Průběh focení

Dámy, jak jste pojaly nebo teprve pojmete průběh svatebního focení? Bude s vámi fotograf již od ranních příprav až po večerní zábavu? Naše fotografka (se kterou máme zítra schůzku) nám nabízí i tzv. budoir focení nevěsty, nevím....zatím mne toto moc neláká, ale třeba to může být jednou pěkná vzpomínka :). Zatím uvažuji, že by fotografka dorazila až těsně před obřadem, poobědvala s námi a potom by proběhlo společné focení a focení novomanželů. Další focení by jistě zvládli šikovní svatebčané, konkr. švagr je blázen do focení, má kvalitní výbavu, ale na svatbu si netroufá... :). Jak to bude u vás? :) Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem domluvená s naším fotografem na celodenním focení. Fotky z ranních příprav mají taky své kouzlo :-)
Odpovědět
Nám přijede fotograf až na příjezd ženicha a bude do prvního tance. Ranní přípravy mi nafotí tatínek.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro mě jako fotografa je zásadní být tam co nejdřív - ne až tak kvůli fotkám, ale kvůli tomu, že si stihnu potykat se všema důležitýma lidma, pokecat a prostě nechat uvolnit atmosféru... jen párkrát jsem dorazil až po přípravách a není to ono - prostě je tam bariéra a fotím jako bych byl cizí (a jde to pak bohužel vidět na výrazech lidí, nejsou prostě uvolnění). Takže jen taková rada, fotograf je taky člověk a udělá mu dobře, když se stihne seznámit s těma, které má fotit ;) pokud má někdo výbavu/foťáky/je známý, nebral bych to až tak moc v potaz, jelikož v tomhle jsou potřeba hlavně zkušenosti s potkáváním lidí při focení :)
Odpovědět
Tak ono hodně záleží jaká jsi povaha Ty a Tvá rodina :) Já třeba budu mít fotografa na cca 8 hodin - obřad plus společné skupinovky plus hostina plus novomanželské focení plus začátek večerní zábavy. Přípravy jsem nafotit nechtěla (stejně tam budu jen já s mamkou a ve vedlejším pokoji táta s bratrem :) A všichni se scháyíme až na místě obřadu...)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měl spíš na mysli, že na přípravách právě najdu "spojence", třeba zrovna toho bráchu (tak je to často) a s ním pak můžu třeba zorganizovat ty skupinovky ;) a s nevěstou pokecám, jak se má... prostě se víc poznat, to je celé :) každopádně i 8 hodin zní rozumně ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?