Rekvizity na svatební focení

Ahoj všem ! Pomalinku si do svého plánování začínám spřádat nápady také na rekvizity na svatební focení na naši letní svatbu... a tak mě zajímá, co máte nachystaného vy nebo co plánujete ? :-) My určitě budeme brát lahev vína a skleničky, možná golfový deštník/hůl (partner golfista), nejspíš i my budeme mít nějaké vtipné "bubliny", moc by se mi líbilo sehnat několik prázdných a rozličných rámů od obrazu a udělat s nimi i nějakou hezkou skupinovou fotku (též jsem tenhle nápad někde zahlídla)....
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, za mě jsou ideální rekvizity, které k Vám patří a vystihují co máte rádi. Vždy se snoubenců ptám, co mají rádi, jaké mají koníčky a k tomu volíme rekvizity. Za mě tedy ideální věci na golf, jak píšete. S rámy se dá vyhrát, i když jsou trochu ofocené ... pár jich mám ;-) Můžu doporučit balónky s héliem. Jsou fajn na párové focení i jako zpestření programu pro svatebčany, (každý si napíše přáníčko, přiváže na balónek a pak se společně hromadně vypouštějí).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučila bych spíš než klasiku jako je knír nebo rámeček popřemýšlet, co vystihuje Vás nebo Vaši svatbu. Může to být něco, co se týká Vašich zájmů, může to být něco, co vystihuje Vaši povahu nebo téma Vaší svatby. Já s rekvizitama pracuji také často, ale nemám ráda klasiku, protože ten fotografovaný pár tak trochu unifikuje (prostě potom vypadají všichni stejně), takže letos jsem třeba dělala rekvizity s motýlkama (motýlci byli téma svatby - posílám 2 fotky) nebo když jsem ještě na škole fotila autoportrét, vzala jsem si takový ten duhový deštník a při expozici ho roztočila - poslední foto. Mám totiž ráda film Castway on the moon, myslím, že mě dost vystihuje a tam byl právě tento deštník :-) Rekvizity se dají i poměrně snadno vyrobit, skvělá je na to například ruční lepenka :-) Na skupinovku (při hromadné fotografii všech) vypadá moc pěkně, když má každý čepici (krom novomanželů) a ve chvíli focení ji všichni vyhodí do vzduchu - je to sice trochu klišé, ale bývá to spíše v pohádkách, na fotkách to vidím málokdy, tak proč ne :-)
Odpovědět
@lukasurban díky za nápady :-) Vidíte, měla jsem rámy obrazů za neokoukané, ale pro vás fotografy to je asi jiné :-D A možná v poslední době je i tento nápad více frekventovaný. Balonky jistě budou, máme 6 megabalonů nafocených a balonková přání budou taktéž, to máme v plánu místo "lampionů štěstí" :-D @huwik jj, knírkům apod. se chceme taky vyhnout :-))) Tak něco někde splašíme :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @serehe, myslím, že by tohle mělo jít ruku v ruce se stylem fotografa. A měl by vám doporučit i svatební dekorace .Ať se to podaří. Pavel
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?