Radniční fotograf Pardubice - měl někdo?

Ahoj, byli jsme vyzvednout papíry na matrice a v nich je přímo nabídka radničního fotografa. Původně jsem na naši mikrosvatbu s fotografem ani nepočítala, ale když nad tím tak přemýšlím, pár fotek by se možná hodilo, jen pouze dokumentace obřadu. Rozumějte, máme to trochu netradiční, jen my, svědci a rodiče, pak odjezd rovnou k rodičům na grilovačku, žádná svatební róba, malý rozpočet a tak nějak jsem myslela, že se pofotíme sami navzájem :-D Takže otázka - využil někdo této nabízené služby? Jak to dopadlo? Jak finančně?
Odpovědět
Profilova fotka
:)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, proč by jste neměla mít fotky...fotil jsem ještě na menší svatbě - za svědky šly kastelánky hradu, kde byl obřad:) Celá svatba byla 6 lidí a pes (včetně oddávajícího a mě:) ) Zkuste napsat přímo fotografovi a podívat se na jeho práci. Pak se rozhodněte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám nabídnu mé fotografické služby. Budu rád, když se podíváte na můj profil nebo webové prezentace. Pokud Vás má nabídka a tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
Odpovědět
Tak jsem se doma mrkla do papírů a měl by to být nějaký pan Merunka. Bohužel se mi vůbec nedaří ho vygooglit :-|
Odpovědět
@nase_ema Tak napiš matrikářce, ať ti dá na něho kontakt, když ho nabízí, že chceš vidět jeho fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema a co video, to nechcete? jsem z Pardubic
Odpovědět
Profilova fotka
Asi tady :-) https://www.facebook.com/vladimir.mer...
Odpovědět
Profilova fotka
Na radnicích obvykle fotí starší pánové. Sice znají místo dokonale, ale mají svůj vyšlapaný styl, který nemusí sedět s tím vaším. Takže si určitě raději nechte ukázat fotky předem.
Odpovědět
@nase_ema Myslím, že pokud je to ložený takhle, tj. žádný fotky vs. radniční fotograf, tak není co řešit- snad jen tu cenu. Na stránky města jsi koukala? Určitě jim fotí i např. vítání občánků atd., určitě nějakou fotogalerii najdeš.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout své služby svatebního fotografa. Pokud stále hledáte, podívejte se do sekce svatebního focení na mém webu. Jsou tam univerzální balíčky, které nabízím. Většinou komunikuji se svatebčany a podle jejich přání zjistím co přesně potřebují a služby "ušijeme" přímo na míru. Pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?