Rekvizity na foceni

Nemáte tipy na nějaké pěkné rekvizity na focení? Nechci zadne trapne "jsem jeho žena" "Jsem jeji muž" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli myslis do fotokoutku, tak ja se ted po svatbe spoustu rekvizit rada zbavim :) Mam cedulky, kridove tabulky, vence... No vselijaky blbosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže něco jako: Přišel jsem se najíst Je to rebel ?
Odpovědět
ja jsem myslela na foceni novomanzelu :)
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že tyhle věci jsou stejně spíš na sranda fotky do fotokoutku
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme ram obrazu, reziserskou klapku, proutene srdce, kridy, bublifuk, tabulku
Odpovědět
Rekvizity na focení novomanželů se mi ve většině případů též moc nelíbí, především nápisy, ale tomuhle jsem neodolala :-) Jinak nic nemáme, resp. jeden druhého a to stačí ;-)
Odpovědět
@kamufle Za sebe doporučuji využít něco, co Vás vystihuje. "trendy" rekvizity na mě působí lacině a kyčovitě, navíc je mají z časově stejného období všichni stejné.
Odpovědět
presne tak.... @jancip, taky mi to tak přijde. My si berem skejt :-N ale nevím, co dál :)
Odpovědět
@kamufle my měli piknikový koš ,ale měli jsme svatbu v přirodě , krásné fotky v trávě,
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, z toho, co jsme za ty roky odfotili, se mi upřímně líbil jen piknikový koš a stylová deka, kdy jsme fotili fotky na molu u vody. Vyšly nádherně. Jinak nápisy "JEHO", "JEJÍ" apod. potkáváme na svatbách hodně - je to trend a k některým párům prostě patří, k jiným ne ;) Neotřele působí jako rekvizita to, co vás vystihuje, spojuje - je "vaše". Fotili jsme boxery v ringu, v boxerských rukavících a svatebních šatech, fotili jsme golfisty, fotbalisty, koloběžkáře :) , cyklisty, hudebníky s kytarou... Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle Hlavně si neberte různé cedulky a kníry a nesmysly, co jsou teď na každé svatbě. Doporučila bych něco, co je pro vás typické, co souvisí třeba s nějakým vašim koníčkem apod. My se fotili v tretrách na kolo třeba nebo máme fotku, kde já piju víno a muž espresso, což je pro nás typické.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle Nejlepsi rekvizita je zadna rekvizita. (imho). Ale tohle jste asi slyset nechtela. Takze pak vzdy doporucuji - vemte to, co vas nejak spojuje/charakterizuje. Takze kdyz jezdite na kole, da se blbnout s nim. Kdyz je pritel vasnivy rybar, tak jde jit timto smerem. Apod. Pokud nic takoveho nemate a skutecne po necem touzite, kupte bombu s heliem a balonky. S nimi se da prijeme blbnout, neni to nucene. A zbytkove helium dejte hostum na mutaci hlasu, budou nadseni. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Děkuji za názory, vezmeme nakonec jen ten skateboard :) asi jsem zpanikarila, kdyz vidim vsechny ty fotky ze svateb, kde něco mají :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@potkanice Velice hezke, pamatujete si odkud mate? Dekuji:))
Odpovědět
@iva_mazgutova_profi_fotograf z fler.cz když zadáte láska nekonečná, vyjedou vám dva výrobci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?