Sháním fotografa na svatbu, z Prahy nebo okolí

HOlky vybouchl mi fotograf neviteo nekom z prahy nebo blizkeho okoli opravdu za rozumnou cenu mam omezeny rozpocet max 5tisic prosim o kontakty moc dekuju
Ahoj. Pravděpodobně bude mít už plno, ale zkus Hanku Skácelovou, možná někdo třeba vypadl a nebo má ještě zázrakem volno. Každopádně nejlevnější "balíček" má za těch 5tis a je tam toho docela dost:-)
Profilova fotka
@segara můžeš zkusit Radka Foučka (jestli bude mít volno) je fakt, že je to vcelku na rychlo ale uvidíš, třeba budeš mít štěstí ;-), myslím že kolem 5tisíc má půlden cca 4hod. mrkni na wwwradekfoucek.cz
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Za tuto cenu lze sehnat fotografa např. z Kladna, některé termíny máme ještě volné :-)
Profilova fotka
Já můžu doporučit Lenku Seničovou. Mám teda zatím před svatbou, ale její fotky jsou prostě krásný a jednání skvělý. Balíček stojí 5500 Kč, ale třeba bys dostala Last minute slevu :-)
Profilova fotka
@segara Ahoj, toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/v...), jinak můžeš zkusit Petra Prokopa, nám fotil jen obřad plus portréty po obřadu, dohromady asi tři nebo čtyři hodiny, 280 fotek a stálo to kolem 4 500.
zamykam duplicitna tema
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?