavků. Hodně štěstí při výběru. Hanka :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?